10. ledna 2015

Diář Kikki K


Ahoj všem!
Dnešní článek je pro všechny milovníky diářů, lepítek, samolepek a všech vylepšovátek. Nevím jak vy, ale já tyhle věci miluju a strašně ráda si něco vylepšuju :). Na konci roku jsem pokukovala po různých diářích, jsem bez diáře jak bez ruky a zapisuju si absolutně všechno. Vyhovuje mi klasická papírová forma, tohle je jedna z věcí, na kterou mi telefon prostě nestačí. Několik let jsem měla klasický Moleskine diář, ale už jsem chtěla změnu. Tento diář jsem měla vyhlídnutý už dlouho, nakonec jsem využila předvánočních slev a poštovného zdarma. Diář je značky kikki.K a je k dostání na kikki-k.com , seženete zde spoustu druhů diářů a nepřeberné množství lepítek, samolepek a zkrášlovátek nejen k diářům. Je velká škoda, že nic podobného u nás není, protože takový druh věcí mi u nás chybí. 

Pokud byste si chtěli něco objednávat,  je nutné počítat s DPH, které je ve výši 21% z ceny zboží, ale i dopravy (poštovného), a s celním poplatkem. Dodací lhůta je překvapivě rychlá, mně balíček dorazil přibližbně za 10 dnů. 

Teď už k samotnému diáři.
Já si vybrala největší velikost, ale mají zde stejný typ diáře v malé a střední verzi a v různých barevných provedeních. Diář přišel v krásné krabici, což já vždycky ocením, byl pěkně zabalený, takže se nemusíte bát, že se mu cestou k vám něco stane. Je kožený, ručně šitý a jeho provedení je velmi precizní.


Uvnitř je několik přihrádek včetně kapsičky na zip a poutko na pero. Součástí je malý "today" bloček a vzadu "todo" listy.



Uvnitř jsou pořadače, které rozdělují diář na několik částí. První tři jsou nadepsané, ostatní si můžete pojmenovat sami pomocí přidaných samolepek, nebo lepítek, která si můžete nadepsat sami.



Listy se přidělávají pomocí klasické kroužkové mechaniky.


Do diáře jsem si pořídila kalendář zn. Filofax (Kalendář týden na dvě strany), samotný diář vám dorazí i s náplní, ale kalendář, který byl součástí byl rozdělen na malá denní okénka, do kterých by se mi vše nevešlo.





Podobných diářů je u nás bohužel málo, ale pokud byste chtěli podobný, který se prodává i u nás, koukněte na diáře Filofax. Výhoda těchto diářů je fakt, že je můžete používat několik let, pouze vyměníte náplň.

Zajímalo by mě, jestli patříte k zastáncům papírových diářů, nebo vše zapisujete do telefonu, případně který to u vás vyhrál na rok 2015?


Mějte se krásně! L.

47 komentářů :

  1. Ja využívám jen papírovou formu diáre. Mám filofax a jsem sním spokojená

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Leni, je uzasnej a me by zajimalo, odkud mas tu napln Filofax a kolik prosim stala? Potrebovala bych ji objednat na internetu, ale tuhle jsem nikde nenasla :( dekuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji sehnala v papírnictví u nás, v malém městě a myslím že by to měli normálně mít všude :-)

      Vymazat
    2. Ahoj, v článku jsem to zapomněla zvýraznit, ale jak tam píši o té náplni, tak pod slovem FILOFAX , je přímo odkaz, stačí jen kliknout :). Na první pohled to není vidět.

      Vymazat
    3. Já mám kdyžtak tuto náplň nevyužitou, prodám Ti ji za 170,- i s poštou. Ozvi se na katerina,krajdlova@gmail.com :)

      Vymazat
    4. katerina.krajdlova@gmail.com opravuji*

      Vymazat
  3. taky mám ráda papírovou formu! v diářích se vyžívám :)

    OdpovědětVymazat
  4. A pak jsou tady i diáře ADK :) Po tomto jsem se dívala, ale nelíbila se mi barva ani jiná provedení..nakonec jsem skončila u Moleskine a na ten nedám dopustit.

    OdpovědětVymazat
  5. Je vážně hezký, viděla jsem ho už na instagramu, ale přijde mi teda dost drahý. Já diář používám, loni jsem měla Moleskine a chtěla jsem si ho koupit i letos, ale bohužel už neměli ten, který jsem chtěla. Tak mám nějaký obyč, který jsem dostala :).

    OdpovědětVymazat
  6. Je opravdu krásný! Já jsem si letos pořídila diář v Lídlu a vystajlovala si ho :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem zásedně pro papírovou formu! V mobilu mi to přijde příšerné a nevydržela bych to ani den. I já jsem celkem závislák na diářích atd....., takže mě tenhle moc zaujal - je krásný <3

    OdpovědětVymazat
  8. Je božskej, a má ho i Karolína z Plumfoolery, že?

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem taktéž věrná papírovému diáři. Nejdříve jsem si tenhle taky chtěla objednat, ale bylo mi líto utratit tolik peněz za diář, takže jsem si nakonec vyrobila svůj ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
  10. Ach bože, ten je úplně dokonalý <3
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Je nádherný!!! Taky mám rozpracovaný podobný článek, ale já mám Filofax A5 a ten vnitřek si dělám celý sama, tenhle sloupcový co se v ČR prodává mi prostě nevyhovuje a nelíbí se mi, navíc moc nejde tam pak lepit washi pásky a tak:) Ale ten Tvůj diář je teda absolutně božský:)

    OdpovědětVymazat
  12. Diar je vazne krasny!Ja si taky rada vsechno pisu.Letos jsem si poridila poprve Moleskine,ale ty kikki-k me take hodne lakaji.Treba pristi rok:)

    Travel notes

    OdpovědětVymazat
  13. Tiež som na ich diáre pozerala a sú naozaj super. A tie nálepky, kapsičky a bohviečoešte vnútri je bomba. Ja mám na tento rok obyčajný diár z papiernictva, ale nemôžem si sťažovať, stačí mi :). Mamina dáva prednosť diárom Filofax a teraz už má druhý, prvý mala asi 6 rokov, takže výdrž naozaj super.

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá fakt suprově! :) Já jsem taky pro papírovou formu, kupuji si teda jen ty "obyčejné". Jsem fanoušek příšerek s.r.o., takže jsem si koupila právě s nima. Asi budu navždy dítětem. :D

    OdpovědětVymazat
  15. Já kikki-k miluju♥ Jejich instagram projíždím denně!:)) Ale nechtělo se mi dávat tolik peněz do diáře:( Ale přemýšlela jsem, že bych si celý rok dávala malé částky stranou a na konci roku bych měla v pohodě na nějaký hezký nový, kvalitnější:))

    OdpovědětVymazat
  16. Diář je suprový! Mohu se Leni zeptat, kolik stál bez platby poštovného? Popřípadě holky, vy co objednáváte na tomto e-shopu, nevíte, jestli se akce s poštovným zdarma opakuje častěji? Děkuji :))

    OdpovědětVymazat
  17. Ten je krásný!!! Blednu závistí. Já chtěla ten zlatý :( tak snad příští rok.

    OdpovědětVymazat
  18. Moc krásný. Já mám Filofax a Herlitz a momentálně čekám na tento: http://websterspages.com/whats-new/color-crush-personal-planners/personal-planner-kits.html

    OdpovědětVymazat
  19. Diář je nádherný. Vůbec, bych tu jejich stránku vykoupila kdyby byl můj účet bezedený :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Ten diář je božský, škoda, že není takový výběr i u nás v ČR a musíme je objednávat ze zahraničí :(

    Spotřebováno - Prosinec 2014

    OdpovědětVymazat
  21. Absolutne papirove diare.Ziju v USA a tady je vyber diaru a vsech veci kolem toho opravdu mraky.Ja pouzivam dva,Moleskine Minnie daily a potom diar sve univerzity.Mobil vubec.😊

    OdpovědětVymazat
  22. tyhle diáře jsou skvostné! <3 vloni jsem přemýšlela, že do něj půjdu, ale nakonec jsem si vrtala koleno :D

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Leni, chtěla jsem se zeptat, jestli ti ten balíček přišel na domovskou poštu, nebo jestli jsi to musela řešit s celní správou? Mně byl můj odeslán 30.1. a pořád nic, ticho po pěšině :-( Strašně se na něj těším, jen se bojím, aby dorazil...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda! Nejdřív mi přišel dopis s papíry z celnice, které jsem musela vyfotit a buď je poslaat na mail, nebo opět přez poštu. Poté mi balíček dorazil domů. :)

      Vymazat
  24. Je krásný! Já jsem momentálně ve fázi, zda si ho koupit ve zlaté verzi, nicméně rozhodnout se musím rychle, ach joo :D Měla bych na tebe, Leni, jednu otázečku - jak je to se clem a DPH, nikde se nemůžu dopátrat informací, když se balík posílá z Austrálie.. Dá se nějak vypočítat? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O všem píši v článku, takže si ho stačí přečíst :). Celní poplatek byl 180Kč.

      Vymazat
  25. ahojky, můžu se zeptat, co všechno přijde k diáři? 😊 Koukla jsem na stránkách na video a zajímalo by mě kolik samolepek, papírků atd je součástí balíčku :) děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  26. ahoj , můžu se zeptat ?:) chci si objednávat diář ale nechápu to s tou celníci moc :D četla jsem si tady ty odpovědi na komentáře ale prosímtě ty papíry z celnice si posílala kam na email ? a jak si zaplatila ten poplatek celnici ? všechno si vyřešila přes poštu ? nebo si musela i volat na celnici ? toho se moc bojím právě chci si ho v pondělí objednat :( tak prosím o odpověd co nejpodrobněji budu ti moc vděčná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vše už je přes poštu, není to nic těžkého s je toho plný internet ;).

      Vymazat
  27. Ahoj, já jsem zastánce papírových diářů a mám doma filofax vel A5 a jsem spokojená. Tento od kikki je nádherný 👍

    OdpovědětVymazat
  28. Také jsem zastánce papírových diářů, na rok 2015 mám denní od albi, vyhovuje mi zatím nejvíce, protože je v něm hodně místa - jak v kalendáři, tak okolo. Ráda si ho dozdobuji sama, mám v něm namalované obrázky, fotky a citáty :) Ale ten z Kikki K vypadá také nádherně, škoda že u nás takových moc není :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Lenka, mňa by zaujímalo že koľko teda stál celý ten balík s diárom aj s preclením a všetkými tými poplatkami...
    Ďakujem
    MonMenueMonde

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, prosím tě neposlala by jsi mi přímo odkaz na tenhle růžový? Nemůžu ho nikde najít Děkuji ti Lucka :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Kikki.K je nej :-) - diáře my můžeme. Mrkněte na náš web až budete shánět další doplňky :-) - www.planner-addict.cz, mimo jiné tam najdete i plánovací tipy a triky.

    OdpovědětVymazat
  32. Prosím dá se ještě někde sehnat přesně tento diář? Zamilovala jsem se :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Market, bohužel už nedá. Jediné, co mě napadá, kdyby si chtěla, tak ti prodám ten můj. Je jako nový, moc jsem ho nenosila, protože byl pro mě velký, takže jsem ho měla doma. Zvaž to a můžeš se ozvat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, také jsem se do tohoto diáře zamilovala a chtěla bych se zeptat, zda stále zvažuješ možnost prodeje. Pokud ano možná bych o něj měla zájem:). Napsala bys mi prosím jestli má nějaké vady či známky opotřebení a rozměry? Děkuju

      Vymazat
    2. Ahoj, také jsem se do tohoto diáře zamilovala a chtěla bych se zeptat zda stále zvažuješ možnost prodeje. Pokud ano, měla bych o něj nejspíš zájem :). Mohla bys mi prosím napsat zda má nějaké vady, či známky opotřebení a rozměry? Děkuji :)

      Vymazat