22. listopadu 2020

Adventní kalendář na #DIY stromu z větví & čím ho naplnit?

Ahoj všem! Dneska už tak trošku vánočně, protože to bude o adventním kalendáři. Letos jsem pořídila tenhle nádhernej kapsičkovej skvost od značky Fabelab, který u nás bude určitě mnoho let. Jediná jeho nevýhoda je, že se mi do něj nevejdou dárečky pro obě děti, takže každý bude muset mít časem svůj. S kalendářem jsem dětem vybrala i punčochy, vše máme z krásnýho eshopu babyliving, kde mají úžasný věcičky a ne jen na Vánoce. Kalendář je speciální v tom, že se skládá z 24 oboustranných pytlíčků, na kterých je číslo. Každý den, kdy si dítko vybere z pytlíčku odměnu, se pytlík otočí a postupem času vznikne krásný les plný zvířátek. Já jsem vyrobila rovnou "strom" z větví a na něj pytlíčky připevnila.

No a teď hlavní otázka čím kalendář plnit? Já si věcičky do nej střádám už nějaký čas, protože se strašně těším, až Jonymu zase budou každý ráno svítit očka, že jdeme rozbalovat! Minulý rok jsem jako hlavní dárečky vybrala malá plechová autíčka The Cars. Kupovala jsem je v Pepcu za pár korun, ta stejná najdete i v hračkářství, ale cena byla u jednoho kusu i čtyřnásobná.

Letos jsem vymyslela, že dokoupím maličkosti k mašinkám, co se nám hodí ke skládání a taky aspoň jeden vláček. Vše rozdělím na kousky, takže Jony bude mít v kalendáři 6x koleje, 4x část mašinky a jednoho panáčka.

V DM jsem kromě zdravých tyčinek a gumových pásků ze 100% ovoce vybrala i kartáček a pastu na zoubky, vločky co obarví vodu a teď mě napadlo, že fajn by byl třeba i bublifuk!
Křupavé ovoce ze zdravé výživy

Jak se vám kalendář a náplň líbí, budete dělat něco podobného?

a čím budete plnit?

Mějte se krásně!
Vaše
L.

2 komentáře :

  1. Ježíííš, to je roztomilost! <3 To bude Jonášek určitě nadšený! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kalendář je krásný! Já koupila papírové pytlíky v KIKU ale příští rok pořídím taky nějaký na furt :-) na náplně jsem byla taky v DM - tyčinky, mrazem sušené ovoce, ovocné kapsičky, ovocné pásky ale i pytlíček krupek. Z drobnustek pak ten bulifufk, autíčka, píšťalka a z Aliexpressu jsem objednala zvířátka Lego Duplo. Malý bude mít kalendář poprvé tak se těším 😊 užijte si advent!

    OdpovědětVymazat