31. prosince 2014

Přírodní zázrak v péči o vlasy


Ahoj všem!
Než, jako většina blogerek, přijdu s článkem, co jsem dostala od Ježíška, představím Vám jeden z mých nejoblíbenějších vlasových produktů.

Je to můj objev pro tento rok a patří k těm, u kterých nenajdete negativum. Jedná se o vlasovou kůru s citrónem a meruňkou od přírodní značky Alverde, kterou můžete zakoupit v drogerii DM. 
Tato vlasová kůra je naprosto "čistá", neobsahuje žádné silikony a další látky, které by mohly zanášet vlas. Takže je naprosto vhodná i pro ty z vás, které si dáváte pozor na složení. Já jsem s přírodními přípravky na vlasy neměla vždy dobré zkušenosti, jelikož mám vlasy sušší, tak mi je nikdy dostatečně nevyživily a vlasy jsem měla jako slámu. Kůra vlasy velmi dobře vyživí, ty jsou pak krásné a lesklé. Mým dalším oblíbencem je Aussie 3 minute miracle a musím říct, že Alverde ho strčí do kapsy nejen funkčností, složením, úžasnou vůní, ale i bezkonkurenční cenou 69,90 Kč.
Jaký je váš oblíbený vlasový produkt?

Mějte se krásně! L.


16 komentářů :

  1. Můj nový oblíbenec pro tento rok je nejobyčejnější březový šampon. Vlasy se mi rychle mastí a těžké šampony plné silikonu na kráse nepřidaly. Od té doby, co mi kadeřnice doporučila tenhle zázrak, už nemám potřebu měnit a účty za šampony klesly :-) od aussie máme s mamkou šampon i kondicionér (dostala jsem ho tuším od Elle jako dárek) a taky si ho vychvalujeme (tedy mamka šampon a já kondicionér) :D už se těším na článek o vánoční nadílce ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se silikony problém nemám, jelikož se mi vlasy ABSOLUTNĚ nemastí, takže řeším opačný problém. Já zkoušela dostat z vlasů silikony a pak používat přípravky bez silikonů, ale nezaznamenala jsem změnu z lepšímu, ale kdo má mastné vlasy, tak naprosto souhlasím!

      Vymazat
    2. Tak nemyslim si, zeby problem silikonu byl jen v masteni.. Ma to vliv i na pokozku a muze se problem projevit pri dlouhodobem pouzivani... Ja mam kratke vlasy, tzv. Pixie cut, od te doby, co mam kratke vlasy a zbavila jsem se tech dlouhych znicenych, pouzivam jen ciste prirodni sampony a ty vlasy jsou uzasne. Dokonce se me furt nekdo pta, co to mam na vlasech za barvu a divi se, ze zadnou, mam tak zdrave vlasy, ze i ta barva je nadherna, leskla, oriskove hneda s pirodnim prosvetlenim. Jednou jsem si poridila Aussie, protoze ta vune je uzasna, ale uz nikdy vice. Nemluve o tom, ze v samponech jsou i dalsi svinstva, ktera se pri oplachovani dostavaji na kuzi na tele, do oci, do pusy... Jo, asi ted znim silene poucne :D ale ja bych se uz k neprirodnim samponum nikdy nevratila, to same zbytek kosmetiky :)

      Vymazat
    3. Určitě ti nic nevyvracím :), jen jsem říkala svojí zkušenost, která byla ta, že když jsem dala z vlasů silikony a používala šampony bez nich, tak to žádné velké změny nepřineslo. Ale já nemám problém s vlasy, takže je možné, že kdo problémy má, tak by mu to pomohlo :).

      Vymazat
    4. silikony se vymývají min.půl roku než je dostanou lidi z vlasů /a to díky sulfátům/ málo co jiného na ně platí

      Vymazat
  2. Tak to mě docela zaujalo, asi časem vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mě docela zaujalo, asi časem vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, nejsi první kdo jej chválí. Já jej zatím ještě nezkoušela, ale rozhodně to napravím, protože se teď snažím své vlasy hýčkat. Všechen ten silikon a jiné "zázraky" jim už nedělaly dobře a začaly mě zlobit. Tak moc děkuji za tip :)

    Yankee Candle a jiné vůně domova :)

    OdpovědětVymazat
  5. Leni, souhlasim.. Cela tato rada od Alverde je uzasna. Mam sampon i balzam... Vlasy resim hodne, hlavne si je 15 let odbarvuju a asi pred necelym rokem jsem je diky kadernikove sikovnosti mela zelene, pak hnede, pak trikrat odbarvovane, aby slezl ten hnus a pak z nich byl chemlon a nejake i upadly :)) Zacala jsem obzvlast resit, co na ne a peclive vybirala.. Vyzkousela jsem toho opravdu hodne a na tuto radu nedam dopostit. Ta cena??? Nechapu.. Ted jsem si oblibila vlasovou kosmetiku Kevin Murphy a neco pouzivam od Kerastase - ale tam je taky treba vybirat a divat se, de nejsou silikony a sulfaty, ale muzu rict, ze Alverde sampon mi udela tu samou sluzbu jako sampon od KM za 600,-.. Jsou produkty, ktere mi od Alverde schazi - treba neco jako Shimmer spray, ale snad se dockam:) Kazdopadne souhlas a plec nahoru:)) Magda

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle masku miluju! Hlavne si moc dobre pamatuju, ze jsem ji vyzkousela uz tenkrat na tvoje doporuceni na instagramu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jeden s nejlepších 😍!!

    theotherparisienne.blogpost.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Už sem o něm moc slyšela, ale nikdy nevyzkoušela. Jdu si pro něho a snad bude super!
    nikol-n.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Musím se na ni zajít podívat, už na instagramu jsi mě nahlodala.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak pro tohle se určitě vydám, taky mám vlasy spíše sušší, hlavně v délkách... od alverde jsem měla řadu s avokádem, ale moc mi nesedla, tak tahle snad bude lepší, moc díky za tip! :-)

    OdpovědětVymazat