16. dubna 2019

Itálie na talíři pro naše miminka #hamipoitalsku


Hezký den všem! Doufám, že se máte fajn, užíváte si snad už definitivní příchod jara a máte se prostě hezky. Já se poslední dobou hezky mám, i když některé dny jsou náročnější, mám se nejlíp, jak jsem se kdy měla. Právě i proto jsem na blogu tak málo. Všechen čas trávím s tím naším pokladem a uplně nejvíc si užívám ty chvilky, kdy jsme spolu všichni tři. Ale to neznamená, že od blogu upouštím to vůbec ne. Je to pro mě takový únik, který je občas potřeba a hlavně mám tady vás a moc za to děkuju.
Dnešní článek bude vlastně takovým tipem pro maminky, který se u nás moc osvědčil. Vlastně ani ne tak u nás jako u Jonyho, kterej pořád není moc velkej jedlík, ale takovou malou Itálii k obědu v podobě těstovin a rajčátek má rád.  Před nějakou dobou jsme byli na představení novinek od Hami a to italské řady Viaggio d’Italia, která byla nedávno uvedena na trh. Produkty z této řady jsou vyrobeny z nejlepších surovin od farmářů z různých částí Itálie. To vše je navíc v kojenecké kvalitě.


Přijde mi, že hodně maminek v dnešní době řeší hlavně "nálepku" BIO (produkty z řady Viaggio d’Italia jsou také v bio kvalitě), ale další na co bychom neměli zapomínat je právě kojenecká kvalita. Protože všechny suroviny určené pro miminka jsou mnohem více kontrolovány a hlídány. To se týká hlavně kaší, i když je kaše bio, nemá žádné přidané látky a pro nás dospěláky je zdravá, těm malým bříškům by mohla zavařit.

A co vlastně tato nová řada obsahuje? 





Hami dětská nemléčná krupicová kaše

Jedná se celkem o pět produktů, které jsem si mohla vyzkoušet i s tipy, jak je servírovat miminku. Co se mně nejvíce líbí jsou určitě těstoviny, které za mě na trhu chyběly a hlavně oceňuju jejich mini velikost, protože písmenka i kachničky se Jonymu dobře jedly a nemusela jsem je mixovat. Další jsou určitě kaše, které dělám Jonymu k snídani ještě s lžící jogurtu. A krupici nevyužívám jen na kaši, ale je super i na zahuštění polévek.


článek vznikl ve spolupráci s Hami
Budu ráda, když mi napíšete, jak se vám novinky líbí a jestli už máte doma ochutnáno :).

Mějte se krásně!
Vaše
L.

2 komentáře :

  1. milujem taliansku kuchyňu :) tak sa teším, keď toto s naším bejby vyskúšam :P

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, to je parádní článek :) miluji tuhle kuchyni :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat