15. května 2016

Moje parfémová polička

Parfém je pro mě základ, který by měla mít každá žena. Je to věc, která sice není vidět, ale o to větší má efekt. Já mám strašně ráda a užívám si ten pocit, když se ráno navoním, sice za chvíli už nic necítím a přitom odpoledne mi někdo řekne, že krásně voním a zeptá se, co používám za parfém.
Zrovna minulý týden jsem byla u rodičů a večer mi volal taťka, čím jsem voněla našeho Montíka, že nádherně voní, citil to prý dokonce i brácha a to je co říct! :D V tomto článku nečekejte, že Vám budu popisovat vůně, to není ani v mých silách a co vůně obsahuje si každý umí najít, ale chci Vám ukázat mé oblíbence,  které určitě stojí za to je zkusit.

 Když vidím tuhle fotku, tak mi je úplně smutno a DAISY si časem určitě zase pořídím, protože je prostě božská.
 Jeden z nejvonějších v mé sbírce je  212 VIP wild party, je to svěží ovocno květinová vůně a to je tip vůní, které mi sedí a je taky skvělá.
Miss Dior mám už přes dva roky a byla to několik let moje vysněná. Dostala jsem ji od přítele k Vánocům a jak je vidět, tak si ji strašně šetřím jen na speciální příležitosti.
Nina Ricci parfémy prostě umí. O tomhle puntíkátém jablíčku už jsem psala a pokud chcete kouknout po něčem jiném, než je jablíčko, tak určitě si jděte přivonět k Nina Ricci L'Extase, která taky nikdy nezklame.
A poslední tenhle mrňousek, kterého nosím v kabelce. Balení je sice malé, ale vůně kouzelná. Patří do kolekce značky Carolina Herrera 212, která nabízí několik variant těchto pilulek jak pro ženy i muže.
 A jaký je Váš favorit? 

Mějte se krásně a užívejte zbytek neděle!
Vaše L.

5 komentářů :

  1. Máš pěknou sbírků parfémů :) Vůně je právě ta z kosmetickcých produktů, kterou si kupuju nejradši

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jeden jsem nezkoušela, ale určitě vyzkouším :)) vypadají zajímavě!

    Style solution - fashion blog

    OdpovědětVymazat
  3. Já moc ráda používám Chloe, Code a Sí od Armani.. Ty obaly tvých oblíbenců jsou neskutečně krásné :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. úžasné parfémy, po Daisy veľmi túžim!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezke fotky a dobra inspirace na nove nakupy parfemu :D
    http://www.shineoffashion.com/

    OdpovědětVymazat