6. září 2015

Dnes jen o kabelkách!

Ahoj všem!
Co pro Vás znamená kabelka? Pro mě je to srdeční záležitost. Bez kabelky si nedokážu představit existovat. Tahám v ní opravdu úplně všechno a kolikrát jsem sama překvapená co! Docela mě baví sledovat videa, co kdo nosí v kabelce a obdivuju ty vzorně zorganizované kabelky! Ano, to já mám taky, ale moc dlouho mi to nevydrží. Jak jste na tom vy?

Nejpoužívanější, nejpraktičtější ...
Ano! Ať si na ni říká kdo chce, co chce, tahám ji nejvíc a dokážu si představit pořídit další. Sama o sobě nic neváží a pobere opravdu všechno. Líbí se mi její jednoduchot, barva a já se jí prostě vždycky zastanu - moje milovaná Longchamp
Longchamp - Belltissimo
Moje letní ...
Pokud mě sledujete na instagramu už déle, tak Vám učitě neunikla moje Furla, kterou jsem si kupovala minulý rok v létě s 50% slevou na MONNIER. Je to krásná prostorná kabelka, která rozzáří i ten nejtmavší outfit a rozhodně je fajn nějakou takovou vlastnit.
Letošní šílenství...
Hit letošního léta O bag, kterou vídám docela často. Stále jsem si nebyla jistá, jakou chci variantu. Váhala jsem mezi růžovou s provazy a touto černou s koženými uchy a rozhodně nelituju, protože vypadá luxusně i k formálnějším outfitům.

Obag - Different.cz
Oboustranná ...
Lehká a praktická kabelka ze Zary, kterou můžete ve vteřině proměnit v červenou krásku. Přiznám se, že jsem ji ještě neotočila. Líbí se mi, že červená i uvnitř hezky vynikne. Tyto kabelky v Zaře frčí už druhým rokem v různých barevných kombinacích, takže pokud se Vám líbí, určitě ji jděte okouknout!
Nej.... DKNY LARGE ZIP TOTE
Asi nejhezčí, nejluxusnější a asi bych na ni nedokázala najít nějaké negativum. Možná to, že je težší, ale ne nějak extrémně. Její postraní zipy jdou zapnout, takže z ní během chvíle vykouzlíte menší variantu, což je prostě paráda! 
Nejmilovanější... Rebecca Minkoff Mini MAC
Přesně tak, tohle není kabelka ale moje Rebecca :D. Když jsem si jí pořizovala, nebyla jsem si jistá, jestli takovou kabelku unosím. Jsem spíš na větší kabelky, ale od té doby co ji mám, tak se snažím ji využívat často a docela se mi to daří a náramě si užívám, když jdu jen s ní! Dokonce už nějakou dobu koketuju s představou, že bych jí pořídia ještě malou ségru. 
Nejnovější Dara BAGS ...
Tak tuhle kabelku jsem dostala od mého přítele a dokonce je ještě k sehnání tady. Je super na ty dny, kdy musím do kabelky dát opravdu všehno a navíc se mi líbí její neutrálnost a kvalitní zpracování. Její výhoda oproti ostatním je, že má uvnitř několik menších kapes, takže se v ní neztrácím hned první den.
Jaký máte vztah ke kabelkám a kolik jich vlastníte? Nosíte i menší kabelky?

Mějte se krásně!
L.



Děkuji za všechny vaše komentáře, dělají mi obrovskou radost!

46 komentářů :

  1. Kabelky máš naozaj krásne:) Ja mám len dve čo nosím občas, pretože väčšinou nosím ruksaky alebo crossbody kabelky. :)
    www.danycuks.com

    OdpovědětVymazat
  2. na tu Furlu jsem loni na Monnieru také koukala a nakonec si objednala DKNY a paradoxně jsem koukala i na tu černou DKNY co máš, měli ji tam také :) Longchampka se mi líbí, tvá barva je super, neokoukaná :) šílenství kolem Obag mi nedává spát a prý teď budou mít nové barvy ;) takže uvidím :)

    Puntíkatý blog - Jak dny plynou II

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi měla štěstí, kvůli té DKNY mi psalo spoustu holek a už nebyla!

      Vymazat
  3. Krásne kabelky, najviac sa mi páči tá prvá ! Poslednou dobou som si vypestovala závislosť na kabelkách :D najradšej mám crossbody :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Longchamp mam taky, dokonce dve :) jednu ve stejny veliksoti jako ty a druhou tu o hodne vetsi na treba vikendovy cestovani :) nad obag jsem premyslela, ale asi bych ji neunosila.. Naopka o rebecce minkoff snim uz strasne dlouho :D je tak krasna, elegantni a taky bych ji asi volila v cerny :)
    Na tu v zare jsem koukala v lete ve Florencii, ani nevim proc jsem si ji nekoupila, taky se mi prave libilo jak je oboustranna,prostorna a elegantni :) treba ji tam jeste najdu :)
    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne kabelky. Tu Obag bych si take rada nekdy poridila. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Kabelky nosím, každopádně si kupuji jen černé, protože se mi líbí nejvíc :)

    20 Knižních Faktů

    OdpovědětVymazat
  7. Ta první je krásná :)
    Já se přiznám, že si jednou za X let pořídím neutrální černou prostornou kabelku a s tou žiju, dokud se nezničí :D Z Manga mi vydržela pěkná asi tři měsíce, funkční asi rok a půl, ale pak jsem zainvestovala do Geoxu a jsem nadmíru spokojená, kromě ošoupaných rohů drží už dva roky bez jediné chybičky :)

    Dřív jsem měla spoustu levných kabelek, ke každému outfitu jinou, ale pak mi začalo vyhovovat pořídit si něco dražšího, kvalitnějšího a trvanlivějšího, takže jich už tolik nemám...

    Verča
    Ne hladu

    OdpovědětVymazat
  8. Tolik krásných kabelek :) ... Po tom, co jsem udělala třídění, tak mám kabelku 1 velkou a pak asi 3 malý. Chodím pořád do školy a nosím většinou batoh, kabelku výjimečně, ale zrovna si chci nějakou novou pořídit

    OdpovědětVymazat
  9. Parádní článek, máš moc pěkné kabelky :))) jinak s oBag taky vahám mezi těmahle dvěma variantama, tak jsem zvědavá, která zvítězí u mě :D:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  10. Mini Mac mám taky a je to skvělá kabelka, taky uvažuji, že si pořídím ještě nějakou :). Já si ted oblíbila kabelky ze Zary, některé jsou opravdu krásné a i kvalitní.

    OdpovědětVymazat
  11. No tak tu Rebeccu si plánuju pořídit se stříbrnými detaily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! Volila bych zlaté nebo stříbrné. Černá se může olupovat, pozor na to :).

      Vymazat
  12. Kabelky máš krásné. Moc se mi líbí, že se teda nebojíš i barviček, já jsem většinou stereotypní, co se týče kabelek :/... pořád samá černá nebo bílá, případně šedá nebo tak :D... liší se akorát ve zlatých nebo stříbrných detailech :D.

    Dream for Elizabeth

    OdpovědětVymazat
  13. Super článek Leni! Já nosím kabelky podle toho, kolik toho do nich v ten den potřebuju dát, takže to máme stejně. Nejvíc se mi ale líbí Obag tak nad ní ještě popřemýšlím! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Líbí se mi všechny :) Já střídám více méně jen dvě černé a obě jsou větší na školní věci. Ale chci ještě nějakou tmavší barevnou, třeba vínovou a pak béžovou. A v poslední době uvažuju i nad nějakou menší, když s sebou nemusím tahat tolik věcí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to má i výhody, člověk pak netahá zbytečnosti! :D

      Vymazat
  15. Máš opravdu hezké kabelky. :) Nejvíce se mi líbí ta oboustranná ze Zary a pak ta DKNY. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Můžu se zeptat na cenu té černé oboustranné Zary? :) Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak DKNY a Rebecca jsou nejlepší!! Moc hezký článek. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Mně se asi nejvíc líbi ta Furla.
    Jinak jsem podobný případ jako někdo nade mnou. Nosím jednu kabelku v létě, jednu v zimě. Jsem líná si pořád přendavat věci (navíc třeba zapomenutá služební průkaz je problém, protože se bez něj nepřihlásím do PC). A navíc má na kabelku tři zásadní nároky - musí být přes rameno, musí se do ní vejít desky formátu A4 a musím mít uvnitr alespoň dva oddíly a dvě menší kapsičky. Aktuálně mám tmavohnědou - "zimní" a několik let nošenou "letní" bílou jsem vyměnila teď koncem léta za rezavou (a s tou jsem tak spokojená, že se mi jí ani nebude chtít vyměnit za "zimní").

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To měnění chápu! Já má hlavně problém s klíči :D.

      Vymazat
  19. Nádherná sbírka:)..Nejvíc se mi líbí ta ze Zary, je opravdu univerzální a hlavně jednoduchá, to mám nejradši!

    OdpovědětVymazat
  20. Tu DKNY miluju uz od te doby, co sis ji koupila :) Asi napisu Jeziskovi :D

    OdpovědětVymazat
  21. Na kabelky jsem pošuk :D Ale Longchamp mi praktická nepřijde, nevim mně děsně vadí jak je vše v jedné kapse, ještě se to tam tak houpe jak je látková a ne pevná. Pak musím vždy odepnout a ještě odzipovat, když zvoní telefon atd.. A popravdě se mi ani nelíbí (je ale pravda, že mám nudnou černou variantu) a nosím ji jenom protože jsou MK kabelky hrozně těžké. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Longchampe vidím jedinou nevýhodu to rozepínání, jak popisuješ, ale pro mě absolutně převažují výhody, takže ji tahám pořád.

      Vymazat
  22. Ta 1. Kabelka je úžasná! :3 ovšem že všechny jsou krásné, ale ta 1. Je vážně dokonalá!! :) můj blog www.terithebutter.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Strefila jsi se mi clankem naprosto do me posedlosti. Kabelky a ja...never ending story, Longchampku mam svetle ruzovou,Rebeccku mam ted novou bilou a dalsich xx kousku..spocitane je nemam,ale jsou jich dve plne satni skrine. Kabelky stridam opravdu denne, je to doplnek, ktery me bavi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow! Tak to obdivuju, hlavně to každodenní měnění! Musíto být krásná sbírka, Rebeccu jsem snad v bílé neviděla.

      Vymazat
  24. Super článek Leni, kochala bych se tvými kabelkami od rána do večera :) Líbí se mi všechny. Jinak já aktuálně sním o oBag :)

    Essence novinky: Podzim 2015 + GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, jsi zlatá! O Bag je krásná a určitě stojí za to :). A na instagramu je do čtvrtka soutěž o poukaz na 2000 na different.cz , tak se třeba poštěstí a bude kabelka! :)

      Vymazat
  25. Líběj se mi všechny, ale do tý lososový jsem se zamilovala!!

    OdpovědětVymazat
  26. Skvělý článek! :) Nejvíce se mi líbí asi DKNY, taková klasická, moc hezká. O-BAG se mi ze začátku vůbec nelíbila, ale teď jak jí vídám všude, začíná se mi čím dál tím více líbit :D The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  27. Moc se mi líbí Rebecca, také o ní momentálně uvažuju. Jinak jsem si letos pořídila pískovou obag se zlatými a provazovými uchy a jsem z ní neskutečně nadšená. Už se těším, až si pořídím kožešinový vnitřek:-)

    www.dasavera.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Tu ze Zary mám taky. Je prostě skvělá, obrovská, jen teda jak v ní tahám všechno všetně noťasu celý dny, tak jsem si všimla, že se mi začíná trhat ucho. Oooops, asi to bude chtít novou Dara Bags. Potom, co jsem si přečetla příběh jejich tvůrkyně jednu stejně potřebuju mít. Ta Tvoje je rozkošná. :)

    OdpovědětVymazat
  29. To sú krásne kabelky! Rada by som si zaobstarala Rebeccu :)))

    OdpovědětVymazat
  30. mohla bych se zeptát kolik tě stála ta Longchamp - Belltissimo ?

    OdpovědětVymazat
  31. Koukněte na Helen Hollis, moc krásné.

    OdpovědětVymazat