23. října 2015

Hot or not? #Inspiration


Jestli se nad nějakými botami vedou "vášnivé" diskuze tak určitě nad válenkami. Někteří je milují a druzí je nenávidí. Na jakou stranu se stavím já? Nejsou válenky jako válenky a pokud si pod válenkami představíme tu "sešmajdanou" šílenost, tak se ani nedivím, že někteří proti nim neustále bojují a říkají, že to jsou ty nejhorší boty na světě. Naštěstí takto všechny nevypadají a dá se pořídit pár super kvalitních kousků, které drží původní tvar, jsou pohodlné a udrží vás v teple jako žádné jiné boty. 
Já si vybrala válenky EMU, které mají všude skvělé reference, takže se nemůžu dočkat až v nich také vyrazím.
Válenky jsou pro mě jedny z nejpohodlnějších a hlavně nejteplejších bot na zimu a už dlouho jsem koukala po nějakých opravdu kvalitních. EMU jsou vyráběny ručně, jejich svrchní vrstva je tvořena odolnou ovčí kůží a uvnitř celé boty je huňatý a měkkoučký kožíšek z merino vlny. Dalším jejich benefitem je dvojitá podrážka a speciálně vyztužená pata, která drží nohu tam, kde má být a boty se neničí. Válenky jsou k dostání v několika barvách a typech, já váhala mezi černou a světle hnědou, ale klasika a možnost kombinování vyhrála. Ještě jsem pokukovala po tomto originálnějším typu, ale nakonec jsem vybrala ten nejelegantnější zeštíhlený typ, který na noze nevypadá tak mohutně a má na rozdíl od ostatních modelů začištěné švy.


EMU válenky - different.cz

Jaký je váš názor na válenky a vlastníte nějaké?


Mějte se krásně!
L.


Děkuji Vám za každý komentář, dělají mi obrovskou radost! A kdo nesoutěží v minulém článku, tak se určitě zapojte, výhra za to stojí. :)

16 komentářů :

  1. já válenky miluju :) ale ty šešmaťchané šílenosti to fakt nejsou.
    ouftit & international shein giveaway 120 USD

    OdpovědětVymazat
  2. bohuzel zadne nemam,ale moc se mi libi.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle zeštíhlené vypadají celkem dobře, ale jinak se mi tyhle botky moc nelíbí. Pohodlné musí být určitě, ale měla bych strach, že se hned promočí. :O Ale snad ani jednu zimu jsem neměla boty, ve kterých by mi bylo teplo.. Takže jsem už mnohokrát uvažovala o koupi, hlavně kvůli tomu kožíšku, který by mě mohl přes zimu hřát. Ale dát za boty 5 000 ? to bych šetřila rok :D

    Ovšem krásný článek! Těším se na tvé fotky outfitu s těmito botkami! :)
    Teri the butter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě jsou speciálně upravené, že se nepromočí, takže je to paráda :).

      Vymazat
  4. Jedny Uggsky jsem si minulý rok pořídila, vyhovuje mi, že se do nich rychle nazuju a jdu. Navíc jsou neskutečně teplé:) Rozhodně to ale není moje zimní každodenní obuv.

    OdpovědětVymazat
  5. Válenky jsem měla a bylo to skvělý pohodlný, teploučký boty :) Ty Tvoje se mi taky líbí

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se dříve strašně moc líbily Uggy, ale ta cena mě docela odrazovala :D Každopádně nějak mě tahle éra válenek už přešla a většinou mi to v každém outfitu nějak nepasuje...a evokuje to ve mě bačkory :/

    OdpovědětVymazat
  7. Válenky se mi moc líbí, ale cena se mi nelíbí :-D Měla jsem válenky z Bati, takové obyčejné, ale za 14 dní byly sešmajdané. Teklo mi do nich. Ale chodilo se vnich jako v papučkách a teplo mi v nich taky bylo. Moc se mi líbí, tak snad si jednou pořídím nějaké kvalitní :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jeee ten zuzenej typ vypada paradne! :) Ja si strasne dlouho preju UGGs, ale zkousela jsem si je a na te moji ploutvi vypadaji mohutne, tak zkusim tyhle :)

    OdpovědětVymazat
  9. Leni, opravdu skvělá volba. Já jsem si pořídila šedé Emu před 2 lety v 50% slevě v Destroy a vloni nižší béžové Uggs a jsou oboje super. Do no name bych nikdy nešla, vypadají potom strašně, to raději nic. V Emu, které jsou dle mého názoru lepší, jsem chodila v mrazech v Itálii bez ponožek, jsou úžasně teploučké. Přeji krásné nošení, určitě je užiješ a v outfitu vypadají skvěle, nepochybuji, že bys je nevhodně skombinovala:-)))

    www.dasavera.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle jsou moc pěkné, já mám ráda jen takové střídmé. Letos ještě nevím co si na zimu vlastně pořídím. :D

    OdpovědětVymazat
  11. jsou krásné, mně se válenky vždycky líbily :)

    OdpovědětVymazat
  12. Válenky UGG jsem měla, ale prodala jsem je, časem začaly mírně měknout a já jsem se docela bála toho, jak budou vypadat za rok či dva. Takže jsem je poslala dál.

    OdpovědětVymazat