21. března 2015

Novinky v šatníku i v kosmetice


Ahoj všem! 
Konečně už je venku hezky a já doufám, že takové počasí už vydrží. Chtěla bych se víc věnovat blogu a všemu kolem, ale protože píšu diplomku, bruslím a mám spoustu povinností, tak to není úplně možné, ale i tak se snažím přispívat a určitě vám vše vynahradím! 

Dnes mám pro vás ukázku novinek, které se u mě za poslední dobu objevily. Nejnovějším kouskem jsou moje nové šaty ze Zary, kterými jsem včera "zahtlila" můj instagram a už se těším až v nich vyrazím. A kdo si všimnul ztmavených vlasů, tak má plusový bod! :D

Dalším novým kouskem je dekorativka a to nedávná novinka od Benefitu tvářenka Majorette. Dlouho jsem po ní pokukovala, ale bála jsem se toho, že je krémová a všechny krémovky, které jsem doposud zkoušela, byly pro mě propadáky. Naštěstí jsem se mýlila, tvářenka se nanáší naprosto stejně jako mé ostatní tvářenky a v kontaktu s pletí mění svoji konzistenci, neflekatí, pleť rozzáří a dodá krásnou šťavnatou barvičku.


Její obal je perfektní, prostě takový na jaký jsme od Benefitu zvyklí.


Odstín je krásná broskvová barvička a příjemné plus tvářenky je její parfemace! Já z ní cítím meruňky :).


Kontrola novinek č. 1, ale o dalších až někdy příště.


A teď moje výhra v giveaway! Tvářenka od TF, nádherné bronzijící srdíčko. Já ho používám jako tvářenku a jsem s ním moc spokojená, ale pokud sháníte něco na konturování, tak na to vhodné není. Obsahuje totiž drobný shimmer.


Oční sérum clinique. Tento produkt požívám už měsíc a zatím na něho nemám názor. Sérum se nanáší přes kovovou kuličku, kterou nanášíte krouživým pohybem. Celá aplikace je strašně příjemná, protože sérum chladí, ale efekt zatím nevidím.



Teď několik mých novinek od značky Uriage, kterou mám moc ráda.  Nová řada má sloužit proti začervenání pokožky, kterou krásně zklidní. V obličeji mám pár popraskaných žilek, tak tajně doufám, že se mi vylepší. Mimichodem kdybyste měli nějaký tip, tak budu ráda!

CC cream, na který jsem se moc těšila, je pro mě zklamáním. Už z fotek můžete vidět, že je pro mě absolutně nepoužitelný a vyrábí se pouze v jednom odstínu.




Zato další kousky jsem si oblíbila a patří do mé večerní rutiny. Je to krém a čistící fluid, který i dobře odličuje a jsem s ním velmi spokojená.




Poslední novinkou je obal na telefon, který jsem si pořídila zde. Zaujal mě velký výběr, pokud se Vám líbí modernější kousky, určitě si vyberete.


Zaujalo vás něco? Budu ráda, když mi napíšete nějakou vaši novinku :).

Mějte se krásně! L.

40 komentářů :

  1. Ty šaty ti moc sluší, už jsem je obdivovala včera na Insta :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty ti strašně sluší, jsou opravdu krásné, vlasy jsem si myslela, že jsou tmavší než na předešlejších fotkách, ale jistá jsem si nebyla ;) Jinak díky na názor na tvářenku, také po ní pokukuji, ale nebyla jsem si jistá, mám s krémovými také horší zkušenosti :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já jsem se jí také bála, ale opravdu není čeho, teď vystřídala moji milovanou Rockateur :).

      Vymazat
  3. Tak ty šaty jsou parádní, takové jednoduché, ale zároveň mají prvek, který zaujme! ;) Já si včera pořídila parádní námořnické šaty, a tak už se těším, až bude teplo a budu je moci vytáhnout, jen to už budu muset mít diplomku hotovou a učení na státnice bude v plném proudu, takže s tebou naprosto soucítím. Dál mě zaujala ta tvářenka od TF, která má doopravdy nádherný obal a ten kryt na telefon? Já jsem proužkomil, takže ano, je krásný! ;) Ať ti jde psaní! bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Baru! ůplně se toho všeho děsím, co mě čeká, ale taky mě čeká spousta krásných věcí. Takže aspoň nějaké vidiny štěstíčka ma jsou :), musíme to zvládnout! Držím palce!

      Vymazat
  4. Ta tvářenka vypadá krásně a pokud se bojíš klasických krémovek, určitě zkus ty z Topshopu, jsou skvělé a na pleti působí úplně stejně, jako ty pudrové :) Krásné věci sis pořídila! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten Topshop musím někdy kouknout! Mě ten obchod nějak neláká, asi mu křivdím! :D Ale už mi Mia říkala o jejich kosmetice a samá chvála! Moc děkuju! :*

      Vymazat
  5. Šatičky jsou krásné! Kolik stály? Jestli mohu vědět. Jsem u tebe zvyklá víc na romantický look, ale teda za mě hlasuju pro tohle! Rebelka ti sluší víc :P:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru! Já z nich mám obrovskou radost, takže se to krásně poslouchá. Stály 599, což na Zaru mi přijde dobrá cena.

      Vymazat
  6. Už jsem si je našla! Tak to je luxusní cena! Ty chci taky! :D:D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď nevím, kdo byl rychlejší :D. Já se do nich taky zamilovala, bohužel už asi nikde nejsou...

      Vymazat
    2. To mi neříkej ani v legraci :(:D:D

      Vymazat
  7. Už chápu, proč jsou u mě newin články těmi nejčtenějšími! Totálně jsem ho zhltla. :D Moc se mi líbí, jak jsi ho napsala. Tvářenku Majorette miluju, šaty ze Zary jsou skvělý (asi se po nich kouknu, jestli je ještě seženu!), značku Uriage neznám, srdíčko od TF by se mi asi taky líbilo a kryt od MK jsem měla podobný a ten plíšek se mi ošoupal. :/ Tak ještě, že jsem ho kupovala z outletu za míň jak půlku.
    Vážně super článek! Musela jsem se ke všemu vyjádřit. :D 💋

    OdpovědětVymazat
  8. Saty jsou hrozne zajimave. A zaujala me ta cervena rada od Uriage, zajimalo by me, jestli bude mit pozitivni vliv na cervenani pri dlouhodobym pouzivani. A posledni fotka je paradni :)

    Small Everyday Joys blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonce mi na fb vyskočila akce na tuto sadu v březnu! Moc děkuju!

      Vymazat
  9. Šaty ti opravdu moc sluší, je to dost originální kousek :)

    OdpovědětVymazat
  10. veľmi pekné šaty, musím uznať... a to očné sérum som akurát dnes pozerala, že či kúpim, alebo nekúpim, ale vyhrala lakomosť, snáď nabudúce :D

    http://www.jade.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Koukám, že také musí všechny novinky projít celní kontrolou...jak u mě:D Šaty jsou super, já bych na ně neměla odvahu a ani postavu:D
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  12. Jak tomu Benefitu odolávám, tak fotky od tebe mne vždycky nalomí :)

    OdpovědětVymazat
  13. Šatky jsou vskutku božské, moc Ti sluší :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  14. Leni, ta poslední fotka je uplně TOP!:)) Tohle aranžování ti vážně jde!!:))

    OdpovědětVymazat
  15. Bezva článek :) a děkuji za tip s tou stránkou na obaly, vypadá úžasně!:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  16. Ty šaty jsou tak jednoduché a přitom zajímavé, dobrý kup :)
    A poslední flatlay fotka vypadá moc dobře a ten obal je krásný, na léto úplně ideální!

    OdpovědětVymazat
  17. Ty šaty ti fakt seknou! :)) jinak moc pěkné novinky, těším se na recenzi toho Loli tintu, taky nad ním uvažuju... :) a vlastně i Mažoretka by nebyla k zahození :D původně jsem myslela, že to bude těžká oranžáda, ale poslední dobou všude čtu, jak je skvěla a přiozená :) Jinak musím znovu vyzdvihnout, jak máš krásné fotky... tvůj IG i blog jsou poslední dobou jedny z mých nej... :) Máš to krásně veselé, barevné... Články tak akorát dlouhé, žádné romány... pro maminu na mateřské značka ideál :) jen tak dál! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju za tak milý komentář! Loli mám vyzkoušeny, měla jsem miniaturu - mám ho i ve valentínském líčení a musela jsem mít celé balení, za mě nertěnkovače, to nejlepší na rty, miluju ho!

      Vymazat
  18. Ta tvářenka vypadá úžasně, už jen tím obalem mě zaujala :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Šaty ze Zary jsou krásný, hrozně Ti to sluší :) a obal tvářenky je krásnej

    OdpovědětVymazat
  20. Ty šaty ti vážně seknou! A tvářenka - ta je prostě rozkošná! Těším se na další novinky od Benefitu :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Leni jsi úžasná! skvělý článek ;)

    OdpovědětVymazat
  22. ta tvářenka od Benefit je děsně roztomilá ♥

    OdpovědětVymazat
  23. Šaty jsou krásné a pořád musím obdivovat Rebeccu :(( <3

    OdpovědětVymazat
  24. Leni, šatičky ti moc sluší, jsou vážně krásné a moc se mi líbí jak tvářenka od Benefitu, tak TF :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  25. Mě rozhodně zaujaly šaty, hrozně Ti sluší :-).
    Zvu vás všechny do soutěžě, ve které můžete vyhrát den se společností YVES ROCHER, BLOGGERKAMI a přidat se k projektu SÁZEJME PRO PLANETU, díky kterému spolu zasadíme stromečky pro výrobu produktů značky YR a pro záchranu přírody :-)!

    OdpovědětVymazat
  26. Ach TF srdíčko jsem sháněla marně, kde jsem byla už není a spíš jsem toužila po variantě s růžovým srdcem. V sobotu pojedu do Prahy, tak si za to udělám radost jinde, vidím to zas na nějakou MAC rtěnku, ty já můžu. :-D
    Fairychain

    OdpovědětVymazat
  27. Ty šaty jsou úžasné! Škoda, že už nejsou!:(

    http://lareineb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. Máš moc pěkné boty, odkud prosím?:)

    OdpovědětVymazat
  29. skvely outfit;) slusi ti to a ty tvarenky vypadaji krasne:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat