16. února 2017

Pojďte si popovídat! #Valentýn #cvičení a další

Konečně to venku vypadá jarně a kéž by to mohlo vydržet, protože je pak všechno hned veselejší. Tento týden mám volno, tak se snažím si ho užít naplno. Bohužel to nevyšlo moc dobře a celý týden mám manžela na služební cestě, takže i Valentýna jsem trávila sama. A abych byla upřímná, i když Valentýna nijak extra neprožíváme, tak mi to bylo líto.

 Poslední dobou bohužel nemám úplně nejlepší období a už bych si zasloužila i trochu víc štěstí, ale o tom tady psát nechci. Tenhle článek by měl naopak ukázat, že i když není úplně dobře, tak si můžeme udělat hezčí den a není k tomu potřeba nic extra.
Začala  jsem opět cvičit, a protože sport miluju, tak nebylo ani zas tak těžké se k pravidelnému cvičení vrátit. Chtělo to překonat vnitřní strach, který jsem v sobě měla, protože mi bylo doporučeno, že cvičit moc nemám, ale kdybych teď necvičila, tak se asi zblázním. Sport mi strašně pomáhá, protože ničím jiným si tak hezky nepročistím hlavu jako dávkou endorfinů. Takže chodím pravidelně na jimping, TRX a když konečně bylo venku krásně, tak jsem i vyběhla ven a dala si 7 km, které jsem si naprosto užila.
A když jsem na Valentýna byla sama, tak jsem si ho chtěla aspoň trochu zpříjemnit. Koupila si dobrý ovoce, tulipány pro hezčí den a večer vyrazila s mamkou do kina na 50 odstínů. A můj názor? Samozřejmě nečekejte film, který bude mít dokonalej děj a zajímavou zápletku, ale na holčičí večer byl úplně skvělej a šla bych klidně znova. Mně se to líbilo :).
A když už jsme u toho zpříjemňování týdne, tak dnes jsme konečně vyrazily s mojí kamarádkou na dlouho plánovaný výlet do Prahy, který jsme si za mě moc užily. Byly jsme ve dvou známých "insta" kavárnách a byl to super holčičí den.
Takže! Ať se máte skvěle nebo je někdy i hůř, kdy Vám je třeba smutno nebo se Vám nedaří, myslete taky na sebe a snažte si ten život zpříjemnit.

Kupte si předražený borůvky, jarní tulipány, zajděte do kina nebo zaběhat vlastně cokoli, co vás udělá šťastnější :).

Coffe Room
Kavárna co hledá jméno

 Mějte se krásně!

Vaše L. 

xoxo

14 komentářů :

  1. Krasny clanek, ja mam na stres a psychiku taky vzdycky nejradeji sport, hlavne behani je neskutecne uklidnujici, jsem rada, ze sis to uzila a zacinas zase cvicit! Jinak diky za nazor k 50 shades, dlouho premyslim, jestli mam zajit, tak asi konecne pujdu, jak to u vsech vidam... ;)
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů, tulipány mi vždycky zpříjemní den, hlavně ten chmurný, kdy se zdá, že špatná nálada je na programu celého dne. :/ :)
    Já byla na Valentýna taky sama, protože přítel studuje v Praze. Trochu mě to také mrzelo, ale Valentýna si šoupneme na pátek a problém je vyřešený. :)
    Užívej volna! :)

    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Moc děkuju a běhání jen doporučuju navíc, když je tak nádherně!

      Vymazat
  4. Ahoj,jj někdy jsme dole někdy nahoře :) na padesáti odstínech jsem byla s kamarádkou a sestrou a taky se nám to líbilo, určitě mnohem víc jak díl první. Hezký den a ať se daří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za milej komentář, to je ten den hned lepší! Tobě taky a moc děkuju :*

      Vymazat
  5. Krásný článek. A máš úplnou pravdu, člověk si musí život občas trochu zpříjemnit. Já teď měla strašný půlrok, ale doufám, že už se to všechno brzy zlepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Překrásné fotky <3 A ty tulipánky!

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný článek! :)

    OdpovědětVymazat