6. prosince 2014

Novinky listopad, GIVEAWAY


Ahoj všem!
V tomto článku bych vám chtěla ukázat nějaké moje kosmetické novinky, které mi přibyly v listopadu. Nečekejte velké recenze k jednotlivým produktům, protože některé potřebují delší dobu na testování, ale k některým už mám co říct.

Nejvíc mě potěšily dva kousky od Benefitu. První je tvářenka Rockateur, která si mě absolutně získala a musím se přiznat, že od té doby co ji mám, tak nepoužívám jinou. Její balení je klasické papírové, jak jsme od Benefitu zvyklí. Uvnitř je zrcátko a použitelný štěteček. Na samotné tvářence byl vyražen nápis Rock, který mi pomalu, ale jistě mizí. Tahle tvářenka má bronzovo-meruňkový odstín, který je pro mě naprosto perfektní. Tvářenka nepráší a vydrží mi celý den. Jediné mínus, které na tvářence vidím je její množství. Všechny Benefití tvářenky mají 8g, tato pouze 5g, což mi přijde škoda.


Tvářenka Rockateur 
zdroj obrázku zde

Druhý kousek z dekorativní kosmetiky je Posie balm také od Benefitu. Je to krásný kousek, mě dostalo už jen samotné balení. Nejedná se o kus plastu, na které jsem zvyklá u balzámů z drogerie, ale o pevný a kvalitní obal, který je celý růžový s kytičkami. Jedná se o hydratační zabarvený balzámek, který je ideální pro ty, které si úplně nerozumí s rtěnkami, takže skvělý produkt pro mě. Rty hydratuje a lehce zbarvý do krásné růžové barvičky. Hned jsem si ho oblíbila a tahám ho pořád s sebou.  Je to ale jen balzámek, který sice plní, co slibuje, je v krásném obalu, ale jeho cena je neúměrně vysoká. 

Barvené balzámy Benefit
zdroj obrázku zde

V péči jsem si pořídila krém Total Moisture Facial Cream, který jsem si chtěla pořídit už strašně dlouho, je to můj neoblíbenější krém na obličej a rozhodně se vyplatí. Stačí používat nepatrné množství, takže vydrží opravdu dlouho. Moje sušší pleť je krásně hydratovaná a taková rozjasněná. Další věc, kterou na něm miluju, je jeho parfemace.

S krémem jsem si pořídila i vánoční akční sadičku v plechovém domečku, která obsahuje oční krém (plná velikost), denní krém (plná velikost) a miniaturky vyhlazující báze a séra. Zatím jsem spokojená se vším, ale o tom až někdy příště po delší době používání.






Další novinka, kterou jsem moc neznala, byla značka Uriage. Jedná se o kosmetiku, která obsahuje termální vodu Uriage, která má léčivé účinky.  Najdete ji v lékárně, ale můžete ji koupit i online. Péče Uriage je rozdělena do několika řad dle typů pleti, takže si vybere každý. Potom, co jsem dostala možnost si nějaké přípravky otestovat, jsem si prošla jednotlivé řady a produkty.  Zaujalo mě jich opravdu hodně, ale nakonec jsem vybrala tyto:




URIAGE Bariéderm lévres - opravný a hojivý balzám na velmi vysušené až popraskané rty. Z této věci jsem naprosto nadšená a stala se mojí must have! V zimě moje rty vyloženě trpí, jsou suché a trápí mě na nich šupinky. Poslední dobou mi nezabíral ani můj milovaný Carmex a nikdy bych neřekla, že najdu něco lepšího. Rty mám krásné po jednom použití, nejsou vysušené a jsou uplně čisté bez šupin.

URIAGE D.S. lotion - regulační zklidňující sprej proti lupům a šupinám. Aneb další oblíbenec a hlavně pomocník měsíce. V zimě a hlavně při teplotních přechodech mám velmi vysušenom pokožku hlavy. Naštěstí nemám lupy, ale moje kůže je suchá a na některých místech se loupe a vznikají šupinky. Díky tomuto produktu jsou pryč. Normálně na tento problém používám vodičky od kožní lékařky, ale proč zbytečně používat kortikoidy, když to jde takto.

Tyčinka HYSÉAC 2 v 1. Na jednom konci tyčinky je tekutina, která zklidňuje zanícení pleti a na druhém konci je korektor s antibakteriálním účinkem. V léčení pupínků hodnotím tento produkt na výbornou, co ovšem pokulhává je korektor, který jsem ani nepoužila, jelikož jeho barva je dost tmavá a naoranžovělá, na mě tedy nepoužitelná.




URIAGE EAU THERMALE termální voda, URIAGE Hyséac masque gommant, URIAGE AquaPRECIS Créme Confort - tyto produkty zatím testuji.

A teď už mám pro vás slibovanou GIVEAWAY! Můžete vyhrát tyto 3 sady Uriage, které si můžete nechat, nebo nadělit někomu pod stromeček.


Kdybyste chtěli najít více informací o značce Uriage, koukněte na jejich facebook, objevují se tam různé soutěže a akce na výrobky.

Abyste mohli vyhrát:
1. odebírejte můj blog přes google (v levém sloupci pod nápisem followers kliknete na "Přidat se k tomuto webu")
2. napiště mi komentář, jestli vás nějaký produkt zaujal a/nebo jaký článek tady na blogu by vás potěšil. Nezapomeňte připsat email.

Soutěžit můžete do 16.12. (včetně).

Budu se těšit na všechny vaše komentáře! Mějte se hezky a doufám, že vás giveaway potěší. L.




104 komentářů :

  1. sleduji pod tímhle jménem :)
    Uriage znám, měla jsem od nich nějaké vzorečky ze zelené řady na problematickou pleť a byly moc fajn... a zkoušela jsem i ten Benefití krém, ale prostě mi tohle chemické složení nedělá dobře, hned jsem se osypala :(
    a moc ráda bych víc recenzí na dekorativku!

    OdpovědětVymazat
  2. Z poslední doby mě zaujal Tvůj článek o ovesných kaších, byl plný super rad a tipů. Tak kromě kosmetiky bych uvítala i další podobné články.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se moc líbí tá tvářenka, jen nevím, jestli by mi slušela :( Asi se na ni podívám v Sephoře a rozhodnu se! A mně by potěšil nějaká lifestyle článek, něco třeba o jídle. Jako jsi dělala o ovesné kaši například :)
    A giveaway je super!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak rozhodně už dlouho chci vyzkoušet Benefití balzám na rty. Ale ty šílené peníze co za něj chtějí.... já jsem docela spokojená s různými Chubby Sticky, a to ať už od levných drogérkových po dražší. :-) Brala bych nějaký outfitový článek.
    Shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Na "zázračné" léčivé účinky já slyším, takže určitě mě nejvíce zaujaly právě ty výherní sady. Kdybych náááhodou vyhrála a byl v sadě ten sprej proti lupům a šupinám, věnovala bych ho mamcek Vánocům. Má s lupy totiž neustále potíže a málo co ji zabírá.
    vduzi@post.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vodička je opravdu super, já mám různé mastičky, které zabírají, ale mastí vlasy, takže je používám jen před mytím, tohle můžu používat pořád:).

      Vymazat
  6. Moc ráda tě sleduji. Už dlouho na instagramu ,ted tady, moc sem se těšila na tvuj blog! Benefit miluji, na ten domeček mám taky zálusk. Tvářenku Benefit mám v té sadě tvářenek, která ale bohužel nebyla v Čr, ale je užasná! Mám ráda tvé outfity i novinky atd. Byla bych moc ráda, kdybys přidala nějaké tipy na cvičení nebo na zdravou výživu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Nikolko! Snad vše co si napsala plánuju, tak snad to vyjde :).

      Vymazat
  7. Ahojky Leni,
    prvně bych ti chtěla říct, že jsem moc ráda, že se mé oblíbené blogerky zase rozrostly (o tebe :)
    Článek je super, mě se nejvíce líbí tvářenka od Benefitu, mám ji na svém seznam přání dlouho, ale dříve než k narozeninám to nevidím. Je krásná, v Sephoře už jsem se na ni byla dívat několikrát :)
    Jinak by mě moc potěšili články ohledně stravování a tak :) hlavně snídaně a svačinky :)
    Líbí se mi, že jsou ta všestranně založená :)
    Nikola.Robova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Niki! Budu se snažit, kašičky dávám na instagram a teď i na fb:). Možná když objevím něco jiného v kašičkování tak bude další článek o kašičkách:).

      Vymazat
  8. Moc krásný článek, nejvíce mě zaujal Posie balm. Přes zimu mám vždy hodně suché rty, takže moje spotřeba balzámů je hodně velká :(. Ale jak sama říkáš, ta cena.... darina.vlkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Woow, o řadě produktů slyším úplně poprvé. Ráda bych se určitě dozvěděla něco o značce Uriage a jejích produktech.
    GFC Anna Vágnerová
    anna.vagnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. gfc: tento učet
    micka185@azet.sk
    super giveaway !!!!! :)
    to by bol super darčeeeek !
    mislím že tvoj blog je super , mohla by si davat članky o chudnuti a cvičení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cvičení možná ano, ale hubnutí ne, na to jsou jiní experti a já s tím nemám zkušenosti.

      Vymazat
  11. GFC jako Jana Nováková. Podle recenze me zaujal lesk na rty od Uriage, ale obecně mám přes zimu vysušenou celou pleť a skvělý krém teprve hledám. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Mne asi nejvíce zaujal Benefití krém, mám podobný typ pleti a můj miláček mi v zimním období už nestačí
    ppusciznova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Moc se mi líbí kosmetika od Benefitu, uvítala bych i recenze na ni v rámci blogu. Jinak mám také ráda články s inspirací:-)
    Michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Uvítám každý článek s tvými krásnými kašičkami! :-D Co si budeme povídat, inspirace je to veliká :) Jinak články s kosmetikou jsou užitečné jakékoliv, alespoň vím, že mu se vyhnout a co stojí za vyzkoušení! :)
    el.nikodymova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kašičkový článek už byl, ale fotky na instagramu a další na FB budou samozřejmě dál!

      Vymazat
  15. 1. Sleduji. (batova.eliska@gmail.com)
    2. Zaujal mě ten balzám. Jak píšeš má opravdu krásný obal. :) Jinak by se mě líbilo víc outfitů. Podle instagramu máš skvělý vkus!

    OdpovědětVymazat
  16. Sleduji :)
    Zaujala mě tvářenka Rockateur, obal je úžasný a samotná tvářenka určitě taky :) Asi o ní budu uvažovat :D Moc by se mi u tebe na blogu líbilo více outfitů a nebo třeba fotky z tvého běžného dne, nebo co třeba jíš :) Velice se mi líbil kašičkový článek ;))) S pozdravem Kačka :)
    Janovacova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, Kačko! Outfity plánuju a chci jich dávat víc, ale problém je s fotografem a teď i s počasím, ale budou!

      Vymazat
  17. Já už delší dobu chci vyzkoušet oční krém od Benefitu
    Jurcikova14@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Nejvíce mě zaujala kosmetika Uriage
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. rada by som sa dozvedela niečo viac o značke uriage
    gfc stefania dujcakova
    stef.dujcakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Mě hrozně zaujaly ty krémíky od Benefitu*-* Po Vánocích si snad už nějaký koupím :)
    vackova-eliska@seznam.cz

    U mě kdyžtak taky giveaway :) Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
  21. Sleduji :)
    Zaujala mě termální voda od Uriage, používám jejich micelární vodu, která je naprosto super, sehnala jsem jí za ( na tuto značku) směšných asi 90 Kč v lékárně DR. Max, no nemůžu si jí vynachválit. A ráda bych si přečetla nějaký článek typu My makeup routine, nebo něco takového :)
    KlarkaSlaba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. nejvíc se mi libil článek o kaších.-)
    dendvo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ja se zamilovala do tverenky. Ale rada bych clanek o krasobrusleni ;-)
    Lucik10@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bruslení, bruslení.... o tenhle článek je velký význam, nejsem si jistá, jestli něco napíšu, možná třeba jen na fb, uvidíme:).

      Vymazat
  24. Ahoj :)
    mě se celkově Benefití věci hrozně líbí, už je miluju už kvůli tomu retro vintage obalu :) ale problém je, že nějak mám zábrany do toho jít :) nejvíc asi ze všeho mě zaujala ta tvářenka Rockauter, dlouho se po ní dívám a má už na první pohled krásnou pigmentaci :)

    tobiaskovas@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. na Uriage slychám poslední dobu hodně chválu, tak bych určitě měla radost, pokud bych něco mohla vyzkoušet :)))
    od Benefitu mám jenom jeden kit, ve kterém jsou dvě tvářenky, HighBeam, lesk a tint, nejvíc jsem si oblíbila HighBeam, to je prostě můj favorit :)) ráda bych ale zkusila nějakou jejich tvářenku :))
    aliceinwonderlandcz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Tvářenka od benefitu, po té už dlouho pokukuji. :) Určitě bych na tvém blogu uvítala více článku o zdravé výživě/celkově o zdravém životním stylu, ale časem tady ty články určitě přibudou :)

    botkova13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Kosmetiku z lékárny mám moc ráda a na produkt URIAGE D.S. lotion se musím podívat. Díky za tip. Jinak sada Benefit je hrozně roztomilá. Snad od této značky taky jednou něco vyzkouším :)
    Nikie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Je dobře, že sis založila blog ráda jsem četla Tvé příspěvky na IG, ale tady je to lepší :)) no a moc ráda bych si přečetla článek o krasobruslení :) bylo by to něco nového a určitě na blozích originální :)
    Sleduji tě jako Martina Janečková
    janeckova.mart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Leni, od Uriage jsem měla zatím micelární vodu (která je za mě zatím nejlepší ze všech co jsem vyzkoušela a že jich bylo :-) a krém Hyseac K18 ten mi taky sedí, protože se mi v poslední době začala mastit pleť.Určitě bych chtěla vyzkoušet i další jejich super věcičky. Ježíškovi jsem si psala o tvářenku Rockateur, tak snad mu dopis na Severní pol dojde :-) Ať se daří a užij si krásné období adventu,
    markit.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Jee Lenii, me by strasne zajimal nejaky clanek o krasobrusleni a o tom jak ses dostala k trenovani! thetalesofinvisible@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Líbí se mi tvářenka
    ervulenka@seznam.cz
    gfc ervulenka

    OdpovědětVymazat
  32. Sleduji jako Petra Havelková.
    Je dobre ze sis zalozila blog. Moc rada jsem cetla tve prispevky na instagramu. Ty produkty od Uriage me opravdu zaujaly. Mam suchou pokozku a zaroven jsem i atopik, takze mam stejne problemy s pokoskou hlavy a s rty jako ty.
    Moc by me zajimal clanek o kraobrusleni a o tom, jak si udrzujes postavu.
    petkahave@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Krásné ráno, Leni! :) Sleduju Tě už od úplného začátku, dokonce jsem si kvuli tomu udelala účet na google O:) Víš, jak moc tě mám ráda :-* Strašně mě zaujal ten plechový domeček s miniaturkami (je naprosto kouzelný). :) Zaujal by mě článek o tom, jak probíhají tvé Vánoce a štědrý den, jestli pečeš a co. Zkrátka článek, který by nám naladil vánoční atmosféru. :) (Nemyslím nějaké až moc osobní věci) a nakonec můj email: Lucinka.Ruthova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucinko! Ty jsi prostě boží! :D Článek o Vánocích bude!

      Vymazat
  34. Ahoj Leni, ta tvářenka od Benefitu vypadá skvělě, budu si od této značky muset konečně něco pořídit :-) Kvůli tobě jsem si začala dělat kašičky, takže každý článek o nich mě potěší! :-) A ještě sem chtěla říct, že jsi skvělá, hrozně ráda tě sleduju jak na instagramu, tak tady čtu tvé články! :-) Už tolikrát si mě inspirovala a určitě nejen mě!
    jit.sin@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Leni,ta tvářenka je boží:') vždy uvítám cokoliv co dokáže rozzářit mou pleť:)Nejvíc na tvém blogu sleduji outfity:)když nevím co na sebe,hned se běžím inspirovat k tobě.Už nejednou jsem slyšela že mám krásně zkombinované oblečení:)díky tobě:)pokračuj dál<3

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, urcite me nejvice zaujala tvarenka od benefitu.. Nejspis si ji take poridim, produkty od benefitu jsou fajn. :-) jinak bych ocenila clanek fashion :-) dita.tresnakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. jsem to ale trdlo-.-:D -->terinkav.7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Miluji Benefit, nej je PORE a vůně. Tvoje nová kabelka je super.
    t.skolova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Miluji Benefit, mám vůně a PORE. Tvoje nová kabelka je super.. Ráda bych si jí také pořídila ale mám strach, že se rychle zničí..Jinak vše co přidáváš, je super a inspirativní.. =)
    t.skolova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Keď vidím tie fotky Benefit kozmetiky chce sa mi plakať, že u nás na Slovensku sa nedá kúpiť. :( Tie krásne balenia a všetky úžasné recenzie, čo na ňu čítam... aj ja ju chcem vyskúšať :D Kiež by sa tak začala predávať aj u nás :(((
    katarina.cervienkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Mě zaujal článek o ovesných kaších, jelikož kaše naprosto miluji:) Jinak máš skvělé články, na tvém blogu jsem asi po 5, ale vždycky si to tu ráda vše pročtu:)
    theclairebiebs@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Krásné vánoční radosti. Po tvářence už také pěkně dlouho pošilhávám. O Uriage jsem slšela už u Áji, která si ji moc chválila. Tak uvidím, zda se usměje štěstí. luckaopatrilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Na Benefití kosmetiku slyším pořád samou chválu, mně je popravdě líto dávat za "šminky" tolik peněz, ale asi by to za vyzkoušení stálo... :) Kosmetiku Uriage mi jednou nabízela paní lékarnice jako alternativu třeba k Biodermě, popravdě jsem tomu moc nedůvěřovala, když to prezentovala jako jejich "dceřinnou značku"... Je to ale možná jen můj předsudek a věřím, že pokud jsou jejich produkty kvalitní, postupně si své místo na trhu vydobyjí :)

    Jinak tě Leni sleduji už delší dobu na Instagramu a blog je skvělá novinka, jsi myslím velmi inspirativní člověk u kterého je škoda, aby to nepředával dál :) Přeji krásný a hlavně klidný předvánoční čas.

    Baru, baru.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Sleduji! :)
    Musím se přiznat, že jsem na tvém blogu poprvé, sledovala jsem tě jen na instagramu, ale musím říct, že mě zaujal a ještě se sem vrátím.. Zajímal by mě určitě tvůj styl, outfity, inspirace na kosmetické produkty, jídlo.
    Sady by mě hrozně moc potěšily, protože mám docela problémy s pletí a ráda vyzkouším jakoukoliv kvalitní kosmetiku. :)
    a.skowronkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Mna zaujal balzam na pery Benefit. Najradsej mam clanky o novinkach a spotrebovanych produktoch.
    Uriage balzam na pery mam doma a rada by som vyskusala aj ine produkty tejto znacky.
    Prajem stastne a vesele Vianoce :)
    mail: skalinky(zavinac)post.sk

    OdpovědětVymazat
  46. Sleduji tě od začátku, myslím, že je moc dobře, že sis blog založila :-) ráda bych si početla třeba o tvé vlasopéči, máš krásné vlasy, tak jak o ně pečuješ :-)
    sest.kl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Leničko :)
    Na drahou kosmetiku mě moc neužije, i když je pravda že co mám teď problémy s pletí, tak mě láká vyzkoušet snad cokoliv :/ Ráda proto uvítám i další články o kosmetice, ale jinak spíše články z tvého života, nějaká tvá zamyšlení nad různými postoji k životu, články o tom jak se stravuješ, článek o tom jak probíhá takový tvůj obvyklý a naopak i neobvyklý den :)
    A můj mail: terione.th@gmail.com

    Hezkou druhou adventní neděli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za milý komentář:* Snad se ti i s dalšími články trefím do noty:).

      Vymazat
  48. Ahoj Leni :) Velmi mě zaujala značka Uriage, do teď jsem o ní neslyšela. A protože v zimě také trpím vysušenými rty, myslím že by se mi balzám moc hodil. Mám docela citlivou pleť dlouho jsem sháněla kvalitní a šetrný korektor který by hezky zakryl moje pupínky. Moc děkuju za super tipy a inspiraci ! :) ;) Sleduji tě i na instagramu a moc ráda si prohlížím tvé fotky s ovesnými kašičkami :) Kašičky mi moc chutnají také si je ráda dochucuji s datlovým sirupem a kokosovými lupínky a ovocem :) Nejvíce se mi líbí tvůj Kašičkový speciál :) :3 Jsem moc ráda že sis založila bolg, protože píšeš úžasné a zajímavé články!
    Můj email je : dupenopulosova.iveta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Leni, mě maximálně zaujal článek o ovesných kaších. Já jím zásadně jen ty kupované, protože pokaždé když se rozhodnu si jí udělat, tak to dopadne katastrofou:D. Ale u Tebe jsem se maximálně inspirovala, takže zase zkusím domácí. Jinak bych ráda viděla nějakou podrobnější recenzi na tu tvářenku Rockateur - vypadá dost povedeně.
    nicoleta.t(zavinac).cz

    OdpovědětVymazat
  50. Mna zaujala kozmetika od Benefitu, vyzera velmi pekne a kvalitne, a tie obaly! Skoda, ze na SR take nemame :( Uriage by som tiez rada vyskusala, sledujem ako ScarJo, scarjo@azet.sk
    Mimochodom, velmi pekny blog, prajem vela uspechov!

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Leni :)
    Tvůj blog me baví a nenech se rozhodit od těch můra, kterým lezis v žaludku. Moc me lákají tvarenky od benefitu ale cena mi připadá neumerná. Tobě přeji hlavně pohodové Vánoce 😘
    N.grulichova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Leni.
    Tvůj blog mě baví, a nenech se rozhodit od těch můr co ti závidí. Moc me lákají tvarenky od benefitu ale ta cena mi připadne neúměrně vysoká. Tobě přeji hlavně pohodové Vánoce.
    N.grulichova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. GFC: Terka Černá
    Ta tyčinka nevypadá špatně. :) Jinak nemám zkušenosti. :) Článek třeba o vlasech. :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Leni, máš moc hezké celé nákupy, ale nejvíc mě zaujala ta péče od Benefitu. Vůbec jsem nevěděla, že jí nabízejí i v takové vánoční plechovce. Byla bych moc ráda, když bys napsala, jak jsi s nimi spokojená. Chtěla bych totiž do nich investovat a rada by se hodila:)
    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Leni,
    nejvíce mě zaujaly typy na dárky, už jsem si objednala ten diář a jelikož tě sleduju už dlouho na IG, tak moje peněženka zásluhou tvé inspirativní osoby pláče :D :-) ivetka.fialova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Najviac sa mi páči tvářenka Rockateur, už dlho po nej túžim, tak mi ju snáď prinesie Ježiško :)
    lucia.kukurovalm@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. BeresovaStela@gmail.com
    mna zaujalo asi vsetko,ale najma tie balzamy od benefitu, su fakt krasne.Vsimla som si,ze mas vela aj recenzii na tuto kozmetiku az by som to chcela vyskusat aj ja, len neviem ci u nas na Slovensku sa to da zakupit,ale asi nie, aspon ja som to u nas nevidela ,skoda ,mozno raz natrafim na nu aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  58. ahoj, děkuju za další super soutěž :) můj email je: karolina.hasmanova@gmail.com
    Mám moc ráda značku URIAGE, měla jsem od nich zelenou řadu, kterou jsem zrovna dopotrebovala az do uplneho dna :) tzv. roztrihnutim tuby. A jejich micelarni voda je taky baječna. Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  59. Mě by potěšil článek či tag o tobě a tvých hobby :-) Momentálně mám zálusk na koupi tvářenky Kjaer Weis v odstínu Embrace, kterou moc chci!!! petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Benefit se mi hrozně líbí obalově, ale jinak jsem od nich zatím zkoušela jen nějakou dekorativku, a je to tak nahraně. Ale mám jeden jejich parfémek, který miluju :-) crazygingersdiary(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. O týhle značce jsem vůbec neslyšela, takže bych ráda zkusila :)
    A nejradši od tebe mám outfitový články :)

    OdpovědětVymazat
  62. Ta tvářenka je opravdu nádherná, ale jsem bledule, tak nevím jestli by mi sedla :) Určitě mě zaujal ten hojivý balzám na rty, mám právě v zimě také velký problém s popraskanými rty :) Co se týče článků, tak by mě určitě potěšilo více článků ohledně kašiček a dalších inspirací ohledně nákupu zdravých potravin :) Email: rudokraska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem bledu úplně největší, takže se bát nemusíě:).

      Vymazat
    2. Hmm,tak teď jsem na ní ještě víc zvědavá :D Musím se po ní podívat :)

      Vymazat
  63. Ahoj, nejvíce mně zaujal balzám na rty od Uriage, protože s popraskanými rty mám momentálně problém a nezabírají mi ani osvědčené balzám, takže na tento jsi me vyloženě navnadila a chystám se ho zakoupit. lucie.sendlerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Sleduji.
    mansfeld.lucie@seznam.cz
    Leničko, moc se mi líbí tvůj Instagram a teď i blog. Ta tvářenka je nádhernááááá!
    Těším se na článek o krasu.

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Leni, už ti sem píšu potřetí, protože jsem tady ten svůj komentář nenašla ani po dvou dnech. Tak mi to kdyžtak promiň.
    Sledovala jsem tě na instagramu od té doby, cos mi "lajkla" fotku. A udělala jsem dobře. Jsem ráda, že jsi si založila blog.
    Nejvíce se mi líbí ty balzámky od Benefitu, ale kvůli té ceně si je asi nekoupím (nebo aspoň v nejbližší době :))
    kleimodova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Mňa oslovili tie balzamy!! Vyzerajú úžasne ale maš pravdu že tá cena je hrozne vysoká..Máš skvelý instagram a všetky príspevky sú skvelé a všetky ma stále potešia :)
    ldianiskova@gmail.com :) :*

    OdpovědětVymazat
  67. Ahojky :) Nejvíc mě nadchla tvářenka. Ta vypadá opravdu bohově :O Už delší dobu si na nějakou od Benefitu brousím zuby, tak možná zhřeším :P O značce Uriage slyším poprvé a určitě bych nějaký z jejich produktů s radostí vyzkoušela :)
    Už nějaký ten pátek Tě sledují na instagramu a moc se.mi líbí všechny Tvé příspěvky a proto si myslím, ze jsi se založením blogu vůbec neudělala špatně :))
    Sledují jako Lucie Chludilová, lchludilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Lenka, v prvom rade ti chcem poďakovať za tvoj blog a príspevky na instagrame, ktoré ma veľmi inšpirujú. Čo sa týka tohto príspevku, zaujala ma značka Benefit, ktorú už poznám dlhší čas, no na Slovensku nie je dostať a je pre mňa aj dosť finančne nedostupná. O Uriage počujem prvýkrát, ale rada by som výrobky tejto značky vyskúšala. Prajem ti krásny deň a ďakujem za tvoj čas. S pozdravom Ema :)
    ema.sopkova.po@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. Začala jsem sledovat teprve před pár dny, když jsi mě velmi zaujala na stránce "Dnes nosím", tak jsem hned koukla na tvoji stránku, prošmejdila všechny články a už se nemůžu dočkat dalšího :) Já osobně mám třeba hrozně ráda články typu "daily routine" a tak :) pak si člověk uvědomí, že i hvězdy internetu, jsou jenom lidi :)

    Uriage jsem si koupila před asi 2 měsíci v lékárně za 99,- odličovací vodu a je to asi ta nejlepší, kterou jsem kdy měla. Akorát bez akce je docela drahá, takže časem budu muset najít levnější variantu :(

    bararhv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Barčo, moc děkuju za milý komentář a nápad na článek, mám je taky ráda, tak snad něco vytvořím:).

      Vymazat
  71. Leni, tu tvářenku od Benefitu mám taky a je opravdu božská, prostě můj miláček :) Jinak mě zaujaly ty jejich balzámy na rty a i na krém mám už nějaký ten pátek posvíceno. Benefit je zkrátka návykový no :D Mimochodem super Giveaway, na Uriage jsem slyšela samou chválu :)
    Jinak sleduji přes GFC i Fb jako Lucie Martináková
    lucie.martinakova@email.cz

    Makeup Revolution - Konečně u nás! + 2x Giveaway

    OdpovědětVymazat
  72. GFC - Ivana Vančová
    Zaujala ma tá tvárenka a tiež tá vianočná sada v plechovom domčeku to by som veľmi rada vyskúšala :) O Uriage počujem prvýkrát, ale veľmi rada by som vyskúšala zaujlo ma to :)

    OdpovědětVymazat
  73. Chtěla bych zkusit tvářenku od Benefitu, protože žádnou nepoužívám a proč tedy nezačít hned s tou nejlepší O:-)
    elusche@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Já bych si přála článek o tom, jak jsme si my dvě spolu daly pana Perníčka v Costě 👌 A z těhle tvých novinek mě zaujala ta sada s miniaturkama, podívám se po ní..

    OdpovědětVymazat
  75. Ráda bych si přečetla článek o tvém koučování. :) A tvářenku od benefitu bych si také jednou moc přála.:) trejtnarka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Mně nejvíce zaujal od benefitu doctor feel good, slyšela jsem na něj už mnoho pozitivních recenzí a od koupě už mě odrazuje jen ta cena :) No uvidíme :) anna.brandejsova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Mě nejvíce zaujaly ty balzámky od Benefitu, zrovna po nějakém zabarveném balzámu pokukuju - abych měla co nosit, když rtěnku nechci, ale obyč balzám taky ne :) a ty jejich obaly jsou hrozně roztomilý :D nikolka2112@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Leni,
    další super článek...a štědrá soutěž :-)! Po tvářence Rockateur od Benefitu pokukuju už dlouho - vypadá fantasticky, no třeba mě Ježíšek vyslyší :-)
    Přeji Ti pohodové Vánoce a spoustu energie a nadšení do dalších článků na blogu.
    Hany.
    piercing.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj Leni, sleduji tě úplně od začátku, tvůj blog je skvělý jen tak dál. Kristynanefe@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Tvůj instragram už sleduji delší dobu, proto byl tvůj blog ihned zařazen mezi ty, které čtu s radostí :)
    O této značce slyším prvně, docela mě zaujala a těším se na tvou budoucí recenzi.
    Moc se mi líbí tvé fotky na instagramu, ať už kosmetiky, outfitů či kašiček :-D Proto ráda čtu články ohledně nových úlovků, hadříků a tak :) Jen tak dál!
    rokytova.e@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj Leni, dlouho jsem sledovala tvůj instagram a tak můžu říci, že mě těší každý článek, který na blog dáš =) nejvíc mě bavil ten s kašičkami, jelikož jsem na pěkný "úchyl" a už mi pomaličku docházely nápady =)
    ter.buresova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. ahoj :)
    benefit ma mnoho dobre kosmetiky, ja ten balzam ocuchala, ale prave byl opravdu dost drahx, tak jsem radsi setrila na darky :) me se moc libil tvuj clanek o Vanocich. ja take vzdy rikam ze jse zase o rok starsi a prave babicka se mi smeje zeja jsem ta prava co si ma co stezovat :D
    a souhlasim se slecnama, ze clanky o tipechna nejake jidlo bych take uvitala (ale na instagramu mas krasne fotky kasicek :) )
    preju vesele Vanoce :)

    / hepyket@gmail.com /

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj Leni, už na Instagramu jsem zamilovala do tvých fotek ovesných kaší! Za tvůj blog jsem hrozně ráda a celkem jsem čekala kdy s tím začneš, těším se na každý nový článek a těším se na novinky které nás čekají. Mě osobně nejvíce lákají věci od Benefitu, sama doma nemám zatím ani jednu ale dlouho pokukuji po make-upu a samozřejmě tvářence, která už jen sama o sobě vypadá božsky :) takže děkuji že "bloguješ " a jen tak dál! :))

    OdpovědětVymazat
  84. Narazila jsem na Tebe dneska úplně náhodou přes komentáře u fotky Lou na Instagramu a musím říct, že jsi vážně výborná! Už jsem stačila sjet celý blog i fotky na Insta :D Jen tak dál! Líbilo by se mi víc článku s recepty :)

    Behastyle@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj Leni, jsi oficiálně první blogerka, kterou jsem začala sledovat!:) velice se těším z tvých příspěvků. Jsem lačná po recenzi na tvé kabelky:)

    OdpovědětVymazat
  86. TAK TU MÁME VÝHERCE: výverci byly vylosováni mým přítelem pomocí programu random. Gratuluju výherkyním a pošlete mi holky své adresy!
    Anonymní15. prosince 2014 6:40 Kristynanefe@gmail.com
    Alice13. prosince 2014 5:59
    Ivetka7. prosince 2014 6:50

    OdpovědětVymazat
  87. Ááá! Já vyhrála! 🙈😇 To snad neni možný! Pošlu ti adresu do zprávy 😘 Děkuju.

    OdpovědětVymazat