7. dubna 2016

Produkty na pleť & čistící kartáček

 Ahoj všem! Produktů na obličej jsem vyzkoušela celkem dost, ale dnes Vám ukážu moje současné oblíbence, které používám prakticky denně.


  Největší změna v mé skin care v poslední době je ta, že používám čistící kartáček Braun, který jsem dostala cca 2 měsíce zpět. Poslední dobou se s čistícími kartáčky roztrhl pytel, tak jsem byla strašně ráda, když jsem dostala možnost tento kartáček vyzkoušet.  Snažím se ho používat obden po večerním odlíčení. Nevěděla jsem, co od něho mám čekat a trochu jsem se bála, aby mi nedráždil pleť. Byla jsem mile překvapená, jak je kartáček šetrný a příjemný na pleti. Nepoužívala bych ho asi každý den, aby si na něho pleť nezvykla. Po jeho použití poznám rozdíl  a zároveň mám lepší pocit, protože pleť je důkladněji vyčištěná než po klasickém odlíčení. Záleží na Vás s jakým produktem ho použijete, mně moc vyhovuje kombinace s jemným peelingem Uriage.
 Další výhoda tohoto kartáčku je ta, že hlavici můžete vyměnit za epilátorovou. Epilátorová hlavice je maličká, takže ji můžete použít přesně i na menší místa. Já jsem ji zkoušela nad horním rtem (na ty moje tři chloupy :p) a vyhovuje mi víc než voskové pásky, které mi dráždí pokožku. Viděla jsem i několik obrázků, na kterých dívky používaly epilátor na oblast mezi obočím, ale na to bych si netroufla. Přeci jen může ujet ruka a nemít půlku obočí, by asi nebylo to nejpříjemnější.
Kdybych si měla vybrat jen jeden produkt na čistění, tak to bude micelárka. Jsem na nich naprosto závislá a vyzkoušela jsem jich mraky. Používám je večer jako poslední krok čistění a zároveň jako  ujištění, že mám pleť hezky čistou a zbavenou veškerého makeupu a nečistot. Právě používám tuto micelárku Astrid, kterou jsem snad u nikoho ještě neviděla, ale je skvělá. Nedráždí pleť, nevysušuje a hezky čistí,  nepění takže pro mě ideál.
 Když vynechám čistící kartáček, tak používám odličovací olej, který pleť zároveň i hydratuje a nechá na ni jemný film. Nemám po něm potřebu používat ani krém. Nemám ráda na obličeji mastné produkty, ale u tohoto produktu rádě udělám výjimku.
 Moje krasika, kterou vychvaluju pořád, protože mně pleťovka od Benefitu prostě sedí a moje pleť, když ji používám pravidelně, je prostě hezčí. Bohužel mi už došlo sérum, které jsem používala místo krému na noc.
 A produkt, který používám tak jednou týdně, je tato maska, kterou jsem si koupila v DM. Mám ji chvíli a přijde mi fajn, ale žádný zázrak se po ní nekoná, takže ji používám spíš pro dobrý pocit.
 Co používáte vy? A taky máte více metod odličování?

Mějte se krásně a moc díky za komentáře!
Vaše L.

7 komentářů :

  1. Tá maska od Freemanu vyzerá zaujímavo (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Super užitočný článok. :) Ten Braun čiastiaci kartáč plánujem tiež vyskúšať.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  3. Braun epilátor/kartáček vypadá hodně zajímavě. Čtu o něm už po x-té a vážně o něm přemýšlím! Uriage peeling je super jemná záležitost. Jen drobet vysušuje.
    Jo a od Benefit by mi stačily ty lahvičky, do kterých bych napasovala kosmetiku, kterou doma mám, aby to vypadalo pěknějc! :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  4. Krom toho odličovacího oleje bych vyzkoušela všechno :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tyto kartáčky musí být skvělé, chtěla jsem si ho pořídit, ale ty ceny :( Jinak tu masku jsem si nedávno taky koupila a musím říct, že jsme z ní docela nadšená. Dělá se s ní dobrý peeling a krásně voní! ♥
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  6. Super tipy, chci zkusit ten olej od Uriage a micelárku od Astrid :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  7. S těma pleťovýma kartáčkama se teď roztrhl pytel. Docela mě láká ho vyzkoušet, ale zase se mi nechce jej kupovat protože nevím jestli je to to pravé ořechové pro mou pleť. Já na odličování a péči o pleť používám aktuálně kosmetiku Nobilis Tilia a musím říct, že je to pecka! Na kukadla mám právě krém od Benefitu a je neskutečný. Zamilovala jsem si ho a zatím jsem lepší nenašla. Docela by mě zajímala i řada na péči o pleť od Benefitu, kterou v článku zmiňuješ. Tak možná ji časem taky vyzkouším :) J.

    OdpovědětVymazat