22. května 2016

Léto v DM

Ahoj všem! Minule se Vám článek s novinkami z DMka líbil, tak přicházím s pokračováním. Já osobně mám ráda podobné typy článků s produkty, které jsou dostupné všem. DMko je skoro všude a navíc produkty jsou velmi cenově dostupné, takže si může jít udělat menší radost úplně každý.
Co se mi líbí a každého hned musí zaujmout jsou krásně barevné a propracované obaly limitek a o vůních ani nemluvím. Já mám strašně ráda holící gely Balea . Naposledy jsem měla malinový a tenhle kokosovy rozhodně nezklamal. Stačí pumpnout a z gelu Vám vznikne velké množství pěny, jiné produkty naholení nepoužívám, protože tyhle gely jsou prostě nejlepší.
Pro mě novinka je tato čistící houba na mytí obličeje. Je to čistě přírodní produkt, který se skládá z prášku zeleného čaje a rostlinných vláken z kořene zmijovce. Houbu necháte nasáknout ve vodě a  tím zvětší svůj objem. Měla by zintenzivnit čištění a díky krouživým pohybům peelingem odstraňujete odumřelé šupinky kůže. Houba by měla vydržet 2-3 měsíce.
 Sun dance produkty na opalování asi všichni znáte, já je používala i minulé léto a jsem ráda, že mám doplněné zásoby.
 A teď jídelní koutek! Většinou si ovesnou kaši vylepšuju lžičkou oříškového másla a měla jsem velkou radost, když jsem v DM objevila tyhle 100%. Arašídové je klasika, kešu je moc dobré, ale nejvíc ujíždím na mandlovém, miluju ho!
Co se Vám líbí nejvíc?

Mějte se krásně a užívejte sluníčka!
Vaše L.



Děkuji za všechny Vaše komentáře, dělají mi obrovskou radost!

14 komentářů :

  1. Balea je klasika, miluju jejich sprcháče, šampony a deodoranty :) Už se tam dlouho chystám na jarní limitku, ale pořád nějak není čas. Moc mě zaujala i houba a mandlové máslo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Baleu já miluji :))) Ty jeich obaly jsou super :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, diky Leni za tipy.Na kolik vyjdou ty maslicka v DM? Dekuji

    OdpovědětVymazat
  4. Koutek se zdravou výživou v DMku miluju nejvíc ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Balea je super značka. Moc se mi líbí ty obaly. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  6. To tekuté mýdlo na ruce je parádní, už ho mám doma nějaký ten čas a jsem s ním velice spokojená. :-))
    Jinak na pěnu na holení se rozhodně musím podívat, mám ráda ty jejich letní akce nebo limitky. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Síce som bola v DM včera, ale vďaka tvojmu článku idem asi aj dnes :D Super článok a tie holiace gély sú naozaj super! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak po tie maslá musím okamžite bežať.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  9. Super článok! Balea produkty milujem, ako si už spomenula vyššie, sú cenovo dostupné, majú rozkošné balenia a v neposlednej rade sú aj kvalitné:) Hubku používam aj ja a som s ňou veľmi spokojná, príjemne sa mi s ňou čistí pleť:) Produkty na opalovanie som taktiež používala a toto leto ich budem tiež, keďže som bola s nimi veľmi spokojná:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  10. Baleu milujem a vždy si na každé ročné obdobie kupujem nejaké novinky od nich. Tieto produkty vyzerajú naozaj super, určite z nich niečo vyskúšam :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  11. Leni prosím tě kde jsi objednávala ten obal na macbook?

    OdpovědětVymazat