10. února 2017

Valentýnský wishlist


Toaletní voda - Yves Rocher, náramek - Pandora, Melissy - different

Ahoj všem! Za chvíli je tu Valentýn a abych pravdu řekla, tak moc nemusím všechny ty kýčovité přesrdíčkované a přeslazené věci, kterých je teď všude plno. My Valentýna nijak neprožíváme a speciálně neslavíme, ale přijde mi to jako fajn příležitost pro rande a zpříjemnění si dne a nějakou tu maličkost pro muže si přeci jen neodpustím. Ale na to dostat kytičku nebo něco dobrýho od svého milovaného nepotřebujeme Valentýna že? Pro mě je náš "den lásky" 24. května, protože začal náš vztah s manželem a letos odstartujeme desáty rok.

No ale aby to nebylo jen o datumu, tak jsem sestavila takový svůj wishlist věcí, které by mi udělaly radost a třeba časem si nějakou i pořídím.

Toaletní voda Quelques Notes d'Amour od Yves Rocher, kterou jsem si oblíbila na první přičichnutí. Je to totiž jemná květinová vůně, která obsahuje kromě jiného růže a cedrové dřevo, což já prostě můžu. Je to sice "valentinská" vůně, ale nečekejte nic přecukrovaného, ale naopak příjemnou a svěží vůni.

Poslední dobou se mi strašně líbí batůžková móda a já už několik měsíců pokukuju po batohu Fjällräven ne tedy v růžové varintě, volila bych nějakou univerzálnější, ale přijdou mi naprosto dokonalý. Jediné, co mě odrazuje je jejich cena, tak uvidíme, třeba někdy.

Nejraději bych už kabát úplně zahodila a vítala jarní počasí, ale myslím, že na to si ještě počkáme. Co bych v mém šatníku ocenila je podobný dlouhý kabát jako je na obrázku se střihem alá župánek, ale podobný jsem nikde nenašla, nemáte nějaký tip?

A jako milovnici voňavých botiček Melissa mi neunikla nová kolekce a Mickey mě teda dostal hlavně tahle barvička!

Co máte na svém seznamu přání vy?

Mějte se krásně!

Vaše L.

7 komentářů :

  1. Ty batůžky se mi také moc líbí a nějaký bych i potřebovala, ale přesně jak píšeš. Nejsou zrovna levné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je, krasna kolaz, moc se ti to povedlo! Nejvic me ale zaujal ten batuzek fjallraven, uz dlouho si planuju ho koupit, ale nejak jsem se k tomu jeste nedostala, tak treba je jaro ten spravnej cas!
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  3. Taky po tom batohu každý den pokukuji, ale jsem chudá, takže si můžu nechat zajít chuť :D Život je těžkej! :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  4. Kabát v tělové barvičce se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kanken by sa mi tiež páčil, ale neviem neviem :D zo začiatku som nebola jeho najväčším fanúšikom, no keď urobili tú eko variantu hneď som si ho zamilovala, no už bolo neskoro a veľa ľudí ho už vlastní... :D

    OdpovědětVymazat