12. prosince 2019

Vánoční překvapení od Biodermy & soutěž


Tenhle vánoční balíček mi udělal opravdu radost, protože obsahoval produkty, které hodně dobře známe a používáme je celá rodina. Kdo by tuhle modrou řadu neznal, jedná se o řadu Atoderm, která je určena pro velmi suchou až atopickou pokožku. Můj Luky bohužel trpí na atopický ekzém, ale už několik let používá právě z této řady Atoderm Intensive Baume, který mu hodně pomáhá.
A co bylo tedy v balíčku?

Dva produkty, které mám asi nejraději a budeme je používat celá rodina jsou Atoderm Krém a sprchový olej. Fungují krásně k sobě, když chcete opravdu super hydrataci, ale přiznám sem že když se mi večer nechce mazat a použiju ve sprše pouze olej, pokožka je sama o sobě hydratovaná a nemám takovový ten nepříjemný pocit suché kůže.

Atoderm Krém, sprchový olej a balzám na rty


Pokud si nejste jistí, jestli některé produkty, můžete používat i na vaše nejmenší, mám pro vás takový malý tip. V levé spodní části balení najdete značku kočárku, která znamená, že produkt mohou používat miminka prakticky od prvního dne.

 krém na ruce
Zbývající tři produkty jsou menší, jedná se o krém na ruce, balzám na rty a krém na obličej Nutritive na velmi suchou pokožku, který se nám osvědčil v tomhle počasí.
 článek vznikl ve spolupráci s Biodermou
Doufám, že vás teď potěším, protože každou chvilku můžete čekat na mém instagramu soutěž o produkty právě z této řady.

Znáte nějaký z produktů, nebo co vás nejvíce zaujalo?

Mějte se krásně!
Vaše

L.



1 komentář :

  1. takéto niečo, čo by som mohla používať aj na miminko by sa mi hodilo :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat