4. července 2020

Kočárek pro holčičku #BugabooFOX2


Ahoj všem! Dnešní článek bude už konečně o kočárku, takže doufám, že jsem udělala spoustě z vás radost, protože jsem dostávala zprávy právě o tom, jak jste zvědaví, jaký kočárek jsme nakonec vybrali. Když jsem zjistila, že čekáme druhé miminko, tak by mě nenapadlo, že budeme pořizovat jiný kočárek než máme, protože jsme byli  moc spokojení. Postupem času jsme se víc a víc rozmýšleli, protože nám začali vadit dvě věci, které jsou docela zásadní. S jedním miminkem jsme je ani řešit nemuseli, ale se dvěma dětmi už jsme na to koukali trochu jinak. První byla velikost kočárku a to hlavně při cestování v autě, protože kdo máte miminko, tak víte, že všechny věci pro něj zaberou celý kufr. Moc jsme si nedokázali představit, jak budeme cestovat ve čtyřech s kočárkem, který sám o sobě zabere půl kufru. Druhá nevýhoda, která je s tím spojená je hmotnost kočárku. Jony už je sice zdatný chodec, ale přeci jen mu jsou dva roky a čtyři měsíce, takže jsme mu chtěli pořídit ještě skate. Už na konci těhotenství jsem Jonyho v kočárku moc nevozila, protože mi už  hodně tvrdlo bříško a nedokázala si za chvíli představit sebe, jak vozím dvě děti a plný kočárek věcí.
To byly hlavní dva důvody, proč jsme se rozhodli pro změnu a já byla neskutečně ráda, když si zrovna nás vybrala nizozemská značka Bugaboo, jestli bychom si nechtěli pro holčičku vybrat kočárek právě od nich. Přiznám se, že jsem se nerozmýšlela moc dlouho, protože Bugaboo byla jediná značka, o které jsme přemýšleli jako o případné variantě.

Procházeli jsme různé diskuze, recenze, byli se na kočárek podívat a bylo rozhodnuto. Vybrali jsme si nový Bugaboo Fox2, který vyšel tento rok v březnu a oproti minulým modelům má vychytanější některé detaily a jinou pevnější stříšku. O barvě jsem měla jasno hned, chtěla jsem černý podvozek a nakonec jsme vybrali i černou dvojkombinaci tedy i korbičku a sporťák. Bugaboo nabízí i mnoho měnitelných komponentů, takže třeba změnou barvy stříšky máte rovnou jiný kočárek. Já chtěla ke kočárku pořídit ještě letní prodyšnou stříšku, která krásně větrá, chrání před sluníčkem a sama o sobě dokáže miminko v kočárku ochránit proti hmyzu. Tu jsem si vybrala světle šedou a jsem moc mile překvapená, jak je promyšlená do každého detailu.

Co se týká dalších doplňků a komponentů, tak jsme pro Jonáška vybrali už zmíněný skate, adaptéry na autosedačku a kelímek na pití.
 článek vznikl ve spolupráci s Bugaboo
Kočárek jsme objednávali přes Ondalek.cz , kde nakupuju úplně nejčastěji. Mají  opravdu obrovský výběr značek, rychlé doručení, a když jste zaregistrovaní, tak na každý nákup máte slevu až 10% a doručení zdarma.

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jak se vám kočárek líbí a taky co rozhodovalo u výběru kočárku u vás.

Mějte se krásně!
Vaše
L.

4 komentáře :

  1. Ty jo, já jako holka, která není ještě na dítě připravená, úplně koukám, co všechno ke kočárku existuje. Je super, že je čím dál tím víc vymožeností pro maminky. I ony by to měly mít co nejvíc vytuněný, aby měly méně starostí.

    Verča ze Ztracena v Praze | BÉŽOVÝ OUTFIT S KAPKOU ČERNÉ + NEW IN | OUTFIT

    OdpovědětVymazat
  2. Kočárek je nádhernej. Jako černá je vážně super!

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá vážně skvěle, dobře jste vybrali! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, ten je fakt pěkný a věřím, že i funkční! Koukám, že jste žena, která opravdu ví jak vybrat kočárek :) Já jsem teprve ve třetím měsíci, takže po kočárkách zatím jen tak trochu koukáme, ale tenhle model si určitě najdem :)

    OdpovědětVymazat