2. ledna 2015

Děkuji, Ježíšku!


Ahoj všem!
Přidávám se do řady s článkem, který se týká Vánoc. Ano, tento článek bude o dárcích, které jsem našla pod stromečkem. Takže pokud jste zvědaví, jako vždycky já, a baví vás koukat, co ostatním Ježíšek nadělil, tak tenhle článek je přesně pro vás!

Letošní Vánoce byly krásné, snad jako každé v mém životě. Trávila jsem je s těmi nejbližšími, takže mi nic nechybělo a bylo mi fajn. Letos jsem žádné speciální přání neměla, chtěla jsem nějaké oblečení a naznačila jsem Ježíškovi, že bych si přála nový korálek na můj Pandora náramek. No a protože jsem musela být strašně moc hodná tak se mi má přání vyplnila a dostala jsem ještě něco navíc.

Většina mých dárečků byla měkkých a ty mám moc ráda. Všechno oblečení jsem si vybírala sama při rychlé návštěvě Prahy, kdy jsem se rozhodla, že musím nakoupit většinu dárků pro rodinu, takže nebyl moc čas na obcházení obchodů. Jistila to moje oblíbená Zara.



Vybrala jsem si silné, kalhotové legíny, tričko, mikinu, šaty a cardigan.



Klasické černé tričko s potiskem, kterých mám poslední dobou málo, ale tento mě zaujal a má krásný detail třpytivých kamínků.


Černé legíny s postraním pruhem budu je nosit spíš jako kalhoty, protože jsou silné. Padnou mi skvěle a určitě to bude jeden z mých nejoblíbenějších kousků v šatníku.


Zara.com

Dalším kouskem je cardigan, který je z velmi příjemného materiálu. Je to krásný a zachumlávací kousek, což mám ráda.

Zara.com

Bílá mikina, která je strašně příjemná a ideální do školy.

Zara.com

Šaty, které jsem ukazovala na instagramu, ano na fotce vypadají naprosto příšerně, ale když se guma podhrne, jsou naprosto úžasné a těle působí žensky. Aspoň mně se strašně líbí a už se těším, až vám je představím v nějakém outfitovém příspěvku.

Zara.com

A kabelka, která byla pro mě překvapením, je skvěle praktická, uvnitř má vnitřní velkou odejímatelnou kapsu a její vychytávou je, že je oboustranná.

Zara.com

Moje nová Pandorka jeden korálek od rodičů, druhý od babičky a dědy.



Asi největší překvapení bylo letos od přítele, když jsem viděla parfém Miss Dior a řetízek se srdíčkem, kdybych měla říct jedenu vysněnou a nejkrásnější vůni, řeknu právě Miss Dior. 



Poslední dárky, které jsem dostlala od rodiny, byly hrnce a od bráchy příbory, po kterých jsem pokukovala, že si jednou pořídím. Asi to vypadá, že se mě chtějí zbavit, což doufám, že ne, ale v tomto roce se budu s největší pravděpodobností stěhovat, nesmím nic zakřiknout, a rozhodně vše bude potřeba! Takže já byla radostí bez sebe, hlavně tedy z příborů. I doma mám své oblíbené, z kterých mi to prostě víc chutná :), máte to taky tak? Třeba moje snídaňová lžíce - bez ní by to nešlo.


Doufám, že jste si Vánoce užili. Zajímalo by mě, co jste letos dostali vy, z čeho jste měli největší radost nebo co vás nejvíce překvapilo.

Mějte se krásně! L.


36 komentářů :

  1. Krásné dárky! Už se těším, až se nám ukážeš v těch měkkých dárcích :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné dárky, Leni :* A se stěhováním držím palce! Taky bych si už přála své bydlení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Už to je na spadnutí a přeci jen už nejsem nejmladší :D :*.

      Vymazat
  3. tiez mam tie leginy a su fakt dokonale :)) najlepsie, ale mam <3

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárky jsi dostala, z měkkých dárků mívám taky vždycky obrovskou radost. Ikdyž oblečení si vybírám sama, většinou ho pak rodiče objednají z netu :). A zaru miluju, byla jsem teď v pondělí se tam podívat na slevy a koupila jsem si krásnou košili. Zaujalo mě tam strašně moc věcí, tak se možná pro něco ještě vrátím. Docela mě překvapilo, kolik tam toho bylo a všechno bylo krásné :)! Viděla jsem tam i tu černou kabelku, původně jsem si ji chtěla koupit, ale nakonec jsem odolala. A také jsem dostala parfém, můj oblíbený :). Potom nějakou kosmetiku, obal na notebook .. A zbytek dárečků mám na blogu :). Jinak šaty podle mě budou super, na stránkách Zary mě většinou skoro nic nezaujme z fotek, ale ve skutečnosti a na postavě to vypadá o 100% lépe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Tvé dárečky zní skvěle a určitě se podívám na další:). Co se týká fotek tak naprosto souhlasím!

      Vymazat
  5. ty jo tak ten cardigan a kabelku bych ti jela do Hradce ukrást :D Ježíšek má vkus, samé skvělé dárky ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjooo, Leni, krásný věci si dostala, super článek :)) už bych taky ráda podobnej napsala, jen mi pár věcí pořád ne a ne dorazit a to měli být už pod stromečkem :DD
    A jsem teda moc zvědavá na ty šaty, vůbec si neumím představit, jak můžou vypadat na postavě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, už se těším na článek! A na ten náš sraz:).

      Vymazat
  7. super darčeky a ten parfum je kráásny :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné dárky :) Pandora a parfém je krásná klasika ,která nikdy neomrzí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné věcičky Leni :) já měla letos ohromnou radost z kosmetické sady od Benefitu (plechový domeček) :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se moc líbí ta kabelka :) Já jsem letos zakázala dárky do domácnosti protože už nám to doma přetéká všemožnými hrnci, talíři mističkami, apod. Takže ježíšek nosil spíš obálky, ale za ty jsme si nadělili mikrovlnku. Takže vlastně zase něco do dománosti :)
    Největší radost jsem měla si z dárku od přítele. Dostala jsem piliny :D a v nich byla zahrabaná knížka a parfém, které jsem chtěla. Můj muž se totiž v podivných baleních dost vyžívá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jste museli mít veselo! :D Piliny jsou opravdu hodně originální! Obálky jsou fajn, alespoň si můžeš pořídit, co chceš a co potřebujete:).

      Vymazat
  11. Leni to jsou krásné dárečky!! :) Mě letos pod stromečkem překvapila ''pandořička'', dostala jsem od tatínka náramek s prvním korálkem a ještě teď se z něho nepřestávám radovat :)!

    OdpovědětVymazat
  12. Nádhera! 😇 V Zaře mají opravdu skvělé věci! Takové leginy jsem dostala podobné a jsou skvělé! :) a ty šaty jsou fakt perfektní! Na korálky nemám slov, prostě tvůj náramek miluju. <3 Ta vůně musí vonět krásně, někdy ji musím ozkoušet. Měla jsi krásného Ježíška! :) Přeji jen to nejlepší do nového roku:) Hlavně zdravý, štěstí, lásku a spokojenost. Mnoho úspěchů v životě a s blogem! :)
    Já jsem pod stromeček dostala Pandorku, svetříky z H&M, gumovací pero, cestovní osušku, svíčku s mejdýlkem, co vyráběla sestra, penize, minci s krtečkem, vyteplené legíny, šperkovničku od Pandory a největším překvapením byla Macbook! :) strašně moc jsem si ho přála a mamka pořád říkala, že máme prázdný dopis pro Ježíška, tak jsem ho ze "srandy" plná naděje zaplnila. Taťka mi řekl, že nemůžu mít všechno nejlepší, ať nejsem 24. Zklamaná:) Takže si mě asi dovedeš představit pod stromečkem, jak držím macbook a plaču O:) Dokonce jsem dostala lepší model než jsem si napsala, abych vypadala skromně :DD Myslím, že mám stejný jako ty s tou nejvetsi pameti:) po Vánocích jsem ještě byla nakupovat v Praze a koupila jsem si jen perličkový šperk v M&S a potom v Plzni, když jsme měli čas před divadlem a to jsem si koupila sukni v Promodu. :)
    Hezký den :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Lucinko! Ty tvoje komentáře mi vždy vytvoří úsměv na tváři! Dostala jsi krásné dárečky, na instagramu jsem to vše viděla:). Naši nám vždy taky tvořili taková krásná překvapení:). A tvoje Pandora je krásná, jsem zvedavá, jaké korálky budou přibývat.

      Vymazat
  13. Krásné dárečky Leni ! Doufám že to s tím stěhováním vyjde, budu ti držet pěsti ! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné dárky, hlavně Zara nikdy nezklame! Já bych si tam mohla vždy vybrat Ježíška na sto let dopředu. Jinak ty kalhotové legíny jsou moc krásné, ale já si dávám v Zaře hodně pozor i na materiály, připadá mi, že občas to jsou věci u kterých je na první pohled jasné, že dlouho nevydrží, proto je potřeba pozorně vybírat. No a zrovna tyhle legíny když jsem na ně koukala, tak už některé kousky z nich lezly vlákna a byly takové nekvalitně zpracované. Ono za tu cenu se asi není čemu divit, protože vím, že nebyly moc drahé. Ale říkala jsem si, že toho moc nevydrží, tak jsem je nebrala. Ale na pohled jsou moc hezké, to jo! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím, když jsem tam byla bylo spoustu legín ve slevě, ale to byla hrůza :D. Jak říkáš samé nitě, nekvalitní materiál, raději jsem si koupila dražší, které i lépe sedly a jsem z nich nadšená!

      Vymazat
  15. Ony ty dárky jako příbory, kastroly atd. jsou fakt praktické :)) My jsme se s manželem dva roky zpátky stěhovali 8.prosince, takže pak na Vánoce jsem taky dostali věci do domácnosti a byli jsme rádi, ono když se to všechno začne nakupovat, tak je to docela suma ;) Přeju Ti, aby to stěhování vyšlo! ;)

    Jinak moc pěkné dárečky! Moc se mi líbí ta kabelka ze Zary a ty šaty! ;) Mám dost podobné a jsou fakt parádní! :)

    Moje dárečky jsou zde

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, já právě z takových dárků měla strašnou radost, protože už se nmůžu dočkat předelávání, rekonstrukce a bytečku. Takže tyhle věci, jak říkáš, se moc hodí a budu za ně ještě víc ráda!

      Vymazat
  16. Leni, články jsou opravdu fajn, ale dej si pozor na to psaní. Mně a mě je třeba rozlišovat, čárky taky občas chybí. Nic ve zlém, ale při psaní blogu je to ostuda. Dárky jsou super. Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  17. Dostala jsi krásný dárky:) Nejvíce ti závidím tu kabelku a přívěšky od Pandory! :D :)

    http://kristynakostakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Přívešky pandora máš krásný. Já nedávno dostala náramek k narozeninám. <3 je to moc pěkný, dlouho jsem ho chtěla a líbí se mi jak může tvořit ten náramek příběh a u každýho přívešku si vzpomeneš na něco nebo na někoho, třeba právě na toho, kdo ti ho dal :)) a díky #mojepandora na instagramu jsem na tebe taky narazila a na tvuj blog!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda! Pandora má prostě svoje kouzlo a je jedinečná! :)

      Vymazat
  19. Nádherné kousky a nádherné dárky Leni! Miluju tvůj styl, je dokonalý a pokaždé jej obdivuji :) Takže už teď vidím, jaká v tom všem budeš kočka :)

    Yankee Candle a jiné vůně domova :)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásne darčeky :) tie pandora korálky sú nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  21. dostala jsi nádherné dárky, korálky vybrali moc dobře ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné dárky jsi dostala :))

    OdpovědětVymazat
  23. Krasne darecky Lenicko💜! Nejvic si me ale pobavila tim, jak te nenapadne chtej vasi "vystrnadit" :-D nas pripitek na Vanoce byl totiz pojat stejne nenapadne od segry..,,Tak pristi rok tu uz Denisa bude jen na navsteve..:-D " Je uz opravdu cas;-) jen kdyby v te Praze nebylo tak draze:-( ;-)

    OdpovědětVymazat
  24. Překrásné dárečky, pandoru zbožňuju!!! Já dostala z jejich essence kolekce dva přívěšky, lásku a zdraví, od přítele, měla jsem z toho obrovskou radost! tento rok byl ježíšek na šperky opravdu štědrý, krom té pandory jsem dostala i krásné náušničky od rýdla od našich, a od babičky nádherný náramek.. a Zaru taky miluju... pokaždé když tam jdu, tak si tam něco vyberu, mamka říká, že jsem uplný maniak :) tak už se těším, až se v tom všem vyfotíš, jak to vypadá zkombinované k sobě :)))

    OdpovědětVymazat