25. listopadu 2019

Pomocníci do domácnosti & soutěž


Ahoj všem! Už před nějakou dobou jsem dostala nabídku, jestli bych si nechtěla vybrat nějaké produkty z portfolia Leifheit a měla jsem obrovskou radost. Asi jako každá se snažím, abychom se doma cítili co nejlépe, měli hezky čisto a měli takové to hezké doma, kam se rádi vracíme. Rovnou se přiznám, že si ráda práci usnadňuji různými pomocníky, kteří práci odvednou líp a hlavně rychleji a ušetří mi spoustu času. Už si nedokážu představit být třeba bez našeho robotického vysavače "Igora", sušičky, nebo myčky. Teď asi po dvou měsících zkoušení k nim přibyly ještě další dva a to vysavač na okna a nové žehlící prkno.
Ještě před tím, než se s vámi podělím o mé tipy, tak na oficiálním eshopu Leifheit do 30.11. můžete využít slevový kód „lenkaleifheit“ , který platí i na zboží ve slevě a odečte se vám z celkové částky 20%.


První je tedy vysavač na okna, který asi všichni ocení ted před Vánoci a při jarním úklidu. Já totiž mytí oken nemám ráda, protože ať se snažím sebevíc, tak vždycky mi tam zbyde nějaká ta šmouha. V tomhle byl vždycky u nás doma odborník můj taťka, kterej měl svoje přesný postupy a "blbůstky", ale ty okna měl vždycky dokonalý. Bohužel tak šikovná asi nejsem, ale už jsem přišla, jak si pomoct :). 

Jeho hlavní výhoda je ta, že vodu přímo i vysává, takže nezůstávají na skle kapičky a okna moc hezky i doleští. Navíc je to fakt rychlovka, která vám nezabere půl dne. Jo a pořídili si ho i rodiče :P.

Tohle není až zase takový pomocník do domácnosti, ale spíš taková vymoženost, když chcete mít přehled nad svým tělem. Analytickou váhu používá hlavně můj muž a její hlavní výhoda je ta, že kromě toho, že vás klasicky zváží, během chviličky vám zašle do vaši mobilní aplikace rozbor celého těla. Takže nemusíte chodit na různá měření, váha moc hezky vyhodnocuje a dělá v aplikaci rovnou grafy.


 jednotlivé měření


A teď další ta opěvovaná věc, bez které už nechci být. Před nějakou dobou bych řekla, že je nesmysl investovat do žehlícího prkna. Když jsme se totiž před několika lety poprvé stěhovali do vlastního, kupovali jsme si obyčejné prkno za pár stovek a měli ho dodnes. Celé se vyklalo, neustále se roloval dolů molital a svékala se horní látka. Byl to docela očistec a já žehlení díky tomu neměla ještě víc ráda. Tohle prkno je přesný opak toho, než co jsem popisovala a má několik dalších funkcí.  Kromě toho, že je opravdu masivní a pevné, má přímo v sobě zabudovanou zásuvku a jeho snad nejlepší funkce je "vzduchový polštář", který když zapnete do žehlící plochy začne proudit vzduch, žehlící plocha se nafoukne a žehlička krásně klouže a žehlí se mnohem snadněji. Já to oceňuju hlavně, když žehlím manželovi košile.

Poslední, co vám dnes ukážu, je zvlhčovač vzduchu, který jsme neměli ještě tolik příležitostí zkusit. Pořídíli jsme ho hlavně kvůli tomu, kdyby byl Jony nemocný, měl rýmu a aby se mu prostě líp dýchalo.


A teď už slibovaná soutěž, která brzy proběhne na mém instagramu @lukynkovalenicka , mohu vybrat, o co budeme soutěžit, tak co by se vám nejvíce hodilo? A bez čeho už si to nedokážete představit vy?

Budu se těšit na vaše komentáře.

Mějte se krásně!
Vaše 
L.




2 komentáře :