9. dubna 2016

Ikea haul

Minulý týden jsme se zastavili opravdu na malou otočku v Ikei, navíc jsme jeli autobusem, takže to nebylo úplně ideální. Naším hlavním cílem byly takové ty vyfukovací pytle, do kterých jsme chtěli uložit zimní věci a velké černé rámečky na zeď. Hledala jsem opravdu dlouho, co si pověsíme do obýváku a konečně jsem vybrala. Přeci je to věc, kterou nechce uspěchat, protože je hodně na očích a budete ji mít v ideálním případě dlouho.
Samozřejmě, že když už jsme tam dorazili, tak neodejdete jen s tím, co opravdu potřebujete, ale vždy něco pro radost přihodíte.  Do kuchyně jsem si vybrala tenhle plakát, který mě zaujal už doma na internetu a k němu jsem vybrala nějaké barevné doplňky.  Z čeho mám obrovskou radost je tahle novinka, jedná se o tři druhy bylinek, které si sami vypěstujete. Je to přesně týden, co jsem je zasadila a bazalka už nádherně roste. Uvnitř najdete semínka a tři malé "puky" zeminy zbavené vody. Stačí vzít misku a smíchat s vodou a vznikne vám neuvěřitelné množtví hlíny. Nakonec jsme nezapomněli vzít ani to, pro co jsme vlastně jeli a to černé rámy, (až budu mít doma obrázky, tak vám je určitě ukážu) a dokonce i pytle na skladování oblečení :), plus samozřejmě nějaká ta svíčka taky jela s námi domů.
A jaké jsou Vaše tipy pro co vyrazit do Ikei?

Mějte se krásně!
Vaše L.

8 komentářů :

  1. AJ ja sa chystám tento víkend sadiť (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Jééj ako krásne si to všetko zladila. :) A tie bylinky vyzerajú super.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  3. Do Ikea se chystám tento víkend. :)))

    Plakát je inspirativní, je dobré ho mít na očích.

    Ela

    OdpovědětVymazat
  4. Krasne vecicky, ty bylinky memoc zaujali, skvely napad. Musim udelat brzy vylet do Ikei :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Práve sa chystám na menší nákup do Ikea, ale vďaka tebe mi pribudlo hneď niekoľko nových položiek :D Skvelý nákup ;)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  6. Ty bylinky vypadají lákavě, do Ikey se chci podívat už dlouho, ale nějak to časově nevychází, tak snad se brzy dočkám :)

    OdpovědětVymazat
  7. v Ikea vždycky nakoupím i spoustu věcí, který vůbec, ale vůbec nepotřebuju :D
    dress random & fb giveaway

    OdpovědětVymazat