2. dubna 2021

Nejoblíbenější/ nejpoužívanější věci pro miminko #píšu newsletter

Ahoj všem. Mým milým úkolem několik posledních večerů bylo sepsat newsletter pro náš oblíbený eshop Ondalek.cz . Dala jsem dohromady několik věcí, které se nám osvědčili a máme doma nejraději. A když už jsem u  toho sepisování, rozhodla jsem se dát ty naše oblíbence i  na blog. 

Tak co máte doma stejně?
Kočárek Bugaboo Fox 2

S druhým miminkem jsme přešli na jinou značku kočárku. Chtěli jsme něco lehkého, skladného a snadno ovladatelného. Přiznám se, že jsem se změny strašně bála, ale naprosto zbytečně. Bugaboo si nás získal všechny a neměnili bychom. Splňuje vše, co jsme chtěli, navíc se k němu dá pro sourozence přidat skejtík, který má BGB opravdu vymazlený a taky mě moc baví všechny ty vychytávky a doplňky, které značka nabízí.


Lodger

I  když některé výbavičky jsou hodně rozsáhlé, malé miminko toho zase tolik nepotřebuje. K tomu důležitému základu bych přiřadila určitě značku Lodger a její swadlery, hlavně ty větších rozměrů. Jsou pružné, mají moc příjemný materiál a my je využívali a využíváme neustále. Na začátku to bylo určitě při zavinování, pod hlavičku, teď už přikrývání a nebo jako osuška. Lodger není ale zdaleka jen o Swadlerech, určitě k němu patří i krásné fusaky, bodyčka, nebo čepičky.


Trixie 

Trixie je moje srdcovka. Tuhle značku jsem objevila náhodou před několika lety, když jsem hledala pro Jonáška batůžek, ty mají opravdu boží. Později jsem zjistila, že to není zdaleka jen o batůžcích, ale mají toho spoustu dalšího. Jestli nevíte, kde začít určitě koukněte kromě batůžků na dečky, přebalovací tašky, pyžamka nebo hračky. 

 

Liewood

Krásná  a rozmanitá značka, kterou mám moc ráda je Liewood. Nejdřív jsme začínali s nádobím, teď máme i několik hraček, které malá miluje. Většina věcí je vyrobena ze silikonu, který je moc příjemný a hezky se dětem drží. A co si budeme, ty věcičky jsou neskutečně hezké.

 

Nosítko Tula Free To Grow


Jeden z největších pomocníčků, který ve výbavičce máme je nosítko. Po různém zkoumání, hledání a čtení diskuzí u nás vyhrála Tula Free To Grow . Zachraňuje nás hodně doma, pomáhá usnout při bolestech zoubků, nebo mi dovoluje mít volné ruce, když malá potřebuje být u mě a já třeba ještě nemám hotový oběd. Na tomto typu oceňuji, že je hodně variabilní a doslova roste s miminkem.

 

Timboo

Není ručník jako ručník a to jsem poznala hlavně díky značce Timboo. Mají totiž dokonalé osušky, ručníky a spoustu dalšího z 90% bambusu, díky kterému jsou opravdu neuvěřitelně měkkoučké a hodně savé. Isabelka měla do svého devátého měsíce „miminkouvskou“ velikost a teď už jsme jí pořídili tu větší, aby se večer do ni mohla hezky zabalit, jako její větší brácha.


Mějte se hezky a opatrujte se.

L.


1 komentář :

  1. Díky moc za tipy, co bych si mohla pořídit do výbavičky pro miminko.

    OdpovědětVymazat