25. května 2016

Spring #WISHLIST

Ahoj všem! Občas je fajn si udělat wishlist jindy než na Vánoce a teď před létem je ideální příležitost. Minulý týden jsem díky Vám vyhrála soutěž o nej wishlist na dejmidarek.cz, který jsem  sepsala minulý rok a za odměnu jsem si mohla vybrat jednu věc z něj, uhádnete kterou? Celý nápad se mi strašně líbil a vlatně mě inspiroval k vytvoření nového, na který můžete kouknout tady.
Nášivky - hit letošního jara! Já doufám, že budou přibývat podobné kousky, jako je tahle mikina, protože je prostě dokonalá.

Hurá na pláž - jestli Vás čeká nějaká fajn dovolená, tak třeba kouknete po nových plavkách. Na těchto se mi líbí jejich veselá barva a decentní úzký proužek, který plavky obzvláštní.

Na přivolání sluníčka - ochrana očí je v létě důležitá, nevím jak vy, ale já se ve slunečních brýlích musím cítít dobře. Jinak je raději nenosím. Strašně se mi líbily brýle Ray-Ban, které jsem si už pořídila. A pokud po nich taky toužíte, tak můžete zkusit štěstí na optique.cz, kde o ně právě probíhá soutěž.

Troška romantiky - pokud mě už nějakou dobu sledujete, tak víte, že miluju voňavé botičky Melissa. Letos k nám dorazila nová značka Zaxy, která nahradila tolik oblíbené Mel. Já jsem se hned zakoukala do této světle žluté barvičky, která se bude hodit úplně ke všemu.

Krásná pleť je základ - a v létě to platí hned dvojnásob! Já už strašne dlouho chci zkusit tolik opěvované Mask of Magnaminty od Lush a Big Easy od Benefitu.

Overal - další trend, který se mi moc líbí a v této růžové je to zase trošku něco jiného.

Šaty - šaty nosím strašně ráda a to hlavně v létě samozřejmě. Taky sháním nějaké na svatební grilování, nemáte nějaký tip?

Conversky - doma už jedny mám ve výrazné žluté a chtěla bych nějakou decentnější variantu. Bílá je krásná, ale z praktických důvodů bych volila tuhle šedou, která mi přijde originálnější než bílá klasika.

Originální kraťásky - na některé příležitosti není sukně ideání a tyhle kraťásky tyto situace jistí.


Co máte vy na svém třeba pomyslném seznamu přání? Budu strašně ráda, když se se mnou podělíte!

Mějte se krásně!
Vaše L.


Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi obrovskou radost!

7 komentářů :

  1. Veľmi pekný wishlist:) Ja si chcem nakúpiť najmä nejaké sandále, šaty a sukne:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný wishlist. TA paletka je božská!

    OdpovědětVymazat
  3. Krasny wishlist, nejsuprovejsi je ta maska od Lushe, ja mam na wishlistu maxi saty i sukni a nejake super destroyed high waist kratasky :D
    http://www.shineoffashion.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý wishlist! Mask of Magnaminty od Lush chci také vyzkoušet už hrozně dlouho, ale pořád jsem se k tomu nedokopala. Jinak ty kraťásky jsou strašně krásné! Nějaké podobné bych také hned brala. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tá mikina je krásna ! :) Skvelý wishlist :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Super wishlist, Mask of Magnaminty určitě vyzkoušej, já jí používám už dlouho a je úžasná (i když každému sedí něco jiného) ;)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat