27. března 2017

The flowers on my dress

šaty - zara, punčochy - calcedonia, boty Toms - urbanlux, kabelka - Rebecca Minkoff

Ahoj všem! Doufám, že jste si užili víkend! Já mám strašnou radost, že má být krásně sluníčkově a já se nemůžu dočkat, až zahodím kabát.

Vlatně dnes jsem ho dnes zahodila, ale jen na focení, zatím to na běhání v šatičkách fakt není. Focení byla opravdu rychlovka, protože co předvádí můj manžel, když dostane foťák do ruky... Ohromně ho to "baví", takže o vtipné hlášky a o mačkání spouště, když mám na fotce půl hlavy není nouze. Nakonec to dnes skončilo tak, že jsem měla slzy smíchu v očích a zase mám třeba až do dalšího víkendu pokoj :). Ale co by pro nás neudělali, že?

Taky jsem vás chtěla poprosit, jestli nemáte tip na nějaký fajn výlet? Já bych chtěla na stezku v oblacích, tak nám to letot snad konečně a brzy vyjde!

Mějte se krásně!
Vaše L.

7 komentářů :

  1. Jeee, moc ti to slusi! Ja teda vubec nenosim vzory, vlastne ani barvy moc ne, ale k tobe se to hodi. <3

    OdpovědětVymazat
  2. Tento outfit se ti velice povedl :)

    OdpovědětVymazat
  3. outfit se mi moc líbí, jen by se mi k šatům víc líbily Melissky :-) co se týče výletu, ráda se vracím na Kačinu (okr. Kutná Hora) a do Brdských lesů..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Melissami souhlasím, jen je na ně ještě zima! A ta Kačiná zní dobře, moc děkuju!

      Vymazat
  4. No ani môj snúbenec nebol nadšený spočiatku z fotenia a teraz je to už lepšie..ja som strašne vyberavá a moje vlasy sú neposlušné, a tak chcem čo najviac fotiek nech je z čoho vyberať... niekedy to vsak nejde :D inak super..ja som už tiež vytiahla tenšie veci :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Taky na focení zneužívám svého přítele a vypadá to asi podobně jako to popisuješ ty :D ale mám ty chvilky moc ráda :)

    Šaty jsou překrásné a na teplé letní dny budou jistě i velice pohodlné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Leni zbytečně tě halenka rozšiřuje..

    OdpovědětVymazat