26. října 2015

#SetkánísDM & novinky, které přichází


Ahoj všem!
O víkendu jsem byla opět v Praze na akci, na kterou mě pozvala drogerie DM. Bylo to skvělé odpoledne, protože tým DM si pro nás připravil super program a navíc jsem se viděla s některými blogerkami.
Celé setkání se konalo v BUDDHA - BAR hotelu, který je nádherný, takže o příjemné prostřední a skvělé pohoštění nebyla nouze. Na uvítanou pro nás bylo nachystané občerstvení, které obsahovalo i mnoho zdravých a pro mě neznámých variant, třeba jako rolky z rýžového papíru. Následovala prezentace a představení růzých produktů, která byla pro mě hodně zajímavá, protože jsem si uvědomila kolik vlastních značek DMko nabízí a dostala chuť vyzkoušet hned několik produktů, které jsem neznala. Nejedná se jen o kosmetiku a zkrášlování, ale i přípravky do domácnosti, které od té doby, co nebydlím u rodičů řeším a taky nová zdravá sekce jídla DM Bio, kterou se chystám v blízké době omrknout. 



Další částí programu byla různá stanoviště, kde jsme se nechaly nalíčit přírodní kosmetikou Alverde, od které mám nejradši tyto dva moje oblíbece, ty určitě je zkuste, protože stojí za to. Nechyběl ani kadeřník a výživová poradkyně, s kterou jsme si popovídaly a ráda jsem si ujasnila některé otázky týkající se výživy a stravování.


A pro všechny DM přichází s těmito novinkami. Které mě úplně nadchnuly, tak jsem zvědavá, jestli mi budou vyhovovat. I DM, jako teď spousta značek, přichází s vlastní micelární vodou, která je za skvělou cenu. Co mě velmi zajímá je i odličovací olej, který má být malý poklad a dokonce sérum na řasy a mnoho dalších.


Jak se vám podzimní novinky líbí, vydáte se pro některou?

Mějte se krásně!

Vaše L.


Děkuju za všechny Vaše komentáře, dělají mi obrovskou radost!





15 komentářů :

  1. tak to sem zvedava jak ti to vse bude vyhovovat,protoze to serum na rasi vypada opravdu dobre.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nejradši mám v Dm novinky co se týče potravin, na ty se vždycky hrozně těším a určitě vyzkouším jejich madlový mléko:-) Jinak moc pěkný článek!
    http://veronicawill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím, jestli se mi víc líbí to jídlo, nebo kosmetika :D

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Dobre novinky, rada bych vyzkousela micelarni vodu.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Na sérum na řasy se určitě půjdu podívat! Už dlouho chci nějaký vyzkoušet, ještě ale počkám na recenze :-) a micelárka i olejíček mě také zaulaj, takže do Dm brzo zavítám ! :-) Značka S-he je pro mě nezajímavá, stejně tak značka Alverde... Ale Balea je pro mě naopak velice zajímavá jak desingem tak funkčností :-) super článek, Leni :-)

    OdpovědětVymazat
  6. super článok, baleu milujem ! :) za nízku cenu super výrobky :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne fotky :) Som naozaj zvedavá aký bude ten čistiaci olej a micelárka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem zvědavá na tu micelárku, to množství za tu cenu je sakra lákavé :) Poslední dobou mají v DMku samé super novinky, nevím, co kupovat a testovat dřív :D

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné fotky:-) DM mám poslední dobou stále raději, pořád zlepšují sortiment a Balea je skvělá značka. Určitě musím vyzkoušet novou řadu sprcháčů a taky jejich potraviny:-)

    http://travelbylucy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Leni a nevíš jestli ta micelárka bude i ve variantě pro mastnou pleť? Protože jsem dnes koukala v DM na tuhle fialovou a ta je jen na suchou a citlivou pleť :( Tak jsem si zatím koupila jen to sérum na řasy a jsem na něj moc zvědavá :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Oh, to jedlo! :D Som zvedavá na micelárku :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  12. Tyjo, úplně ti závidím :) Na micelárku se těším, momentálně mám od garnieru :)
    www.borntobebeautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Myslím, že se budu muset jít mrknout do DM, neboť všechny novinky vypadají vskutku lákavě :-).

    OdpovědětVymazat
  14. DMko mám ráda, takže se určitě podívám i na novinky - při mé nátuře hlavně na ty jídelní ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. ty jejich novinky mi přijdou fakt zajímavé! :) hned jsem do DM naběhla pro micelárku, sérum na řasy a čistící olej a těším se, až je vyzkouším.

    OdpovědětVymazat