15. března 2017

Jarní výběh #adidasrunning

outfit - adidas

V neděli jsme si s Domčou naplánovaly jako ideální den na běhání a nějaké lehčí zaposilování venku. Mělo být krásně, teplo a svítit sluníčko, bohužel se z toho samozřejmě nic nekonalo.
Nebyly bychom to my, když už se konečně sejdeme, abychom nenafotily i naše outfity a nějaký fotky v "akci". Řeknu vám, že bych chtěla být součástí nějakého profi focení u sportování, protože všichni mají můj neskutečný obdiv. Ono vyfotit totiž nějaké použitelné fotky v pohybu, hlavně při běhání je opravdu dost těžký! Takže máme dobrou výzvu a doufám, že se budeme zlepšovat. Nakonec mám i fotku v "letu", kde jsem měla největší strach, abych v zápalu boje neskončila ve vodě.


Taky už jste vyběhli ven, nebo vás to ještě čeká?

Mějte se krásně!
Vaše L.



8 komentářů :

  1. Já pořád s prvním vyběhnutím čekám na ještě teplejší počasí. Uvítala bych nějaké tipy, kde v Hradci běhat, doporučila bys mi něco nebo neplánuješ třeba takový článek?:) Mimochodem, s botkama bych k vám zapadla, koupila jsem si tento týden úplně stejné:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jsi spokojená? Já je totiž úplně miluju, jsou strašně pohodlné. O takovém článku jsem nepřemýšlela. Když jsem bydlela u rodičů, tak jsem běhala po malšovických lesích a to bylo boží. Teď většinou kolem řeky, Jiráskovy sady, je to různé :). Super je cesta za lesním hřbitovem, ale to je spíš na brusle :).

      Vymazat
  2. Krasny fotky, ja chodim neuveritelne rada behat a doufam, ze mi to vydrzi! Ta adidas kolekce je mimochodem super! :)
    http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo to jsou fakt skvělý fotky! Vypadáš tak strašně pozitivně :)
    Měj se krásně,
    Tina
    http://tinasmerdova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat