13. dubna 2016

Jarní novinky v DM

Ahoj všem! Pokud máte rádi jarní novinky a DMko, tak tenhle článek je přímo pro Vás. Mám tu ukázku novinek, kterou si pro nás DM připravilo a mě moc mile překvapilo.

Začneme péči o tělo, já osobně mám hrozný problém se mazat, prostě se mi večer prostě nechce a ráda na to zapomínám. Když se pravidelně mažu, tak musím mít "mazadlo" na očích a musí mě nějak zaujmout, ať je to obal, konzistence, vůně nebo ideálně všechno dohromady! První tady mám Balea tělová pěna - jojobový olej a olej z jadýrek hroznů, která mě na první přivonění přijde fajn a má moc příjemnou krémovou strukturu. Její cena je 69 Kč za 250 ml.
 Body gellé mě nejdřív zaujalo krásným jarním obalem a hlavně názvem. Kdybych viděla pouze produkt, tak bych si myslela, že je to gel na vlasy. Po prvním vyzkoušení má moc příjemnou strukturu, která se krásně a rychle vstřebá. Jedná se o limitovanou edici s vůni máty a melounu. Meloun nijak necítím, ale vůně je příjemná. Cena je 59 Kč.

 Některé produkty mě nepřestanou překvapovat.Rychlousychač nehtů všechny známe, ale dvoufázový spray pro rychlé vysoušení vlasů slyším prvně. A protože mám strašně moc vlasů, tak jsem ideální testovatel :) škoda jen, že netvoří zároveň tepelnou ochranu pro vlasy. Stojí 65 Kč.
Maska na nohy 15ml/16 Kč.
 Kapsle na vlasy je téma samo o sobě. Někdo na ně nedá dopustit a druhý říká, že je to nesmysl. Já se nakláním k první straně a občas si takové vitamíny koupím i jen pro dobrý pocit. Já mám celkově ráda výživové doplňky z DM, protože poměr cena kvalita mi přijde super. Tyto kapsle jsem už jednou měla a byly fajn, takže jestli chcete něco podobného zkusit, tak tyhle klidně zkuste. Cena 57 Kč za 60 kapslí.
 A poslední kousek, pro mě absolutní novinka, kterou jsem v drogerii neviděla je Matcha čaj! Občas si koupím pár pytlíků ve zdravé výživě a jsem ráda, že se dá koupit i jinde. Když si přečtete jeho zázračné účinky, tak si ho určitě dojdete koupit :). 2g x 10 ks 199 Kč.
Který produkt Vás nejvíce zaujal nebo ho půjdete omrknout?

Mějte se krásně!
Vaše L.


Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi obrovskou radost!

15 komentářů :

  1. Mňa najviac matcha čaj (: dúfam, že bude aj na Slovensku.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Cože takový parádní novinky v DM? Úžasný, co nejdříve je omrknu. Akorát ty vitamíny novinkou nejsou, ty už jsem začala brát před rokem a pomohly mi hodně s růstem a hustotou vlasů. Kde chodím, tam je doporučuju a chválím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujaly mě vsechny novinky! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2016/04/tip-vonavy-obchod.html

    OdpovědětVymazat
  4. Aj ja sa pridavam k matcha caju. No zatial som ho nepostrehla, budem pri dalsej navsteve DM v strehu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne vecičky. Musím povedať, že Balea má skvelú kozmetiku za super cenu, takže vždy, keď potrebujem nejaký super sprchový gél idem hneď k regálom s touto značkou :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, nejvíc mě zaujaly ty kapsle na vlasy, vůbec jsem nevěděla, že v DM něco takového prodávají :) a taky se mi moc líbí ta tělová pěna, i když s mazáním to mám úplně stejně jako ty :D :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  7. Ty vitamíny jsem brala asi rok a půl a teda za mě ne. Ale koukám, tyhle by měly být s vylepšeným složením, tak na to mrknu, ale i tak byly hodnoty jednotlivých složek strašně nízké... :-/

    OdpovědětVymazat
  8. Ten Matcha tea si koupím, nikdy jsem ho nezkoušela :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. Super článok. :) Nemám rada lacnú kozmetiku, ale balea je svetlá výnimka.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  10. Mrknu na tělovou pěnu ta mě zaujala nejvíc, mazadel není nikdy dost :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tak já vím, co z novinek určitě nee - matcha čaj. I kdyby byl zázračný, tak ne. Měla jsem ho před časem v Zajících v krabici, udělala jsem si jeden hrnek (a půlku ho vylila do dřezu) a zbytek poslala dál... A to mám jinak zelený čaj ráda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zkoušela jsi studenou variantu? Teplou bych asi nedala, ale ledovy caj s citronem ke fajn! O víkendu ho zkusím přidat do kaše :).

      Vymazat
  12. DMko ví, jak na mě :) určitě půjdu pro želé, protože v létě to bude jedna radost mazat na sebe něco mentolového a rychle se vsakujícího a vyzkouším i sprej na fénování.

    OdpovědětVymazat
  13. Nejvíc mě zaujal čaj, protože jsem ho chtěla už dlouho zkusit. Ten sprej na vlasy by se mi někdy taky hodil, ale je fakt, že se snažím na ně nic dalšího nepatlat. Mazadla na tělo bych chtěla zkusit obě :) Vitamíny na vlasy jsem už zkoušela tyto a ještě Biosil a nepřišly mi zázračné, ale někdy pro pocit si je koupím ráda, většinou na podzim a ve zkouškovém, když vím, že vlasy stresem začnou zlobit. Momentálně mám Panthenol a zatím je to ok, ale počkám po zkouškovém :D

    OdpovědětVymazat