13. prosince 2014

Focení titulky Active Beauty, soutěž a moje pocity


Ahoj všem!
Jak už si asi většina z vás přečetla na mém instagramu, tak jsem díky facebook soutěži na stránkách drogerie DM vyhrála focení na titulní stranu magazínu Active Beauty. Této soutěži jsem nepřikládala nějaký velký význam a přišla jsem k ní úplně náhodou. Jednou večer jsem seděla u notebooku a vyskočila na mě tato soutěž. Pravidla byla taková, že každá slečna, která se chtěla zúčastnit, měla nahrát fotografii svého líčení a nehtů. Soutěžilo se o nějaké kosmetické balíčky a hlavní cena bylo už zmíněné focení. Nikdy bych nevěřila, že něco takového mohu vyhrát, ale nějaké fotky jsem měla, tak proč nezkusit štěstí. Upřímně jsem nad nějakým focením ani neuvažovala, ale balíček se vždycky hodí:).


Po nějaké době jsem soutěž absolutně vypustila z hlavy. O to víc mě překvapil mail, ve kterém mi oznamovali hlavní výhru, jelikož jsem nereagovala na výzvu pod soutěží. V první chvíli jsem byla v šoku, potom jsem se šla podívat na FB stránky DM na soutěž, kde jsem vkládala svou fotku a pod oznámením výhry už se klubala pěkně dlouhá diskuze. Mnoho slečen bylo naštvaných a hrozně řešily, jestli jsem si výhru zasloužila. Podle jejich slov samozřejmě nezasloužila, protože jsem dle jejich názoru byla málo nalíčená. O to přeci ale vůbec nešlo. Jejich závěr byl, že měli rovnou vyhlásit soutěž o miss a neměli chtít líčení. Mně to bylo celkem jedno a když jsem se dozvěděla kolik lidí se na mém výběru podílelo, tak mě to o to víc potěšilo. Sama paní vizážistka mi říkala, že jim nešlo o to najít někoho, kdo se snažil vytvořit look ala velikonoční vejce, že líčení nemusí znamenat zmalovanost, jak si spousta slečen myslela.


Celá proměna probíhala v centru Loreal v Praze. Do centra jsem dorazila hned ráno, kde na mě čekali moc milí pracovníci Lorealu a paní kadeřnice. Mohla jsem si vybrat jakoukoli úpravu vlasů, ale jelikož jsem konzerva a s vlasy jsem spokojená, nechala jsem si celou barvu sjednotit na střední až tmavě hnědou a zastřihnout konečky. Abych řekla pravdu, z barvy a střihu jsem byla mile překvapená a moc spokojená, kadeřnická barva Loreal mi sedí nejvíc ze všech barev, které jsem zkusila. Líbí se mi odstín a hlavně drží a nevymývá se z odrostů.


Foto Miroslav Belančin

Po nabarvení, ostříhání se vlasy vysušily a přešlo se k líčení. Paní vizážistka mě líčila pouze produkty značky Loreal a docela jsem se divila, jaký výběr tato značka má. 


Foto Miroslav Belančin


Foto Miroslav Belančin
               
Foto Miroslav Belančin

Po líčení se finálně upravovaly vlasy, o kterých měla paní kadeřnice už jasnou představu.


Foto Miroslav Belančin
Jak titulní stránka bude vypadat, nemám moc představu. Je mi jasné, že se spousta lidem nebude líbit, ale tak to prostě je. Pro mě je důležité to, že jsem si celý den naprosto užila a jsem ráda, že jsem tuhle šanci dostala, protože takových příležitostí moc není. Mám krásně obarvené vlasy, zastřihnuté konečky a skoro celé dva měsíce na titulce se jen tak někomu nepoštěstí, ať už tam budu vypadat jakkoli. 
Asi by se mi titulka líbila víc, kdybych na ní byla víc já. Protože se sama líp cítím ve svém líčení a svým stylem upravených vlasů, ale je mi jasné, že by to nebylo to, co celá "proměna" měla vytvářet. Samozřejmě i upravené fotky jsou něco jiného, takže jsem opravdu zvědavá, co na mě 19.12. kdy časopis vyjde, vykoukne ze schránky.


Foto Miroslav Belančin
Chtěla bych poděkovat celému týmu, který se na focení podílel a hlavně DM, díky které proměna proběhla. Celý den jsem si užila a ještě dostala spousta dárečků.

To by bylo asi vše k mému focení, kdyby vás cokoli zajímalo, budu ráda, když se zeptáte. 
Děkuji za každý komentář, dělají mi obrovskou radost a moc si každého vážím!
Mějte se hezky! L.

20 komentářů :

  1. Moc ti to slušelo a opožděně gratuluji k výhře! ♥

    www.nicolwernerova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Leničko! Ty jsi tak nádherná!:)) Jak já Ti závidím:) Moc jsem Ti výhru přála a těším se na titulku!!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Juuu to musel byt uzasny den!! Moc se tesim na tvou premieru! Jsi krasna Lenicko, takze v tvem pripade bych taky byla konzerva!:-*

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu moc ti to sluší a už se těším na prosincovou Active Beauty! :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. sluší ti to moc :) a na ty diskutérky kašli, tvoje fotka byla krásná a jak říkáš, nebylo to o tom být jak kraslice... což si bohužel neuvědomuje i spousta dam, které vídám na ulicích... jim šlo určitě taky i o to, co fotka (a slečna na fotce) vyzařuje, takže se nedivím, že vybrali tu tvoji!

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi krásná žena, navíc na každé fotce jiná. Ještě, že 19. 12. se rychle blíží, protože jsem moc zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná krásná krásná ! Nikoho lepšího ani vybrat nemohli, když jsi tam byla ty ! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zlato, jsi překrásná! Vážně modelka :-*

    OdpovědětVymazat
  9. ne že by ti to neslušelo, ale dle mého názoru vypadáš o 10let starší. jinak líčení i účes je krásný a určitě ti tuhle zkušenost a výhru přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě tam tam vypadám starší, ale myslím, že do 35 to má daleko :).

      Vymazat
  10. Jéé Leničko muselo to být parádní!! Taková příležitost! Moc ti to přeji! Ale musím souhlasit s komentářem nahoře, že tě to šíleně zestaršilo a prosím neber to zle, mám tě moc ráda a miluju tvoje fotky, na té fotce kterou si sem publikovala vypadáš opravdu na 35 a ne-li více, ale je to jen fotka ostatní můžou vypadat jinak a hlavně naživo to vypadalo jinak, je to tím osvícením a retuší :)
    Měj se pěkně a přeji krásné Vánoce

    OdpovědětVymazat
  11. Leničko, musím říct, že se na titulku s tebou moc těším. Z toho mála, co tady nebo na Instagramu člověk vidí, tak je jasné, že budeš kočka jako hrom! :) Jinak co se týče diskuzí na FB k tvé výhře: Nepřejících slečen si vůbec nevšímej, mě se tvůj styl líčení moc líbí, takhle to má vypadat, ne být zmalovaná jako víš co? :) A hlavně! Výhru si v každém případě zasloužíš, o tom žádná :)

    New in: November 2014

    OdpovědětVymazat
  12. Leni, super, moc ti to přeju, musel to být fajn den. Souhlasím ale s tebou, více se mi líbíš jak se upravíš sama, jsi jemná, přirozená, posobíš mile :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Já už se novýho active beauty nemůžu dočkat. Nejenom, že je to můj nejoblíbenější časopis, ale taky jsem zvědavá na tebe :) Už několikrát jsem si na tebe v DM vzpomněla :)

    OdpovědětVymazat
  14. Myslím, že vybrali dobře. Já dávám přednost přirozenějšímu líčení před malůvkama alá velikonoční kraslice. A z dotyčných slečen mluvila jen závist. :-)

    OdpovědětVymazat