15. listopadu 2014

Get to know me, TAG



Doufám, že si užíváte fajn sobotu. Přemýšlela jsem, jaký článek by byl nejlepší jako úplně první. Rozhodla jsem se, že dám dohromady nějaké otázky, abyste mě lépe poznali a doufám, že si můj tag o mně rádi přečtete.

1. Kdy ses narodila a jaké jsi znamení?
Narodila jsem se na tři krále, tedy 6.1., roku 1991, takže mi za chvíli bude 24 let. Jsem kozoroh a určitě ke mně tohle znamení sedí.

2. Jaké je tvé rodné město?
Narodila jsem se v Hradci Králové a bydlím tady. Hradec miluju, ale dokážu si představit, že bych kvůli práci bydlela třeba v Praze.

3. Jaká jsi byla, když jsi byla malá.
Naši mě neustále ujišťují, že jestli budu mít miminko, které bude po mně, tak se mám na co těšit. Nechtěla jsem spát a pořád jsem brečela, což mi vydrželo do teď. Už sice nebrečím, ale moc toho nenaspím. Vstávám, i když nemusím, kolem šesté hodiny a těším se ven z postele :).
Od malička jsem byla velice akční a pořád jsem všude tancovala a pobíhala. Ve čtyřech letech mě rodiče přihlásili na školičku bruslení, kde mě následně vybrali do krasobruslařského oddílu a vrcholově jsem bruslila do mých devatenácti let. Tréninky byly každý den a já to milovala. V současné době krasobruslení trénuji.

4. Máš sourozence?
Ano, mám o tři roky mladšího bráchu.

5. Jaké bylo tvoje dětství?
Díky mým rodičům jsem měla skvělé dětství. Umožnili mi spoustu věcí, za které jim jsem strašně vděčná.
Většinu mého volného času jsem trávila na zimním stadionu. Tréninky jsem měla každý den, někdy i dvakrát. Víkendy jsme většinou trávili na závodech. 

6. Nejoblíbenější předmět ve škole?
Tělocvik! Jsem sportovně nadaná a neměla jsem nikdy s ničím problém, jen mi prosím nedávejte do ruky kriketový míček! Chodila jsem na sportovní školu a moje známky z tělocviku byly vždy samé jedničky a čtyřka z hodu :).
Na základní škole určitě matematika. Později na gymplu biologie a chemie, naopak jsem neměla ráda dějepis, ale to bylo spíše kvůli profesorce.

7. Kde studuješ?
Studuji na přírodověděcké fakultě matematiku a fyziku, ale jsem naprosto normální :).

8. Co děláš ve svém volném čase?
Přes týden nemám prakticky volný čas, protože jsem buď ve škole, doučuji, nebo trénuji. O víkendu, když mám jen tréninky, tak jsem ráda doma s rodinou a miluju výlety.

9. Jaká je tvá nejlepší vlastnost?
Tohle je těžká otázka a asi by měl na ni odpovědět někdo, kdo mě zná. Asi bych řekla, že je to cílevědomost, vytrvalost a možná i pevná vůle. Když mám nějaké představy, snažím se za nimi jít, ikdyž je toho někdy moc.

10. Jaká je tvá nejhorší vlastnost?
Asi tvrdohlavost.

11. Jak jsi vysoká?
173 cm.

12. Čeho se nejvíc bojíš?
V životě se nejvíc bojím, že si nesplním svoje sny.

13. Rovnátka, piercing, tetování?
Rovnátka jsem nosila přibližně 4,5 roku. Tetování a piercing nemám a nikdy mít nebudu.

14. Oblíbená barva?
Růžová, šedá, bílá.

15. Oblíbený obchod?
Kdo sleduje můj instagram, tak ho nepřekvapí, když řeknu Zara. 

16. Co tě na lidech přitahuje a naopak co nemáš ráda?
Přitahují mě pozitivní a charismatické osobnosti. Co nemám ráda, kromě takových těch základních negativních vlastností, jako je faleš apod.? Nemám ráda takové ty profesionální stěžovatele, kterým se nikdo nikdy nezavděčí a vždy je kolem nich vše špatně. 

17. Máš nějaké zvíře?
Mám! Máme desetiměsíčního pudlíka Montyho, který má tu nejúžasnější povahu. Je to mazel, blázen, miluje nás a je to strašnej ubulánek :).


18. Oblíbený film? 
Hrozně těžká otázka. Mám hodně oblíbených, ale žádný nepřevažuje tak, že bych řekla, že tohle je ten nej. Mám ráda komedie, thrillery a někdy horory.

19. Svobodná, nebo zadaná?
Zadaná.

20. Chceš mít děti?
Ano.

21. Co ráda děláš, oblíbená činnost?
Sport všeho druhu, chůze, procházky a ráda výletuju!

22. Oblíbené svátky?
Určitě Vánoce.

Překvapili Vás nějaké mé odpovědi? Nebo Vás napadá ještě nějaká další otázka, která by Vás zajímala? Budu ráda, když mi také na nějakou z otázek odpovíte tady v komentářích. 

Přeji hezký zbytek soboty! 
Leni

36 komentářů :

  1. Jeeeee ten čoklíček je krásnýýýýý :D
    jsme stejně vysoké a asi stejně tvrdohlavé, to by byla první špatná vlastnost, která by mě napadla o sobě ^^
    :*

    OdpovědětVymazat
  2. Vítej mezi bloggerkami, jsem moc ráda, že sis založila blog a těším se na všechny články!! :) A Montíčkovi je teprve deset měsíců??? Já jak jsem Ti posílala ten dopis, tak u nás v dárkovém obchůdku měla i takové malinké pejsky, ale pudlíka bohužel neměli :( :D Tak ať se blogu daří!! Gayatri_cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji! To nevadí, balíček potěšil strašně moc a já absolutní nepalič svíček si teď pořád zapaluju ten tvůj vosk a náramně si to užívám! Montík je ještě bláznivý štěně, jeho rok budeme slavit až na Silvestra:).

      Vymazat
    2. Jéé tak to je fajn, že Ti voní:) Já ty vosky miluju, nejsou drahé a vydrží fááákt dlouho:) Montíka pozdravuj!!! :)

      Vymazat
  3. Ten pudlík je sladkej! Radši ani nebudu psát kolik máme doma pejsků my. :D
    Smiling-Emily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taťka má ještě služebního vlčáka, takže máme dva, ale s Montym se milujou a Monty je mu schopen strřit tu jeho hlavičku do tlamy ...

      Vymazat
  4. Já jsem si nějak myslela, že jsi starší, ani vlastně nevím proč :D Začínám si připadat stará :DDD

    Jinak jsem asi obecné info věděla z instagramu, protože sleduju od začátku ;)

    Je super, že práce se kloubí s koníčky a že třeba krasobruslením můžeš vydělávat, zároveň cvičit a ještě tě to baví!! ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi snad první, kdo mi řekl, že si myslel, že jsem starší :).

      Vymazat
    2. Stará jsem já, tak v klidu :D

      Leni, super článek a taky jsem ráda, že sis založila KONEČNĚ :D blog :)

      Vymazat
    3. Jsi zlatá a od tebe mě to straště těší, protže tvůj blog patří k prvním, které jsem začala sledovat!

      Vymazat
  5. Tvůj instagram sleduji už dlouho a jsem moc ráda že sis založila i blog :) Taky mám pejska Montyho, ale je to jezevčík :) Miluju Vánoce :3
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mas moj velky obdiv pre krasobrusleni. Velmi ma bavi sledovat tento sport v telke (ved ktoru zenu nie, ze) a stale som tajne dufala, ze to budem raz aspon z polovice vediet tiez :D
    V akej discipline si zavodila?
    Inak prajem vela uspechov, tvoj insta ma moc bavi a tesim sa i na dalsie blogoclanky!
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za milý komentář! Dělala jsem klasické sólové krasobruslení.

      Vymazat
  7. Jsem moc ráda, že sis konečně založila blog. Na insta tě sleduju už dlouho, jednou jsem tě dokonce potkala v HK v obchoďáku :) Jinak mě fascinuje to tvoje ranní vstávání a zajímalo by mě, v kolik tak běžně chodíš spát, když vstáváš tak brzo? Já to mám přesně naopak, ve škole si třeba dávám semináře na později, abych mohla spát do 10 nebo do 11, když vstanu dřív, tak jsem naprosto nepoužitelná a přes den pak všude usínám :D Takže ti tohle tak trochu v dobrém závidím :)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, Jani! Žádný extrém není dobrý, mám i období, kdy jsem vzhůru každý den v pět a někdy bych si taky raději přispala aspoň do sedmi:D. Kdy chodím spát je různé, ale je pravda, že neponocuju. Obvykle tak kolem půl jedenácté. A jestli mě někdy potkáš, tak se koukej přihlásit :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě extrémní introvert, takže jsem se styděla :D ale pak jsem si říkala, že jsem měla přihlásit, jsi mi strašně sympatická :) Jsem z Brna, ale do HK občas jezdím, tak pokud tě ještě někdy potkám, přihlásím se.. Hodně mě inspiruješ, začala jsem se díky tobě zdravěji stravovat a pravidelně sportovat. A přeju ať se ti daří s blogem :)

      Vymazat
  9. Skvělý blog!!👍naprosto skvělý začátek😊 myslím si že se budu ráda vracet ke každému novému článku, těším se.☺

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý začátek! ;) těším se na nové články!))

    OdpovědětVymazat
  11. Tak já chvilku nechodím na instagram a příjdu o tu novinku, že už je na světě tvůj blog!:)) Jsem moc ráda, že sis ho, Leni, založila:) Budu se těšit na všechny tvoje články:) Podle mě jsi skvělý člověk, u kterého se hodně lidí rádo inspiruje ve všech možných oblastech:) Přeju ti, aby se ti s blogem dařilo!!:) A rozesmála mě odpověď s oblíbeným předmětem:D Měla jsem to ale uplně stejně:D V hodu jsem byla vždycky nejhorší ze třidy:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem tě potěšila a doufám, že se třeba i poznáme osobně, když to máme takový kousek :).

      Vymazat
    2. Taky doufám!:) Hlavně ani nevím, jestli si na mě ještě pamatuješ...že se tak trochu známe:D:))

      Vymazat
    3. Neboj, vím to naprosto přesně :).

      Vymazat
  12. Ahoj Leničko!
    Je moc super,že máš blog,tvůj instagram mám strašně ráda. :) chtěla jsem tě poprosit,mohla by jsi mi dát odkaz na tu žlutou bundu ze Zary? Nemůžu ji na stránkách najít...
    Měj se hezky,těším se na další články! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a tady je odkaz! http://www.zara.com/cz/en/woman/outerwear/short-anorak-with-fur-collar-c269183p1984239.html

      Vymazat
  13. Leni je super, že sis založila i blog, sleduju tě už déle na instagramu a máš skvělé a inspirující fotky :) Mám to přesně jako ty, taky jsem vyrůstala na krasobruslení, odmalička na sóle a teď už dělám jen synchro, což mě hrozně moc baví a prostě<33 nejradši bych nikdy neskončila..
    Míčové hry :D :D k tomu se u mě radši nevyjadřuju, občas mi dělá problém i podání ve volejbalu :D
    Těším se na další články :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě synchro jezdila jako maličká k sólu, docela nám to i šlo, ale pak se to nějak rozpadlo a to sólo je takové jistější, každý si zodpovídá sám za sebe:). A moc děkuju!

      Vymazat
  14. moc pěkně píšeš těším se na další článek! odběr hned :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tu neúnavnost ti závidím. Já jsem úplný opak. :D
    Pejsek je krásný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel to není neúnavnost, kéž by! To já jsem večer vyřízená, ale ty rána bohužel jsem vzhůru, někdy bych chtěla pospat aspoň do sedmi osmi... Montíkovi vyřídím!

      Vymazat
  16. Leni, vidím to na blog - objev roku! :) Moc hezky píšeš a není se čemu divit, taková hezká a inteligentní holka :) pročetla jsem ho od konce až po začátek
    ale na matematičku a fyzičku bych tě neřekla :)) to tě obdivuji ještě víc!
    Jaké máte kluky na škole? něco jako z teorie velkého třesku? :))) ne sranda, ale mohl by to být námět na článek mýty o fyzikách :)
    ať se ti daří! blog budu sledovat :)

    OdpovědětVymazat