12. března 2015

Moje ALPRO výzva


Ahoj všem!
Asi by byl nesmysl Vám tady psát o značce Alpro, protože ji všichni určitě dobře znáte.  Začátkem února jsem náhodou na stránce Blogerky.cz narazila na článek od této firmy, kde byla sepsaná výzva pro blogerky, které by chtěly otestovat vybrané produkty. 
Alpro je moje oblíbená značka, takže jsem se moc ráda zúčastnila a můj blog byl vybrán, jupíí!


V testovacím balíčku, který jsem dostala byly:

- mandlový nápoj
- kokosový nápoj
- sójová smetana na vaření
- sójový čokoládový nápoj
- ovesný nápoj

Mezi mé absolutní favority patří mandlové mléko, to mám nejradši, pak kokosové a vanilkové. Co jsem neznala a pro mě absolutní novinkou byla smetana a čokoládové mléko.

První, co jsem z vytvořila byl chia puding, o kterém jsem už psala zde. Musím se přiznat, že jsem si chia semínka tak oblíbila, že bych je mohla pořád :). 


Tento puding jsem zkoušela z mléka kokosového i mandlového, obě varianty jsou dobré, ale pokud mícháte chia s kokosem, tak kokosové mléko víc podtrhne chuť kokosu.



Z mandlového mléka jsem dělala i latté.



Další na řadě bylo smoothie z fialových bobulí.



Stačí na něj pár ingrediecí, které si můžete libovolně obměnit a máte skvělou svačinu.

Mandlové mléko
Tři lžíce borůvek
Dvě lžíce ostružin
Půl banánu
Kokos

A samozřejmě mezi další dobroty jsou moje každodenní kašičky, o kterých jsem psala kašičkový speciál.





Čokoládové mléko bylo pro mě novinkou, protože když mám na výběr, tak sahám vždy a ve všem po vanilce. Je dobré, ale já jsem prostě vanilková!



A zatím můj poslední recept byl se smetanou. Rozhodla jsem se dělat špenátovou polévku.



Soya Alpro
Cibule
Špenát
Pepř
Sůl
Sušený česnek
Máslo

Na ozdobení sýr, já použila eidam a trošku kokosových lupínků.

Nakrájela jsem si cibulku, kterou jsem lehce osmahla. Poté jsem přidala špenát. Nechala vařit a vše jsem okořenila. Poté jsem už jen zalila vodou a vařila cca 10 min, nakonec jsem přidala smetanu. Místo vody můžete použít i vývar.

Je to rychlé a moc dobré :).



Já produkty Alpro miluju a až na lesní směs, která mě mějak neoslovila, mi chutnaly všechny! Jaké je to vaše oblíbené? Děláte něco z Alpra mléka? 
Já tajně doufám, že se i k nám dostanou i další Alpro produkty, protože vypadají skvěle.

Mějte se krásně! L.

22 komentářů :

  1. Máš opravdu skvělé články s úžasnýma fotečkama! Já mám ráda mandlové a čokoládové, a naprosto miluju banánové, to bych byla schopná vypít krabici jen tak na posezení :D A rozhodně plánuji vyzkoušet vanilkové! Opravdu skvělý článek :)

    blog-by-nicole.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem vanilková :D Ale Alpro moc nemusím, složení ceně neodpovídám a sahám po levnějším a dle mého kvalitnějších alternativách. Bohužel mám nesnášenlivost na kraví mléko, tak nahrazuji rostlinnými kde mohu. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já miluju od Alpra kokosové mléko, pudinky a z pitíček vanilku, lesní směs, banán a nejvíce právě čokoládové. Mandlové mléko má pro mě zvláštní chuť a nevypila jsem ho ani samotné, ani v latte a dokonce ho nedal ani partner a to už je co říct :) Těším se na další článek. Zu

    OdpovědětVymazat
  4. Jelikož mě z kravského mléka bolí břicho, rostlinné je pro mě nutnost. A kokosové mám nejradši! :3

    OdpovědětVymazat
  5. Alpro mi chutia len ako sucast ineho jedla - smoothie, pudingu...ale fakt ma stve, ze je v tych mliekach cukor! ked sa pozries na zlozenie, tak napr. kokosove ma mizive mnozstvo kokosovej zlozky. Krasne si to Leni nafotila :-)
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne, kvuli tomu pridanemu cukru je pro me Alpro vyloucene, skoda

      Vymazat
  6. Já jsem taky testovala a smetanu jsem použila na panna cottu a pak jsem tady dělala špenátový krém :D

    OdpovědětVymazat
  7. To smoothie vypadá úžasně, krásné fotky :)
    Jinak Alpro výrobky miluju - zkus taky pudinky, stojí za to :) (PS: I u mě na blogu jsem se o Alpro výrobcích zmiňovala, prostě jsou úžasný :-D )

    OdpovědětVymazat
  8. Milujem všetky tieto výrobky od Alpro, no mojimi favortimi sú taktiež mandľové a potom kokosové mlieko. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  9. Tolik dobrot Leni, hned jsem na ně dostala chuť. Jinak moc díky za inspiraci, té není nikdy dost :)

    New in: February 2015 + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. Máš to jako vždy nádherně nafocené :) to je radost se podívat na ty fotky. Jinak Alpro mám také ráda. Občas si kupuju ty malá pitíčka do školy, když mám chuť a minule jsem zkoušela ten chia pudink. Naopak já mám moc ráda to čokoládové, vanilkové a banánové. A přesně jak píšeš byla bych taky moc ráda kdyby u nás byl větší výběr, protože miluju ty jejich velké jogurty, které si vždycky kupuju v Německu. Ty jsou fakt boží a je škoda, že tady se nedají sehnat :(
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný článek a musím říct, že se mi moc líbí tvé fotky. Z tohoto článku ta s těma borůvkama! Já jsem na Alpro produkty už koukala, ale tak nějak nemám odvahu je zkusit. Momentálně držím 28denní detox podle Antonie Mačingové, která do svého programu také zahrnuje sojové mléko, ale sušené, i tak jsem ale poprvé narazila na škálu Alpra nabízenou v krámu Tesco. No, ty tvé výtvory vypadají lákavě, tak se tam asi vrátím a něco vyzkouším. Co bys doporučila vyzkoušet jako první? bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  12. Alpro sem ještě neměla, ale hodně o nich čtu. Asi brzo vyzkouším. Jinak gratuluji k vybraní zrovna tvého blogu. A máš super fotečky.

    OdpovědětVymazat
  13. Vše vypadí velmi chutně. Od Alpro jsem zatím zkoušela mléko ovesné a ve smoothie je skvělé. Chia puping dělám z mléka klasického a je to mňamka =)

    OdpovědětVymazat
  14. Já už se konečně musím rozhoupat a zkusit je! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jsem na tvém blogu poprvé a totálně jsem si ho zamilovala! Dala jsem si tě do oblíbených, sleduji tě na instagramu i na facebooku a rozhodně tu budu velmi často :) Jinak já o této značce ještě neslyšela, tak aspoň vím, co vyzkoušet :))

    OdpovědětVymazat
  16. Máš moc pěkný blog a opravdu moc hezké fotky! :)
    pandulka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ježiš to všechno vypadá skvěle, Leni! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Máš boží fotky! :) Jak jen to děláš?

    OdpovědětVymazat
  19. Alpro mě strašně láká, ale zatím jsem nic neměla.
    Moc krásný fotky .)

    OdpovědětVymazat
  20. Po prvním ochutnání jsem zjistila že jsem na sojové mléko alergická :/ Kokosové je OK ale stejně, mléko je mléko :))
    Na kašový speciál musím mrknout :)

    http://www.lennymali.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat