13. června 2017

nové brýle & letní trendy


Ahoj všem! Dnes tu pro vás mám článek z výběru slunečních brýlí. Jak jsem už říkala na instastorries výběr brýlí je pro mě nadlidský úkol. Je opravdu málo brýlí, v kterých se cítím dobře a opravdu mi sednou. Vždy si naříkám, že bych chtěla mít obličej, kterému sluší aspoň většina brýlí. Když jsem nad tím zpětně přemýšlela, myslím, že jde hlavně o přístup, který k sobě a k brýlím máme. Protože na spoustu lidí, které  denně potkáváte určitě nekoukáte tak kriticky jako na sebe, alespoň já to takhle mám.
Brýle jsem vybírala v Hradci Králové v prodejně Optika Styl, kterou Vám určitě můžu doporučit. Mají obrovské množství jak dioprických tak slunečních brýlích a nejvíce se mi líbí, že opravdu sledují nejnovější trendy a mají zde značky jako je Dior, Fendi, Céline a další.

Při mé návštěvě jsem byla moc spokojená, ujala se mě moc milá paní majitelka, která mi ukázala neuvěřitelné množství brýlí a povídala mi o nejnovějších módních trendech letošního léta. Zároveň jsem měla prostor si vše sama projít v klidu zkusit.

 A víte, v jakých brýlích budete nejvíc in?
zrcadlová skla

barevně tónovaná skla

výrazné a kulaté tvary

zajímavé  a netypické tvary skel

"cat eye" tvary - do špičky

Abych řekla pravdu při výběru oblečení a ani brýlí se vyloženě trendy neřídím, samozřejmě trendy nějakým způsobem ovlivňují můj výběr, ale nikdy bych si nepořídila nic, v čem bych se necítila jen proto, že je to nejnovější trend. V oblečení nemám problém si vzít výraznější kousek, ale u těch brýlí mi to jde přeci jen hůř, ale i tak jsme nakonec vybraly na mě "výraznější" model.


Okoukla jsem i pánské sluneční brýle, kde mě zaujalo, že je možné je vyrobit i s diptriemi, což já neocením, ale můj muž určitě.
Zajímavou značkou je Ellite, která vyrábí krásné a jednoduché brýle. Jsou cenově dostupné a zaměřují se na mladší věkové kategorie.
A tady je můj finální výběr, rozhodování bylo těžké, ale nakonec jsem vybrala, které se nejvíce líbí vám?

Zajímalo by mě, jaký vy máte vztah ke slunečním brýlím, jestli si je vybíráte rádi a jestli patříte k těm šťastlivcům, kterým sedne naprosto všechno!

Mějte se krásně!
Vaše L.

4 komentáře :

  1. Ahoj Leni, naprosto Tě chápu. Já si můžu vyzkoušet desítky brýlí a nikdy to není ono. Po dlouhosáhlém vybírání a zkoušení jsem se nakonec rozhodla pro suneční i dioptrické brýle od značky Ray Ban, ten klasický styl. Tvé nové brýle jsou úžasné a moc Ti sluší. Jsi zbytečně až moc kritická ;-) Monča

    OdpovědětVymazat
  2. Já brýle dlouhou dobu nenosila, protože jsem si myslela, ze mi proste žádné nesluší :( Ted mam dvoje hrozně oblíbené, které jsme si kupovala loni v Řecku za 5 euro a naprosto je miluju :D
    Jinak tobě moc sluší :))

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  3. Ja tak miluju slunecni bryle, ze planuju zase novou koupi! Super clanek s krasnyma fotkama. <3

    OdpovědětVymazat
  4. Moc fajn článek, já si na výstřelky taky moc nepotrpím, ale brýle ti moc sluší! Na tu optiku v HK se podívám.

    OdpovědětVymazat