27. ledna 2020

A je to venku! Co čekáme?


Holčička nebo kluk? První tip jsme měli už na 16tt, ale byl to takový ten první nástřel, který jsem raději měla zapomenout i já. Další kontrola byla za měsíc a miminko se zase moc hezky ukazovalo. Teď už to bylo na 75% s tím, že to je celkem jasné, pochybnosti tam nejsou, ale protože se prý takové chyby neodpouští si pan doktor nechal ještě ta zbývající procenta.
Náznak jsem na ultrazvuku viděla i já, doma jsme si na tohle pohlaví zvykli a miminku začali říkat  jménem. A protože to nebylo ještě jisté, tak jsem si nechala oznamování opravdu až na dobu, kdy to 100% bude. 

Byla jsem dnes v Hradci u "mého" pana doktora, kterého můžete znát z vyprávění o naší cestě k miminku.  Bylo to takové vyšetření navíc, chtěla jsem kontrolu od člověka, kterému důvěřuji a zároveň má nejlepší přístroj v republice. Měl na mě hodinu, miminku prohlédl a překontroloval snad každou kostičku a orgán v těle a dokonce jsem viděla miminko na 3D. A co vám budu povídat, vidět tu naši holčičku, jak si dává ručičku do pusy a celou dobu kope nožičkama byl tak nádhernej zážitek, že to budu mít v hlavě ještě hodně dlouho.


Mějte se krásně!

Vaše
L.

2 komentáře :