29. ledna 2015

Hodinky Daniel Wellington


Ahoj všem!
Dnes bych vám chtěla ukázat už několikrát představené "blogerské" hodinky značky Daniel Welligton. Přiznám se, že nejsem zastánce těchto masivních kampaní, ale tyto hodinky se mi strašně líbily a někde v koutku duše jsem si říkala, že bych si je přála, takže bych byla asi hloupá, kdybych spolupráci odmítla.





Vybrala jsem si variantu Classic Sheffield Lady, tedy absolutní klasiku s černým páskem a větším zlatým ciferníkem. Z hodinek mám radost, protože jsou opravdu krásné a já nemám žádné s koženým páskem. Někomu by možná mohlo vadit, že je má "skoro" každý, ano, sice na mě vyskakují denně na instagramu, ale v reálném životě je těžko potkám.
Pokud jste také podlehli jejich kouzlu, tak pro vás mám 15% slevový kód na stránkách www.danielwellington.com, který platí do 15.2. - 1501thesaladbyleni


Jak jste na tom vy? Patříte k těm, které hodinky zaujaly, nebo naopak?

Mějte se fajn! L.

18 komentářů :

  1. Já ty svoje od Vánoc ještě nesundala z ruky :)))) Nejnejnej!

    Domča - dblog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou hezké, taky jsem uvažovala, že si je koupím. Vidím je ale fakt všude, tak asi odolám :)

    OdpovědětVymazat
  3. No přesně jak jsi napsala v reálném životě jsem je fakt na nikom neviděla (jen teda u jiných bloggerek) :) Takže tohle má je každý je fakt úsměvný. Jinak vybrala sis moc hezky :) Já mám na cestě stejné, ale zvolila jsem stříbrný ciferník, protože zlatý mám u MK, tak ať mám trochu změnu :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Když jsem je viděla úplně poprvé, rozhodně to nebyl můj šálek čaje, ale postupně jsem jim přišla na chuť a klidně bych takové brala :)

    Zdravě krásná pleť s tónovacími krémy a nejen jimi...

    OdpovědětVymazat
  5. ty hodinky jsou krásný :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí, jsou jednoduché a nenápadné :)

    OdpovědětVymazat
  7. pekne!


    www.bridgeomfmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Vybrala sis přesně ty, které bych si vybrala i já. Pro mě to byla láska na první pohled a jak říká můj přítel, až budu velkej kluk tak si to pořídím. Takže až budu velká holka budou mé! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Když jsme je viděla úplně poprvé, tak mě moc nezaujali, ale čím dýl jsme na ně koukala, tím víc se mi líbily:)

    OdpovědětVymazat
  10. Krasne a diky za tu fotku zezadu! To mne zajimalo a nikde jsem takovou supr nevidela. No pokukuji, chtela jsem koupit stejne i pro manzela k vyroci. Bude za bloggera :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Je fakt, že už na ně začínám mít odevšaď trochu averzi, ale to víš, že bych je taky brala! Jsou krásně jednoduché, vybrala bych si přesně tu klasiku, co máš ty :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Jsou nádherné, já příteli teď kouopila tyhle http://www.brawat.cz/jacques-lemans/, tak trochu doufám, že mi dá na narzoniny DW :-D

    OdpovědětVymazat
  13. To je z pravé kůže? Za tu cenu tipuju, že jo, ale snad se mýlím :) Také se mi moc líbí

    OdpovědětVymazat
  14. Jsou nádherné, já si je pořídila odsud https://www.brasty.cz/hodinky, měli lepší cenu. Jsou to moje nejoblíbenější hodinky. Vypadají na ruce fakt dobře.

    OdpovědětVymazat
  15. Na tom brasty maji soutez o welingtny https://www.brasty.cz/soutez je to overeny sop teda abych tam nepsala jenom tak!

    OdpovědětVymazat
  16. Taky jsem si před nedávnem vybírala nové hodinky. Značku Daniel Wellington ale nemám moc ráda, a tak jsem si nakonec na https://www.hodinky-beny.cz/damske/znacka-mauricelacroix/ objednala hodinky značky Maurice Lacroix. Jsou sice o něco dražší, ale ta cena rozhodně odpovídá kvalitě, takže pro mě nebyl problém si za vysokou kvalitu připlatit.

    OdpovědětVymazat