24. května 2016

Jak na manikúru..

Ahoj všem! Krásné nehty a ještě k tomu dlouhotrvající lak je téma, které zajímá snad každou z nás. Ruce jsou prostě vizitka a já se s oloupaným lakem necítím a nejradši bych ruce neukazovala vůbec.  Je to věc, které si všimne úplně každý během chvíle, a proto jsem vždy řešila, jaké produkty používat, abych nehty měla hezké co možná nejdéle. Možností je spousta, dost holek se uchyluje k umělé variantě, ale já jsem jsem pro přirozenost a umělé nehty se mi nelíbí. Nehty si pravidelně lakuju už hodně dlouho, tak mám svoje top produkty, o které se s Vámi dnes podělím.
 V prvním kroku používám elektrický pilník Velvet Smooth na nehty od značky Sholl. Pilník má 3 výměnné hlavice k pilování, broušení a leštění. Postupuji od nejdrubší hlavice a končím tou nejjemnější, která nehet připraví na lakování a lak na nehtu pak lépe drží.
Když nemám čas lakovat nebo chci nechat nehty alespoň jeden den odpočinout používám olejíček, který nehet vyživí.
A tady jsou produkty, na které nedám dopustit. Essence kosmetiku nemusím a jiný kousek od ní ani ve svém kosmetickém stolku nemám, ale produkty na nehty mají bezkonkurenční. První používám "změkčovač" kůžičky, poté podklad pod lak a poslední vrstva je samotný top coat, bez kterého si nehty nelakuju.
A takto vypadá, moje barevná škála, máte ji podbnou?

 Zajímalo by mě, jak o nehty pečujete vy a jestli máte taky nějaké produkty, na které nedáte dopustit? A nezapomeňte sledovat můj instagram, protože tam právě probíhá soutěž o pilník Sholl z článku!

Mějte se krásně!
Vaše L.





6 komentářů :

  1. Ja na kokosový olej (: po odkalovaní si ním vždy potriem nechty.

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Super článok, tiež mám niektoré laky od Rimmel:) Ja preferujem najmä pastelové odtiene lakov:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně jak říkáš, péči o nehty mají Essence bezkonkurenční (jinak taky Essence nijak nepreferuju), ale došel mi změkčovač kůžičky a už ho 2 měsíce nemohu sehnat :( Krásný článek, akorát si nedokážu vůbec představit, jak "pilníkuje" ten pilník :D nevím, ale nějak si představuji, že to bude nepříjemné :D
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  4. Super clanek, jso to super tipy. Ja pouzivam jenom Essie laky a ty vyzivny me vazne pomahaji proti trepeni nehtu. :D
    http://www.shineoffashion.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné odstíny, taky mám nejradši odstíny červené a růžové, naopak třeba modrou, zelenou nebo žlutou nevyhledávám. Od Rimmel pár laků mám a jsou fajn, ale zrovna ten gelový mám ve stejném nude odstínu jako ty a docela mě zklamal, čekala jsem za ty peníze mnohem větší výdrž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! A musím říct, že ho úplně nesnáším! :D Má krásný odstín, ale vůbec neschne a po půl hodině mám otisky a klidně půl nehtu pryč!

      Vymazat