6. března 2015

Dekorativní kousky z drogerie, které stojí za to


Ahoj všem! 
Nevím, jak vy, ale já mám ráda typy článků, kde někdo objeví nějakou super věc, která plní to co má, je dostupná a nestojí obrovské částky. Všude z videí a blogů na nás vykukují dokonalé obaly drahých kosmetických značek, je to krásná podívaná, ale ne každý je ochotný investovat do kosmetiky vyšší částky. I já mám své dražší oblíbence, na které nedám dopustit, ale dnes bych vám chěla ukázat tři produkty, které mě dostaly a může si je pořídit každý.

První je tvářeka od Alaverde, kterou seženete v drogerii DM. Já ji mám v odstínu 03 Pretty Terra. Dekorativní kosmetiku Alverde v lásce nemám, ale tahle tvářenka je skvělá a vyrovná se high end tvářenkám. Má perfektní pigmentci a odstín, který mi sedne. Jediné mínus je její, za mě nehezký, ale kvalitní, obal. Takže pokud chcete perfektní tvářenku, tak zavřete oči při nanášení. Stejně na tváři obal tvářenky nikdo vidět nebude :). Cena bývá 99 Kč.



Můj druhý šampion je tento lak z červené řady laků L'Oréal. Já ho mám v odstínu Frieda, je to krásná tmavší červená, která se dobře lakuje a stačí jedna vrstva. Cena kolem 79 Kč.


Mezi mé nejoblíbenější laky patří určitě 60ti sekundové laky od Rimmelu, které se dají sehnat ve výhodných cenových akcích a splňují vše, co si od laku představuju.


Posledním produktem je Provocalips opět od Rimmelu. Jedná se o barvu na rty, která dodá rtům krásnou intenzivní barvu a zároveň se do rtů jakoby vlije a obarví je. Je velice příjemný na rtech, nevysušuje a má super výdrž. Dokonce mi zůstane na rtech i přes oběd a vydrží i pití. Na druhé straně je aplikátor s leskem, který ani nemusíte použít. já mám odstín 200 I will call you a je to krásná tmavší růžová. Cena se pohybuje kolem 139 Kč.





Znáte některý z těchto produktů, nebo vás nějaký zaujal? Máte i vy některý super kousek z drogerie?
Budu se těšit na vaše komentáře, dělají mi obrovskou radost!

Mějte se krásně L.

27 komentářů :

  1. Leni laky L´Oreal jsou teď v Rossmannovi v akci 1+1 za 50 Kč tak pro ně utíkej, už jsem je tam docela vybrala. :D A tyhle z kolekce Pure Reds jsou ve výprodejovém stojanu také za padesát korun. Já jich nabrala asi tucet, docela dost mě zaujala i limitka k 50 Shades, na to, že nosím jenom červeno-růžové odstíny jsem se dost odvázala. :D Jinak tvářenky Alverde moc nemusím, ale z drogérie mám nejraději ty od Catrice, za ty peníze vážně stojí. Co se týče liptintů tak já jedu už nějaký ten rok Caresse od L´Oreal, na rtech nosím přes den nejraději ten. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zkusím tvářenku a "rtěnku". Moje všechny kousky jsou z drogerie, na drahou dekorativku si nepotrpím, i když v poslední době uvažuji nad nějakou pěknou paletkou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerajú lákavo. Určite sa na ne pozriem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tvářenku si už delší dobu plánuju pořídit, ale vždy mě odradí moje tvářenková zásoba :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tvářenku miluju akorát se mi nelíbí obal. :D Ale vnitřek je skvělý. Lak mám také ráda a Provocalips si na tvé doporučení pořídím! :) Super článek.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten lak od Lorealu má sice nádherný odstín, ale katastrofální výdrž, mám doma. Na rozdíl od těch Rimmeláckých, ty jsou za aktuálních 25,- kč úžasný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mně vybrží úplně stejně. Přibližně 3 až 4 dny. Záleží asi na tuse a nehtu ;).

      Vymazat
  7. zaujala mě ta "rtěnka", možná po ní hodím očko, až příště půjdu do DMka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Leni, taky mám ráda i drogerkové kousky, proč ne, přece není nutné mít všechno z parfumerie za čtyřmístnou sumu a mnohdy není zaručena kvalita. O tvářenkách Alverde jsem už četla dobré recenze. Já třeba nedám dopustit na fixační pudr od Essence - sranda do stovky se sametovým finišem :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě zaujala tvářenka, protože teď jednu sháním, ale bojím se výběru, abych nevypadala jak Marfuša :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Super člínek:)
    Já mám moc ráda pískové laky od GS, jinak např. Maybelline Color tattoo a linky v peru rozhodně nejsou špatné.... :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Rimmel laky mi moc nevyhovují, a zbytek jsem nezkoušela. Já mám alverde krémovou tvářenku, a ta je také skvělá :)! Jinak z drogerie mám docela ráda řasenky,hlavně ty Maybelline.

    OdpovědětVymazat
  12. Všechny kousky znám, ale nezkoušela jsem :) Líbí se mi takový článek s tipy
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  13. Už dlouho pokukuji po té tvářence, tak uvidíme, jak to dopadne.:)

    letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Tvářenka od Alverde je super, laky na nehty také. Jak od L´oréal, tak od Rimmel. No a barvu na rty od Rimmelu jsem zatím nezkoušela, ale má roztomilé balení a odstín se mi moc líbí, tak se po nich určitě podívám :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  15. Ten růžový lak mám taky ))))

    OdpovědětVymazat
  16. tvářenka od Alverde byla mojí první tvářenkou a nemohla jsem si vybrat lépe! má nádherný odstín a je fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  17. S laky 60S od Rimmelu souhlasím. Jsou téměř zadarmo a kvalita je naprosto skvělá:) Dalším drogerkovým lakem, který mi taky naprosto vyhovuje, je Sally Hansen nebo Colorama:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  18. Jé zrovna dnes jsem se koukala na tu "barvu na rty" ale od Dermacolu. Všichni si ji hrozně chválí a tak jsem po přečtení tvýho článku, byla hrozně nadšená, že ta od Rimmelu bude něco podobné a za ještě lepší cenu, ale bohužel mají jen čtyři odstíny. :( Já vypadám se všema výraznýma odstínama jak cirkusovej šašek, škoda, že nemají nějakou nude. :(

    OdpovědětVymazat
  19. Tak tu tvářenku musím vyzkoušet, děkuji za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  20. V drogošce se dají najít poklady. Za mě rtěnky Rimmel Kate, řasenka Lash Princess od Essence, matná rtěnka od Essence, pár stínů od Lorealu, korektor Fit me od Maybelline, laky Flormar, konturky na pusu os Catrice. ..atd. Jen to bývá cesta pokus omyl.

    OdpovědětVymazat
  21. alverde mam velmi rada :) tuto tvářenku som este neskúsala ale určite vyskúsam

    OdpovědětVymazat
  22. Laky od Lorealu miluju, jednak jejich design ale i kvalitu. A zrovna tento cerveny jsem si prave taky koupila :D

    OdpovědětVymazat
  23. Tyhle laky jsem taky okukovala, L'oreal je má moc fajn a Rimmel taky! a od alverde se mi líbí všechna ta jarní dekorativka :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Hmmm, ta tvářenka vypadá moc pěkně a obal, budiž jí odpuštěno :D Ten lak od L´Oréal jsem viděla, vadí mi v něm ten shimmer, ale mám od nich ráda klasickou červenou v odstínu Femme fatale a ta je naprosto dokonalá! laky od Rimmel obecně mám ráda, kromě těch 60seconds miluji jejich Salon Pro v odstínu Oh! Mr. Darcy, je to krásná nude barvička, když mé nehty zrovna nevypadjí dle mých představ. O té rtěnce jsem už slyšela, ale já si zamilovala kámošku od Dermacolu v odstínu 6, která vydrží i večerní sprchu :D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat