9. března 2021

Naše oblíbené knížky od Svojtky & slevový kód

Hezký den u knižního okénka. Kdo mě sleduje už nějakou dobu ví, že dětské knížky kupujeme pravidelně od Jonáškova narození a já jsem strašně ráda za to, jaký vztah k nim ve svých třech letech má. Mám vždycky velkou radost, když knížky vyhledává, chce, abychom mu četli, nebo si vezme knížku sám a jen tak si prohlíží. Nejradši má ale všechno dohromady, když si prohlíží, otevírá okýnka a k tomu: "Maminko, vyprávěj mi o tom." 

Velká část knížek, které máme, je právě od nakladatelství SVOJTKA, takže když mě oslovili, jestli nechci pro mé čtenáře slevový kód, byla jsem moc ráda. Kód platí od 10.-13.3. "LENKA2021" a dostanete za něj slevu 25% z běžné ceny knížky na www.svojtka.cz . Platí i pro SK.

A teď bych vám chtěla ukázat naše knižní tipy, které knížky jsou u nás úplně nejoblíbenější. Musím říct, že teď absolutně vedou knížky NEJ. Máme Letiště a Stavby v pohybu.  Jsou ručně vyráběné a mají opravdu velké množství okýnek a pohyblivých prvků. Chci v rámci slevy pořídit minimálně ještě jednu.

NEJ Dopravní prostředky v pohybu

NEJ Letadla a letiště v pohybu

NEJ Měj město v pohybu

NEJ Vesmír v pohybu

NEJ stavby v pohybu

NEJ planeta Země v pohybu

Přikládám pár fotek z našich dvou knížek, ale přímo na Svojtce si můžete knížkou online zalistovat.Podobných knížek máme spoustu, tohle je jedna z těch novějších a má veliký úspěch i u Isabelky. Dobrou noc, gorilko!A teď už slibované NEJ... .Co má u nás úspěch jsou tyhle naučné knížky Tvary a Barvy, kde se dítko učí pomocí otevírání okýnek. Jednu Jony dostal jako dárek a druhou jsem kupovala po prvním úspěchu. Podobných najdete na Svojtce víc. 

Další můj tip jsou samolepky, určitě na tyhle knížky koukněte, stojí pár korun a o zábavu je postaráno. Tohle byla úplně ta nejoblíbenější a doporučuju ji úplně všem (nemám foto.)A tady něco pro malé počtáře.článek vznikl ve spolupráci s nakladatelstvím Svojtka


Co byste doporučili nám?
Mějte se krásně!

Vaše
L.



2 komentáře :

  1. Knížky mají moc hezké provedení a líbí se mi, že jsou i trochu interaktivní. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Svojtka má užasne knihy pre deti. My ich kupujeme od malička a teda malý má už skoro 6 a máme ich peknu kopku a stále ho bavia.

    OdpovědětVymazat