24. prosince 2014

Veselé Vánoce



Ahoj všem!
Dnes jen krátce, nechci vás zdržovat od všech těch radovánek, které vás dnes čekají. Chtěla bych Vám popřát krásné Vánoce a ať si ten den všichni užijete podle svých představ. Já budu nejvíc spokojená, když to strávíme v klidu, nejdříve u mojí babičky a pak doma. Dlouho jsem se na tenhle den těšila, tak snad vyjde podle plánu a všechny moje dárečky udělají radost.

Další věcí, o které bych se tady chtěla zmínit, je obrovské díky, vám všem, za podporu a vaše komentáře, které mi věnujete ať už tady, nebo na instagramu. V poslední době mě neustále něčím překvapujete a jste na mě moc hodní. Nedokážu ani vyjádřit, jak si všeho vážím a jak mě vše těší. Nikdy bych neřekla, že bude někoho zajímat můj instagram, natož že si někdy založím blog.

Mějte se krásně a ať pod stromečkem najdete vše, co si přejete!
Pusu L.

6 komentářů :

  1. Tobě také krásné Vánoce a bohatého Ježíška! :)*
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Také Ti přeji příjemné strávení svátků :) K Tobě na blog jsem zavítala snad poprvé a hrozně se mi tady líbí. Ať se daří!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že jsi měla krásné Vánoce! Na tvůj blog jsem narazila díky instagramu a těším se na další články!

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, doufám že jsi měla super Vánoce! Taky ti přeji hodně štěstí do dalšího roku! Mimochodem tvůj Instagram je peklo! Vždycky mám pocit, že všechno, co tam máš, tak nutně potřebuju! Což jsem napsala i ve svém posledním článku. Díky tobě jsem nakonec koupila makeup od Benefitu. :D Ale je boží, takže DĚKUJI! :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Lenísku k Vánocům jsem ti popřát nestihla tak alespoň Štastný Nový rok ! :-*

    OdpovědětVymazat