8. května 2016

Výběr svatebních šatů #Svatebnídeníček

Svatební šaty jsou pro každou nevěstu základ nebo aspoň pro mě ano. Na výběr šatů jsem se strašně těšila a na druhou stranu se bála, kdybych si žádné nevybrala nebo z nich nebyla moc nadšená. Neměla jsem jasnou představu, jak by šaty měly vypadat, ale věděla jsem, že nechci klasické korzetovky, které se mi už nějaký ten pátek nelíbí. 

Na facebooku jsme s kamarádkou Verčou objevily salon Le Monika, který nás na první pohled zaujal díky dokonalým fotkám svatebních šatů přímo na modelkách, takže jsem si vytvořila přibližnou představu šatů, které bych si chtěla zkusit. 
Když jsme dorazily do salonu, připadala jsem si přesně jako v nějakém holčičím filmu. Zkuste si představit  překrásné, dokonale sladěné prostředí ve světlých odstínech a všude kolem Vás na ramínkách svatební šaty. Hned se nás ujala strašně sympatická a milá paní Adéla, která mi celou dobu radila,  pomáhala do šatů a ukazovala, jak by se mi jednotlivé šaty upravily na míru. Když to vezmu zpětně, bylo pro mě strašně důležité, jak jsem se cítila, protože to není totéž, jako když si jdete koupit šaty do obchodu. Potřebujete celou dobu pomáhat a mít někoho při ruce. Nepřipadala jsem si hloupě, když jsem si chtěla zkusit něco jiného a naopak Adéla byla celou dobu tak ochotná, že jsem měla pocit, že by jí nevadilo, kdybych si každé šaty zkusila třikrát.
Jsem zvědavá, které šaty z fotek se Vám budou líbit nejvíc, můj finální výběr v článku není, to si nechám jako překvapení. Několik dní před svatbou jdu ještě na zkoušku, kde mi šaty upraví na míru, protože potřebuji zkrátit délku a zužit šaty v pase.
Všechny šaty na sobě měly visačku se jménem šatů, velikostí, cenou a pro lepší představu i fotografii šatů na modelce.
Ne jen o mně bylo dobře postaráno.
A tady už je můj výběr některých šatů, které jsem měla na sobě. Zkusila jsem si jich celkem dost, některé mi seděly víc některé míň, ale všechny šaty se před svatbou upravují přímo na Vás.
Tyhle princeznovské mi připomínaly šaty Kate Middleton a byly prostě nádherné.
U těchto šatů se mi strašně líbila holá záda, které jsem u šatů chtěla, ale bohužel mi neseděly v přední části, na ně bych potřebovala víc vyvinutý hrudník :).
Zkoušela jsem si šaty i s odvážnějšími střihy, kterými jsem si nebyla na ramínku příliš jistá, ale na mě vypadaly decentně a moc se mi líbily.
A trochu Boho na závěr.
Celé odpoledne jsem si strašně užila a už se těším, až si znovu oblíknu ty "moje". 
Ještě před návštěvou tohoto salonu jsem byla okouknout salon v Hradci a byl to přesně ten případ otrávené paní, u které se Vám nechce ani nic zkoušet, navíc se mi tam žádné šaty nijak víc nelíbily. Takže pokud budete shánět svatební nebo společenské šaty, kterých v salonu měly taky spoustu, tak se určitě zajeďte podivát do Le Moniky a užijte si výběr stejně jako já.

Mějte se krásně a užijte si neděli!
Vaše L.
xx



Děkuji za všechny Vaše komentáře, dělají mi obrovskou radost!





18 komentářů :

  1. Šaty si skúšala naozaj prekrásne... som zvedavá, ktoré budú tie tvoje (:

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny šaty ti moc sluší a jsou nádherné. Většinu z nich si představuji v budoucnu na své svatbě :D :)
    La vie est belle

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem zvědavá, které to nakonec vyhrály :) jsou krásné :) pamatuju si jak jsem vybírala šaty se švagrovou, nejlepší den na světě a dokonce jsme dostaly v salonu i šampáňo :D musely jsme se teda podělit s dalšími dvěma nevěstami, ale co... beztak jsme si přišly jako v Hollywoodským trháku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Leni, všechny šaty jsou krásné a všechny ti strašně sluší :) Ale u mě by vyhráli ty třetí s odkrytými zády.
    Moc ti držím palce, ať se ti podaří přípravy na jedničku!

    OdpovědětVymazat
  5. Takhle zezadu vedou holá záda :) Už se moc těším na ty, které sis vybrala ty :) Otrávené prodavačky znám, takhle jsem vybírala šaty několikrát bohužel. Nejdřív samý med, ale jakmile chytly pocit, že si šaty nekoupím, nejradši by mě vyhodily z okna. Jednou mě dokonce v mých 21 letech jedna babka sprdla, ať s sebou příště vezmu nakupovat mámu (byla se mnou o rok starší kamarádka) :D A v jednom salonu se mi na maturák pokusili prodat šaty jako nové, i když je mezi tím normálně půjčovali. A ještě mi ženská tvrdila, že mi je zúží, naivně jsem myslela, že na mě. Přišla jsem na to až při druhé zkoušce, když byly něčím polité.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je síla! Tady jsou naštěstí užasní, tak se nebojím.

      Vymazat
  6. Leni, ty vypadáš jako princezna! Všechny šaty ti moc slušely, už se těším, až nám předvedeš ty "svoje" :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty si tak krásna Leni !! ♥ ♥ Nádherné šaty :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. jééé, já se těším až mě tohle taky bude čekat :)) moc se mi líbí čtvrté šaty od zpoda, ty nemají chybu <3 přeji Ti co nejméně starostí se svatebním zařizováním a spoustu krásný vzpomínek!

    OdpovědětVymazat
  9. Leničko, slušelo Ti to ve všech.:)) U mě vítězí ty druhé a boho, ale co Ti budu povídat,když jsi na ig přidala fotku v šatech s holými zády byla jsem nadšená a to, že ti nakonec nesedí mi je trošku líto. Hlavně si to, ale všechno pořádně užij. :))

    OdpovědětVymazat
  10. Ty třetí šaty odspoda, resp. 4.foto odspoda :-D to jsou šaty pro tebe, perfektně ti sednou, jsi v nich nádherná! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. ta cena je předpokládám za půjčení :-) ... kdyby si je náhodou chtěl někdo koupit, prodají ty šaty? a kdyžtak za kolik ( jen jestli nevíš :-) )...a jestli se ještě mohu pozeptat, jaké jsou podmínky půjčení šatů? od některých kamarádek vím, že některé butiky mají až pomalu nesmyslné podmínky ( jakože v nich nevěsta smí jít pouze k oltáři, na trávě se vyfotit nesmí a některé dokonce zakazují chůzi po koberci :-D )

    OdpovědětVymazat