13. října 2015

Kosmetické novinky #L'Oréal #Rimmel #Benefit #Gosh

Ahoj všem!
Dlouho tu nebyl žádný kosmetický článek, takže jsem shromáždila všechny novinky, které se u mě za poslední dobou shromáždily a jsem tu s nimi.

První novinkou jsou lesky na rty od L'Oréalu. Nejvíc se mi líbí jejich výběr barev a množství finishů, které celá tato řada nabízí. Nejsem moc lesková, raději používám tónovací balzámky, ale odstíny 101 a 102 se staly mými oblíbenci a používám je stále. Dokonce bych odstín 102  přirovnala ke všem oblíbeným leskům Clarins, jak barvou tak texturou i vůní.
Nový noční krém také od L'Oreal a jeho všechny funkce, které má plnit zní jako naprostý zázrak. Já ho používám teprve chvíli a zatím nevím, co si mám o něm myslet. Nějaké větší slibované rozjasnění nevidím a efekt masky pozoruji spíše v tom, že na pleti "sedí". Ale používám ho opravdu chvíli a třeba ještě překvapí.
I Rimmel přišel s několika novinkami a nová nude řada se opravdu povedla.
Kromě rtěnek je v nude řadě tentokrát i příjemný balzámek na rty.
Hitem posledních dnů je nová "okurková" řasenka. Co je na ní boží? Vůně! Ale efektem mě nijak neoslovila, udělá mi hezké normální řasy, ale ne nic z čeho bych byla nadšená. Čekala jsem od ní víc hlavně z toho důvodu, že mi kartáčkem připomíná řasenku Betther than sex od TooFaced.
Micelární ubrousky od Garnier, jsou fajn. Používám je, když spěchám nebo se mi prostě nechce. Celým ubrouskem sundám celý make up a pleť dočistím micelárkou.
Milovníci výrazných a dlouhotrvajícíh rtěnek, pozor! :)
Na rtech jsem zatím zkoušela jen růžovou zářivku SUPERstay 14h, která má nádherný odstín, u kterého si můžete hodně pohrát s intenzitou, což mě baví a vyhovuje. Je příjemná na rtech, barva je nádherná, ale 14h nevydží ani náhodou. Ovšem jestli chcete držák, tak 24 Ultimate RED je pro vás ideální volba. Zatím jsem ho nosila jen dva dny na ruce, protože dostat ho dolů opravdu není jednoduché a pokud nemáte dvoufázový odličovač, tak ho ani nesundáte. 
Sérum na řasy Gosh, kterým mažu, mažu a výsledek zatím nevidím.
A moje objevy října jsou tyhle boží produkty od Benefitu. Gimme BROW je zázrak, tyhle gely mám všeobecně ráda, ale nesetkala jsem se s žádným, který by obočí tak hezky vyplnil, jako kdybyste obočí dovybarvily stínem, a dal mu tvar. Linky push-up liner v hnědém odstínu jsou super a přijdou mi i lepší než klasická černá varianta. Nejsou suché, aplikace je jednoduchá, přesná a hlavně mají perfektní výdrž.
Jaký nový produkt se objevil u vás? Budu strašně ráda, když do komentářů napíšete nějaký váš tip ať na super produkt nebo varování, čemu se máme vyhýbat.

Mějte se krásně!
L.

Děkuji Vám za všechny vaše komentáře, dělají mi obrovskou radost!

20 komentářů :

  1. ty linky od benefitu bych chtěla vyzkoušet :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Ty rtěnky do Kate jsou fakt krásné! :)

    www.veass.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. já si teď pořídila svojí úplně první rtěnku od MACu, ze které jsem totálně paf ( jak jinak :-D ) , jinak jsem si i pořídila něco z té nově oprášené kosmetiky od H&M a musím říct, že je tam velkááá změna v kvalitě. Dřív mi tahle kosmetika nevyhovovala, teď mám od ní lesk na rty, jehož výdrž a pigmentace je suprová a ty laky na nehty jsou taky boží a drží taky vcelku parádně- takže hodnotím jen v superlativech :-). V drogerii jsem si pořídila makeup Skin match od Astoru a po dlouhý době jsem našla svůj drogerkový svatý grál :-). A v neposlední řadě jsem si z dovolené přivezla bronzer od Freedom, který jsem tam koupila v Carrefouru a za těch pár šlupek, co stál, je to teda pecka :-). ...takže když tp shrnu, naštěstí jsem v posledním měsíci nenarazila na nic, co by mi nevyhovovalo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Astoru jsem četla soumou chválu! U nás v HM nemáme bohužel kosmetiku, ale viděla jsem pár obrázků i nějaké recenze a vůbec nevypadá špatně, máš moc hezké úlovky :).

      Vymazat
  4. Ten Benefit gel na obočí prostě miluju! :-) Já jsem si teď pořídila krásnou rťenku v podzimních barvách, takže jsem nadšená.

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě lesky od lorealu, vypadaji super;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty lesky se mi hrozně líbí, asi si pro nějaký zajdu, i když mě ty barvy úplně tak nezaujaly :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  7. Já lesky nemusím vůbec..spíš mě zaujaly ty Kate rtěnky, maj fakt super barvu :) A gimme brow je top!<3 Už nikdy nic jiného na obočí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky lesky nemusím, ale není lesk jako lesk. Gimme mě taky dostal :).

      Vymazat
  8. Úplně všechno bych hned teď chtěla vyzkoušet! Máš to tak krásně nafocené, že to hned každý ve své kosmetické taštičce potřebuje :)) Jinak nahaté rtěnky Rimmel Kate jsou perfektní. Vlastním jednu a musím říct, že k mému tónu pleti skvěle sedí :)

    Style Solution - fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za krásný komentář, jsem ráda, že se fotky líbí.

      Vymazat
  9. Ach, tie nude rúže vyzerajú vážne skvelo!
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  10. Že by Gimme Brow byl opravdu zázrak? Docela mě to láká vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  11. ta rtěnka od maybelline vypadá opravdu dobře.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ségra má doma tu řasenku okurkovou, je to super, jak voní ! :DD Ale taky mi žádné extra hezké řasy neudělala, když jsem si jí, ehm, půjčila :D
    www.borntobebeautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Leni, můžu se zeptat, jaký odstín má ta rtěnka Kate Moss (na fotce vpravo) ☺ Děkuju, nemá chybu! :)

    OdpovědětVymazat