9. října 2015

#ABSOLUTELYinLOVE jak jsem se zamilovala a hned několikrát!

Ahoj všem!
Minulý týden jsem byla pozvaná do showroomu Urbanluxu, který určitě všichni dobře znáte. Já mám Urbanlux spojený hlavně s botami TOMS, které jsem si oblíbila tohle léto.

Nabídka Tomsek je opravdu veliká a postupně budou na eshopu přibývat modely z nové podzimní kolekce. Určitě si vybere každý, protože v nabídce jsou kromě základních modelů i teniskové, podzimní varianty a nově dokonce i slip-ony!
Tohle byla láska na první pohled, takže se těším, až budou moje! Co na ně říkáte? Co mě zajímá je jejich pohodlnost, protože klasické Tomsky jsou bezkonkurenčně nejpohodlnější boty v mém botníku.
Jestli znáte značku Toms, tak určitě víte o jejich projektu One for One, kdy za každý prodaný pár bot darují jeden pár bot dětem v rozvojových zemích.
Už několikrát jsem přemýšlela o tom, jaké boty vlastně děti dostávají a byla jsem neuvěřitelně mile překvapená! Děti dostávají opravdu kvalitně zpracovaný typ bot, který potřebují v závislosti na místě, kde žijí. Dítě nemusí chodit naboso a dokonce díky botám může i pravidelně navštěvovat školu, protože v některých zemích je podmínkou při docházce do školy mít boty. V rodinách s větším počtem dětí, si děti boty mezi sebou i půjčují a vě škole se střídají, takže boty pro ně nejsou jen otázkou pohodlí.
Toms nevyrábí pouze boty, ale i batůžky a různé doplňky jako jsou peněženky a psaníčka.
Mě zaujala tahle peněženka, kterou si plánuji pořídit. Mám ráda velké peněženky a hlavně do této se mi vejde i telefon, což mi přijde super vychytávka.
Domča se zamilovala do žlutého batůžku.
Další koutek showroomu patřil kolekci Happy socks! Určitě znáte tyto bláznivé kombinace. Já se přiznám, že mě extrabarevné ponožky moc nelákají. Více mě zaujaly kalhotky, které už vlastním a jsou boží! a hlavně jejich dlouhé domácí kalhoty, které vypadaly opravdu pohodlně.
Ovšem malinké jsou naprosto dokonalé.
Další barevný koutek patřil oddělení Crocks.
Poslední částí byly kabelky! Pokud nejste příznivci kožených věcí a sháníte opravdu kvalitní kousek, tak určitě koukněte po veganských kabelkách Matt & Nat. Tyto kabelky mají spoustu Eco a Bio certifikátů. Jejich výroba je založená na šetrnosti k přírodě a jejich podšívka je vyráběna z recyklovaných PET lahví.
Taky o nás bylo skvěle postaráno.
Tak co říkáte, který kousek byste si nejraději odnesli vy?

Mějte se krásně!
L.

Děkuji za každý Váš komentář, dělají mi obrovskou radost!







14 komentářů :

  1. Taky ty slip ony se mi opravdu moc líbí. Přiznám se, že Toms jde zatím mimo mě, ale moc pěkně jsi ji představila. Hlavně se mi tedy moc zamlouvá akce One for one! To opravdu stojí za to si je pořídit :-) Jinak Happy socks mi taky přijdou super - je to pěkný dárek k Vánocům :-D

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za komentář! One for one je skvělá a hlavně mě překvapilo, že to mají vše dokonale zmáknuté a není to jen reklamní tah.

      Vymazat
  2. Krásnej článek! <3 já už se toho batůžku nemůžu dočkat :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný fotky, musela to být bezva akce! :) Mně se Tomsky taky moc líbí, už se těším, až si nějaký pořídím:)

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně jeden z batůžků! Jsou skvělé :) Už jsem je obdivovala u Domči :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Ja bych asi stravila hodiny u happy socks,jejich veci mi prijdou ojedinele a vtipne.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký članek a některé tašky vypadají božsky:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tomsky jsou super, snad si někdy také pořídím ty své:)

    OdpovědětVymazat