28. června 2015

Last days in pictures - Dove, Maybelline, The Augustine Prague, Nákupy a další


Ahoj všem!
Poslední dny jsem si náramně užívala, dokončujeme renonstrukci, takže za chvíli se budu stěhovat a mezi tím jsem byla několikrát v Praze na několika blogových akcích, takže jsem se rozhodla, že se s vámi o vše podělím, protože já tento typ článků mám úplně nejraději!

Hned první den po státnicích jsem měla domluvených pár schůzek a pak jsem se zastavila v pár obchodech, protože jsem si chtěla pořídit nějaké šatičky na svatbu, která nás čeká, ale bohužel jsem zatím neuspěla.


Škoda, že v čistě bílé má být pouze nevěsta, protože tyhle se mi líbily moc! A kombinace s těmito výraznými botičkami mi přijde úžasná, co říkáte?



Po chlíli na mě čekala už Mia a navštívily jsme Paula, určitě vyzkoušejte rebarborový koláč a jahodovou limonádu!



Pak už jsme vyrazily na akci s Maybelline!



A já měla můj první Bubble Tea! Ten zelený byl nejlepší :).



Květin a skvělého jídla bylo všude plno...




A samozřejmě všude produkty Maybelline, které jsme mohly zkoušet a nalíčit se s nimi. Celá akce nesla název Real life filters. Celý tento koncept se inspiruje instagramovými filtry a v prodeji budou kosmetické balíčky k jednotlivým filtrům za zvýhodněné sety. Takže když se vám nějaké líčení z filtru zalíbí, můžete si zakoupit celý balíček s produkty, které byly na tento look použity.


Další nápní této akce bylo natáčení reklamy, ve které se také objevím. Moje líčení vytvářela skvělá Míša.



Dalším dnem v Praze byla středa, kde jsem fotila pro Dove a časopis Žena a život, takže mě můžete vidět v dalším čísle! Uvidíte mě v celočerveném outfitu s ukázkou, co by nemělo v létě chybět ve vaší kabelce. Po focení jsem dostala balíček deodorantů. Dove deodoranty mám ráda, protože splňují mé požadavky. Chci, aby fungoval, nezabarvoval oblečení a neměl tak silnou vůni, která přebije vše ostatní. Tyto deodoranty používá moje maminka několik let a nekupuje si jiné. Já nemám s pocením nějaké problémy, protože se potím velmi málo, takže nemám při výběru deodorantů problém. Máte nějaké oblíbence?



Toni&Guy je pro mě neznámá značka, takže se těším, až tato cestovní balení někam vytáhnu.



Už naprosto chápu to salátové haló kolem Delmartu, protože tohle je naprosto boží!!!!



Po delším hledání jsme se s Miou konečně našly a navštívily butik Estee Lauder, který je naprosto překrásný. Vidíte ty jejich puntíkaté taštičky!?


A samozřejmě spousta nádherných produktů! Nejvíce mě zaujala jejich péče a jejich sérum, které bych si chtěla pořídit.


Vzorečky jejich nejoblíbenějších odstínů rtěnek.



Domů jsem si odnesla tuto krásnou taštičku plnou pečujících miniatur.


Viděli jste někdy roztomilejší a perfektnější balení? Miniaturky jsou zmenšeniny klasických obalů a nemůžu se dočkat, až je všechny vyzkouším.




Poté se k nám přidala Zuzi a vyrazily jsme na grilovačku v hotelu The Augustine Prague, který byl nejen neskutečně krásný, ale měl pro nás připravené skvělé jídlo a fajn program.



Mohli jsme si namíchat specifické koktejly, které si můžete dát pouze v tomto hotelu.




My vyzkoušely tento, který se dokonce podával v hrníčcích a se sušenkou jako čaj.


Poté jsme si byli prohlédnout ty nejkrásnější pokoje.





A fotilo se!



Posledním hřebem večera bylo skvělé pohoštění.







Také jsem během cest vlakem přečetla po delší době jinou knížku než fyzikální skripta! Už nějakou dobu jsem měla doma knížku Poslední Laponec. Má to být nejlepší francouzká detektivka z roku 2013. Knížku můžu určitě doporučit, líbila se mi, ale není to určitě ta nejlepší, kterou jsem kdy četla.



Doufám, že si užíváte prázdniny, budu ráda, když mi napíšete kam se chystáte!



Mějte se krásně!
L.



Děkuji za každý váš komentář, dělají mi obrovskou radost.






28 komentářů :

  1. Moc pěkně udělaný článek :) Ani nevím, k čemu se vyjádřit dřív :D Hodně mě zaujal koktejl v podobě čaje a i to ostatní jídlo vypadá skvěle. A miniaturky krému mají opravdu skvělé obaly :) Mě čeká zítra poslední zkouška, takže pokud ji udělám, taky budu mít konečně prázdniny. Ale žádné plány nemám, se školou jsem úplně zapomněla něco vymýšlet :D Vidím to z největší části na lenošení na chalupě a ježdění na kole :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Naire! Doufám, že zkouška vyšla a že už si vegetíš na chalupě! Děkuju za krásný komentář a přeju krásné prázdniny!

      Vymazat
  2. Moc hezke fotky :) bile saty se mi take libi a v kombinaci s barevnymi doplnky by vypadaly super :) v Delmartu jsem zatim byla jen jednou a moc mi tam chutnalo, porce velika a ceny nebyly moc vysoke, takze tam urcite zajdu znovu :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  3. Teda tvůj život ti závidím :) samé akce:).. A tolik jídla :o:33 supr čupr článek Leni 💕💕

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, není to samozřejmě stále takové můj život je úplně normální, děkuju a měj se hezky!

      Vymazat
  4. Parádní článek:)) Všechny ty akce vypadají moc zajímavě :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásných akcí a jistě i zážitků jsi prožila. Krásné fotky a pěkný článek.
    Zvu tě k mé soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/06/soutez-podruhe.html

    OdpovědětVymazat
  6. wow krásné fotky :) a sama bych potřebovala nějaký tip kam vyrazit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Šaty z první fotky jsou moc pěkné a s těma botama super kombinace :) Mmmm a všechny ty dobroty, děláš nám teda chutě

    OdpovědětVymazat
  8. Ty šaty jsou opravdu nádherné a sluší ti =) jen škoda té bílo no...a toho jídla ♥ =D

    OdpovědětVymazat
  9. Fakt samá akce, ale po státnicích určitě zalsoužený relax :-). Já musím konstatovat, že tak nóbl prostředí, jako bylo v tom hotelu (aspoň to tak podle fotek vypadá), by mne nejspíš přivedlo do rozpaků (já se holt cítím líp v pohorách než v lodičkách ;-). Nicméně občerstvení tam měli úžasné (a ty máš jako vždycky hezké fotky).
    A Poslední Laponec je dobrý tip až půjdu lovit do knihovny nějaké knížky na léto.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezký článek, všechno to jídlo vypadá nádherně. Já jsem v létě taky pozvaná na svatbu a zatím jsem taky nesehnala žádné šaty, které by splnily mé požadavky. Tak snad se nám poštěstí :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj! :) Moc pěkný příspěvek Leni.:) Koukám, že jste si to skvěle užili! :) Já zítra odlítám s rodinou do Turecka a potom sama na Maltu studovat anglinu. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné fotky :) A šaty ti moc sluší! :) Já na prázdniny plánuju celkem tři dovči, takže to bude celkem záhul :D Dvě s rodiči a jedna s přítelem :) Chtěla jsem do toho nacpat i brigádu, ale kvůli hlídání brášky to asi nevyjde, tak snad příští rok :) Užívej si prázdniny :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a takové prázdniny?! To bych se nechala líbit! Ať se vše vydaří :).

      Vymazat
  13. Krásné šaty a fotky! Určitě sis to pořádně užila :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  14. Wow prvne DM magazin a ted zaz? Co bude dal, Elle?:) Dove jsou super, take je mam rada:)

    OdpovědětVymazat
  15. Za mě rozhodně ano, ty červený botky vypadaj dokonale nejen k bílým šatům, zkus třeba Promod nebo Mango, tam maj šatky vždy nádherný. Este Lauder používá moje mamka a nemůže si ho vynachválit stejně jako Tony&Guy, i když obojí volba není příliš levná, ale za kvalitu se hold platí.
    Jak jsi psala, tak takové články mám stejně jako ty ráda, možná bych kolikrát nedávala tolik fotek třeba hotelu, protože se textík ztácí. Jednoznačně krásný článek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za upozornění. A s těmi značkami máš pravdu, ale v hlavně v péči se investice vyplatí. Měj se krásně !

      Vymazat
  16. Krásné fotky a ty bílé šatičky jsou senzační!!! Moc ti sluší :)

    Sladká bruneta ♥ ... ta od Syoss!

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Lenko, do tvého blogu jsem se přihlásila teprve dneska. Vypadáš perfektně v bílých šatech, a i bez make-upu jsi určitě hodně hezká. Nejvíc se mně ale líbí, že se ti zdaří snad všechno, cokoli chceš dokázat ve svém životě. Myslím tvoji
    státnici na Přírodovědné fakultě. Tedy mně šla matematika dobře i na střední škole, ale na vysokou školu si hned tak netroufnu. Opravdu tě obdivuju, že jsi mohla takhle výborně vystudovat a ještě vedeš kurz krasobruslení a píšeš stránky o módě, kosmetice a tak dál. Je výborné, že máš stále takové motivující nápady pro kdekterou mladou ženu. Tak ať se ti pořád daří, protože ty si úspěch určitě zasloužíš, ostatně jako málokdo. Ahoj, Lucka

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Lenko, píšu ti hlavně protože tě obdivuju, jak jsi zvládla státnice na vysoké škole. I mně šla dobře matematika také na střední škole, jenomže na Přírodovědnou fakultu si možná hned tak netroufnu. Umím si totiž opravdu představit "mraky" učení z fyziky, která je strašně těžká. I když možná kdoví, třeba se nechám právě tvým úspěchem motivovat a dokážu vysokou školu také já vystudovat. Ty si úspěch mít právem zasloužíš jako málokdo. S pozdravem Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko, děkuji za krásné komentáře, strašně mě potěšily! A pokud máš nějakou vysněnou školu klidně nějakou obtížkou tak to zkus! Určitě to stojí za to, důležité je se prostě nevzdát, já jsem na fyzice zůstala po třech letech úplně sama a taky mi hodněkrát bylo ouvej, ale nevzdala jsem to. Snad se mi podaří v srpnu ještě matematika a budu už mít "velkej" titul :D. Měj se krásně, držím pěsti a přeju krásné prázdniny!!! :*

      Vymazat
  19. Lenko, tobě se zdaří úplně všechno, protože jsi hodně optimistická. Je to škoda, že já taková být neumím, i když se fakt chci změnit! Stejně ti děkuju za povzbuzení, protože pro mě hodně znamená. Přeju ti mnoho štěstí hlavně v srpnu u matematiky a ať máš takové povolání, jaké chceš mít! Nezapomeň mi brzo napsat! Lucka


    hlavně mnoho štěstí v srpnu u matematiky!!!






    OdpovědětVymazat