24. dubna 2016

Péče o vlasy #Kérastase

 Ahoj všem! Už je to pěkně dávno, co jsem psala článek o mojí péči o vlasy a protože Vás produkty, které používám zajímají a úplně se změnily, tak přicházím s vlasovým updatem.
Už nějakou dobu jsou u mě na vaně tito dva růžoví krasavci od Kérastase, které mám z Paradivka.cz.   Chtěla jsem zkusit po hodně dlouhé době něco nového, protože jsem chtěla pro vlasy obměnu. Snad největší problém jsem měla s výběrem řady, ale nakonec jsem vybrala péči CHROMA na barvené vlasy. Mám šampon i kondicionér a oba jsou fajn a mám po nich krásné a lesklé vlasy. Co musím ale kondicionéru trošku vytkout, že na moje suché vlasy úplně nestačí a potřebovala bych trošku intenzivnější péči. Po několika týdnech jsem si vlasy po použití kondicionéru zkusila dát pod igelit (nebo stačí jen zabalit do ručníku) a nechala déle působit, výsledek byl mnohem lepší. Vlasy jsem neměla suché a konce byly dobře "vyživené".  Jestli speciálně chrání barvu, nedokážu posoudit, ale je pořád stejná a já jsem tedy moc spokojená. Pro přístě bych si místo kondicionéru vybrala masku nebo nějakou výživnější řadu, ale pokud nemáte hodně suché vlasy, tak určitě nešlápnete vedle. Já jsem nakonec taky našla způsob, jak dostat z produktů maximum.
Posledním produktem je tato tepelná ochrana, která je dokonalá a nemám ji co vytknout. Je příjemná, krásně voní a sama o sobě vlasy krásně uhladí a po vyžehlení vlasy zůstanou delší dobu rovné.
Zkoušeli jste někdy Kérastase a jakou řadu byste mi doporučili?

Mějte se krásně a užijte si večer!

Vaše L.

9 komentářů :

  1. Zatiaľ som neskúšala, ale vyzerajú fajn (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Ak raz opustím svoju značku vlasovej kozmetiky, prvá zastávka bude práve Kérastase. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  3. Tu ochranu proti teplo miluju <3
    V.

    OdpovědětVymazat
  4. Já na vlasy nepoužívám nic jiného než Kerastase už alespoň 6 let. S žádnou vlasovou kosmetikou jsem nebyla spokojená, tak jako s Kerastase. Ještě se mi nestalo, že by mi nějaký produkt (z jakékoliv řady) nevyhovoval. Pokud máš suché vlasy, tak můžu doporučit řadu oleo relax. :)
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  5. Kvůli ceně to furt odkládám, ale taky mě tahle značka láká :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od Kéraste ešte zatiaľ nič nemám, no toto vyzerá super ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám vlasy taky barvené, takže by tahle řada byla něco pro mě. Já jsem měla produkty z řady pro mastnější kořínky a sušší konečky (taková světle růžová) a byla jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  8. Kérastase jsem nezkoušela, ale potkávám převážně pozitivní zkušenosti :) na suché konečky mi nejvíc pomáhá kokosový olej (klidně i zábal na noc), které jsou výsadou dlouhých vlasů - i těch nebarvených, což je můj případ :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ešte Ssom nemala nič z tejto značky, ale viem, že je dosť známa, takže by som aj ja chcela niečo vyskúšať :) www.beautyporadca.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat